Procitao sam ovih prvih 11 brojeva i pitanje za one koji su citali više ovog serijala, jel postane bolje ili je manje više nivo kao i ovih prvih 11 brojeva?
Procitao sam ovih prvih 11 brojeva i pitanje za one koji su citali više ovog serijala, jel postane bolje ili je manje više nivo kao i ovih prvih 11 brojeva?
Postaje sve bolje i onda će dosta dugo održavati taj nivo kvalitete. Brojevi 15-16 je neki prvi "peak", ali ni iduća dvodjelna epizoda nije puno lošija od te.
Totalno me ne cudi da se vama dvojici ne svidja. Em je to moderno isprican Bonelli, em je fenomenalno nacrtan a ne kao SGS crtez za predskolsku djecu
Opet laprdas budalastine... Dragonero ima dobar crtez ali ako netko nije fan tog žanra.. normalno da se mu ne sviđa... ali mi esse gessovci bar ne vredamo druge..to da ti se ne svida stara šola ne znači da si odrastao.. samo hočeš bit velik... malecki moj... na mozgu i kulturi.. Usput.. kazu da je i Blek kolor broj 1 na kioscima razturio.. poslje onog Golkonde... Fandagori ste u veliko manjini.. izgleda..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!