Author |
Topic  |
Najkula
New Member

225 Posts
Member since 21/06/2021 |
Posted - 01/08/2025 : 12:16:26
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
jel to izlaze tri nova tintina sada ili kako? ne stizem procitati detaljnije sada
U utorak 5.8.2025. izlaze nove epizode TINTINA: TAJANSTVENA ZVEZDA TAJNA JEDNOROGA BLAGO RAKAMA CRVENOG
Trebalo je još danas da stignu iz štamparije, ali avaj...  Iskoristićemo Night Market za druženje, da ugrabite poslednje primerke prethodnih epizoda Tintina i možda još ponešto na akciji/iz "OŠTEĆENA ROBA, BEJBI" kutije. 
|
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
Najkula
New Member

225 Posts
Posted - 02/08/2025 : 14:06:55
|
quote: Originally posted by axle munshine
@Najkula...Kako ide prodaja Linkolna? Hoće li biti izmenjen plan i tempo izlaženja?
LINKOLN se prodaje zadovoljavajuće. Ono što nas raduje jeste da je sinoć na Night Marketu bio (ne)očekivani MVP.
Što se plana i tempa izlaženja tiče, naravno da prodaja igra ulogu, ali igra i činjenica da sav urednički posao kao i većinu prevoda radi jedna te ista osoba te je i vremenski faktor ograničavajući ... Uz to, trudimo se vremenom da budemo sve organizovaniji što se postavljanja i realizacije izdavačkog plana tiče. To podrazumeva postavljanje preciznih ciljeva koliko čega i kad će biti objavljeno, te i uz svu volju da se neke stvari poguraju malo ranije (a svakako bi Linkoln, iz ličnih preferencija, bio među prvima na toj listi ), to bi finansijki/vremenski/logistički lančano ispomeralo brojne stvari.
U svakom slučaju, za ovu godinu druga knjiga naprosto nije izvodljiva, s obzirom na to šta sve već spremamo ... ali svakako stiže sledeće godine, a mi ćemo dati sve od sebe, u skladu s mogućnostima, da makar malo poguramo unapred i treću knjigu...
|
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2809 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 02/08/2025 : 14:57:33
|
Pozitivno me iznenadila vest o novim tintinima vec sada nisam im se nadao pre salona/sajma. Uz Patkovgrad meni jedan od najvaznijih stripovskih projekata u toku.
U vezi Linkolna sam obavio gradjansku duznost i uz malo srece ugledacu (opet?) svoj primerak sredinom meseca :) |
Francuski Bogovi Grafizma |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12254 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/08/2025 : 16:53:31
|
Super je bilo juce na nocnom marketu, hvalevredan potez da i Najkulini stripovi budu deo te ponude i to po izuzetno povoljnim cenama! Mozda ce se i neki drugi izdavaci prikljuciti, ovo je stvarno dobra ideja i drago mi je da je Linkoln bio MVP, i ja uhvatih svoj primerak. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9277 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 02/08/2025 : 17:29:06
|
Popusti i akcije treba da su danas za ceo svet i preko interneta. Kakva su to prodavanja po lokalnim pijacama u 21. veku?! |
 |
|
Heisenberg
Average Member

.jpg)
Serbia
822 Posts
Member since 06/11/2022 |
Posted - 02/08/2025 : 18:24:53
|
quote: Originally posted by Najkula
@Najkula...Kako ide prodaja Linkolna? Hoće li biti izmenjen plan i tempo izlaženja?
LINKOLN se prodaje zadovoljavajuće. Ono što nas raduje jeste da je sinoć na Night Marketu bio (ne)očekivani MVP.
Što se plana i tempa izlaženja tiče, naravno da prodaja igra ulogu, ali igra i činjenica da sav urednički posao kao i većinu prevoda radi jedna te ista osoba te je i vremenski faktor ograničavajući ... Uz to, trudimo se vremenom da budemo sve organizovaniji što se postavljanja i realizacije izdavačkog plana tiče. To podrazumeva postavljanje preciznih ciljeva koliko čega i kad će biti objavljeno, te i uz svu volju da se neke stvari poguraju malo ranije (a svakako bi Linkoln, iz ličnih preferencija, bio među prvima na toj listi ), to bi finansijki/vremenski/logistički lančano ispomeralo brojne stvari.
U svakom slučaju, za ovu godinu druga knjiga naprosto nije izvodljiva, s obzirom na to šta sve već spremamo ... ali svakako stiže sledeće godine, a mi ćemo dati sve od sebe, u skladu s mogućnostima, da makar malo poguramo unapred i treću knjigu...
Strava! Uzima se, nego jedno malo pitanje za Zvuk Magije iliti Annarasumanara, da li će i to biti kao Horizont u jednoj knjizi ili će biti pojedinačno tri knjige? |
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks! |
 |
|
Najkula
New Member

225 Posts
Posted - 03/08/2025 : 16:18:56
|
quote: Originally posted by Heisenberg
quote: Originally posted by Najkula
Strava! Uzima se, nego jedno malo pitanje za Zvuk Magije iliti Annarasumanara, da li će i to biti kao Horizont u jednoj knjizi ili će biti pojedinačno tri knjige?
Annarasumanara će ići u tri knjige.
|
 |
|
Najkula
New Member

225 Posts
Posted - 03/08/2025 : 16:23:00
|

🎉NAJKULA SLAVI 4. ROĐENDAN!🎉
Na proslavu nam stižu 1, 2... 3 nova albuma pustolovina TINTINA!
U utorak, 5.8. premijerno možete poručiti novi komplet epizoda: 💥TAJANSTVENA ZVEZDA 🦄TAJNA JEDNOROGA 🦈BLAGO RAKAMA CRVENOG po ceni od 3.600 dinara!
NAJKULA je, kao deo rođendanske proslave, odlučila da odgrize dobre komade cena, te mnoga naša izdanja možete samo u naredne dve nedelje pronaći po ONE NIGHT ONLY cenama: GASTON - 1.100 LINKOLN - 2.300 KOPILE komplet 1-5 - 4.000 SPIRU POTRČKO + NADA (0-4) - 4.000 Bilo koje 3 mange po ceni od 1.000 dinara - javiti se putem telefona, poruka ili mejla! Bilo kojih 5 Super Karusela po ceni od 4.000 dinara - javiti se putem telefona, poruka ili mejla! (Super Karusel br. 1 nedostupan, ograničene količine br. 2, 3 i 4) VAGABOND kompleti po One Night Only cenama: Komplet 1: nedostupan 😢 Komplet 2: Neprijatelj naroda, Bibliomula iz Kordobe - 5.500 din Komplet 3: Balada za Sofiju, Pacijent, Crvena figura plodnosti (samo 3 kompleta dostupna!!!) - 8.000 din Komplet 4: Avion bez nje, Džez Mejnard, Dani što nestaju - 6.500 din Komplet 5: Uprkos svemu, Ta divna leta, Čekajući Bodženglsa - 6.000 din
Kao i obično, za sve porudžbine preko 2.000 dinara važi besplatna poštarina širom Srbije, odnosno besplatna dostava u Beogradu!
Za porudžbine van Srbije - kontaktirajte nas putem mejla: najnaj@najkula.rs
Akcija traje do nedelje 17.8., a počinjeee... ODMAH!
|
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2809 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 03/08/2025 : 16:31:02
|
Ta tri nova Tintina su medju meni najdrazim albumima uz Putovanje na mesec i Tibet
Tako da ako neke krene da uzima tintina tek sada (steta ako tiraz za ove albume nije malo veci nego za ranije) ulece odmah na "pravoj stanici" |
Francuski Bogovi Grafizma |
 |
|
Topic  |
|
|
|