Sjajno, Di Gregorio kult fan-grupa se povećava! Ja sam nedavno poslao Progonitelja kojeg bi Ludens trebao izdati u 8. mjesecu, a u pipelineu imam još 3 njegove priče za ovu godinu. Zadao sam si prije nekoliko godina da ću probati odraditi što više njegovih priča i taj trenutak je sada došao.
Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.
p.s. Jedva cekam Sarghanovu recku Sobe broj 63. Bas odlican debi.
Podrska za prosirenje Di Gregorio kulta, pardon, fan grupe! Mozda bih mogao i ja da se pridruzim i da napisem recenziju Prinudnog rada, ali ne mogu to za sada da obecam. Uskoro citam Crowov prvenac i mogao bih da obnovim Poslednje besmrtnike i napisem komentar.
Ali ozbiljno sada moram pohvaliti Di Gregorija i po predivnom specijalcu Zapisani u pijesku za koji se usudejem reci da mi je bolji od Sandmanovog trejda World's End. A nije mala stvar biti bolji od Gaimana.
I meni je ovo jedna ako ne od najboljih, onda najdražih njegovih priča, uz bok sa "Nije bio jednom jedan otok".
Riječ je o našemu novom projektu u kojem ćemo, kronološkim redom, prateći talijansko koprodukcijsko izdanje SBE-a i Repubblice, kroz okruglih 50 knjiga objaviti prvih 150 epizoda ovoga sjajnog serijala!
Epizode i autori koji vas čekaju u ovoj premijernoj knjizi su: 1) ZORA ŽIVIH MRTVACA (Tiziano Sclavi / Angelo Stano) (10./1986.) 2) JACK TRBOSJEK (Tiziano Sclavi / Gustavo Trigo) (11./1986.) 3) NOĆI PUNOG MJESECA (Tiziano Sclavi / Giuseppe Montanari & Ernesto Grassani) (12./1986.)
Autor glavne naslovnice je naš dragi prijatelj Bruno Brindisi, unutarnje naslovnice potpisuje maestralni Claudio Villa, a autori izvrsnih tekstualnih dodataka su Luca Crovi i Maurizio Colombo. Format knjige je 170 x 240 mm (boja; tvrde korice, 302 stranice), a naklada je 300 primjeraka.
razlika u cijeni izmedju c/b i kolorca je mala, a s obzirom da je format kod kolorca malo veci... mislim da me to pridobilo. Da, svakako je skupo (ipak je ovo Libellus), no ovo mi se čini kao bolji deal nego c/b
Originally posted by morski "...i za kraj još samo informacija da će redovna cijena ove knjige biti 39,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 31,92 €."
Cijena ko kolor MisterNo. S obzirom da sam pohvalio tu ediciju od boje pa nadalje, a ova će biti očito identična, mogli bi fanovi koji su navikli na LL kupovati.
Mister No mi je imao smisla jer nisam imao prvih 100 i kusur brojeva pa sam uzimao kolorce. Ovo mi nema smisla no, vjerojatno će nekome imati. Nadam se da neki drugi serijali neće patiti tempom zbog ovoga.
Imam američko izdanje partije sa smrću i dugačkog pozdrava koje je bazirano na tom repubblicinom izdanju. Na temelju boje u tim epizodama, ne postoji ništa što bi me moglo natjerati da uzimam tu kolor verziju redovne serije, pa čak ni da je u pitanju trobroj u kiosk izdanju. Mada, tko nije počeo DD c/b bibliotekom prije 13 godina, ovo mu je definitivno dobra prilika da počne sa serijalom s obzirom da će ovo vrlo vjerojatno jedini reprint početnih brojeva u skorije vrijeme. Osobno se nadam da je ova kolor biblioteka (pa čak i prošlogodišnja kultna edicija) način da se osigura stabilnost daljnih brojeva c/b biblioteke.
Za prvi i drugi Dilanov Libellus redovnjak u koloru,sam već nekako odvojio lovu,i rezervirao kad dođe u striparnicu,(mogali bi brzo biti rasprodani,jer su prvi,početni brojevi,a i naklada je mala).A za dalje,teško da ću pratiti,preskupo mi je to.
razlika u cijeni izmedju c/b i kolorca je mala, a s obzirom da je format kod kolorca malo veci... mislim da me to pridobilo. Da, svakako je skupo (ipak je ovo Libellus), no ovo mi se čini kao bolji deal nego c/b
Hoce li stvarno Ludens krenuti sa Color festom? Svaki put kad vidim novi broj, dobijam zelju da ih nabavim. A od njih ocekujen raxumniju cenu od VC Obojenog programa.