Author |
Topic  |
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5571 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17579 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/07/2025 : 09:32:21
|
Razočaran sam. Imalo bi smisla da on dolazi za 500 hiljada po sezoni i da ulazi u 60. minutu, ali ovo ovako nema smisla. Prodaće Endijaea i ulaze u sezonu s Arnautovićem kao prvim špicem koji će sigurno morati da se povrijedi... |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5571 Posts
Posted - 19/07/2025 : 10:34:59
|
quote: Originally posted by delboj
Razočaran sam. Imalo bi smisla da on dolazi za 500 hiljada po sezoni i da ulazi u 60. minutu, ali ovo ovako nema smisla. Prodaće Endijaea i ulaze u sezonu s Arnautovićem kao prvim špicem koji će sigurno morati da se povrijedi...
Razocaran? Treba da uzivas, jeste da su najbolje godine iza njega ali jos je to majstor od koga ima sta da se vidi i uci. Nece prodati Endiaja osim u slucaju odlicne ponude i ako ne udjemo u LS. A dok god je tako tesko cemo napraviti iskorak vise i biti stabilan klub na duge sraze. Raduje produkcija mladjih igraca ali to sto ih prodanemo odmah posle polusezone je uzas...Danas ce Kostov da igra protiv Javora Jedva cekam da vidim "novog" Magika |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17579 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5571 Posts
Posted - 19/07/2025 : 13:39:11
|
Razočaran sam. Imalo bi smisla da on dolazi za 500 hiljada po sezoni i da ulazi u 60. minutu, ali ovo ovako nema smisla. Prodaće Endijaea i ulaze u sezonu s Arnautovićem kao prvim špicem koji će sigurno morati da se povrijedi...
Razocaran? Treba da uzivas, jeste da su najbolje godine iza njega ali jos je to majstor od koga ima sta da se vidi i uci. Nece prodati Endiaja osim u slucaju odlicne ponude i ako ne udjemo u LS. A dok god je tako tesko cemo napraviti iskorak vise i biti stabilan klub na duge sraze. Raduje produkcija mladjih igraca ali to sto ih prodanemo odmah posle polusezone je uzas...Danas ce Kostov da igra protiv Javora Jedva cekam da vidim "novog" Magika |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17579 Posts
Posted - 19/07/2025 : 14:51:33
|
Po meni je to glupost u rangu dovođenja Dejana Savićevića 1999, koji je čak bio i 3 godine mlađi i mnogo veće ime, ali dobro se sjećam da sam i tada bi protiv toga.
Ne vjerujem da neće prodati Endijaea. I on vjerovatno hoće da ide, kao i Elšnik. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5571 Posts
Posted - 19/07/2025 : 14:59:53
|
Po meni je to glupost u rangu dovođenja Dejana Savićevića 1999, koji je čak bio i 3 godine mlađi i mnogo veće ime, ali dobro se sjećam da sam i tada bi protiv toga.
Ne vjerujem da neće prodati Endijaea. I on vjerovatno hoće da ide, kao i Elšnik.
I treba da ide ako ponuda bude dobra. Dejo kada se vratio imao si da vidis majstora na delu. Tako je sad kad igra Katai,Ljudi hoce da vide majstore, to puni stadion. Al' dobro, nije prvi put da ces biti u krivu Kite Karsone
|
 |
|
Topic  |
|