Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 21/06/2025 : 18:04:10
|
Zubimendi u Arsenalu |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/06/2025 : 11:52:25
|
Garnaco je kao i vecina Argentinaca u profesionalnom fudbalu divlji sa ponasanjem. Ali dati ga za Nkunkua je suludo. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 24/06/2025 : 12:41:09
|
Slažem se, već su im uvalili Mounta |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts
Posted - 24/06/2025 : 13:49:04
|
Maunt mi je bas negativno iznenadjenje. Nije da covek ne zna fudbal. Bas sam ocekivao od njega dosta vise. Ima i sut i pregled i trk i dribling i slobodnjak.. Nestao covek. |
 |
|
Goldy
Starting Member
12 Posts
Member since 27/05/2025 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 30/06/2025 : 07:12:30
|
Liam Delap (£30m) Jamie Gittens (£55m) Joao Pedro (£60m)
Potpuno novi trojac u napadu Chelseaja, mogli bi biti jako dobri! |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 30/06/2025 : 07:46:59
|
Aaron Cresswell, Łukasz Fabiański, Vladimír Coufal i Danny Ings bez novog ugovora u West Hamu, slobodni na tržištu |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 30/06/2025 : 07:49:42
|
Everton isto se rješava dosta igrača, za mene iznenađujuće Doucourea, pa bio im je najbolji igrač zadnjih nekoliko sezona, zatim odlaze Maupay, Begović, Young, Holgate... |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts
|
Goldy
Starting Member
12 Posts
Member since 27/05/2025 |
Posted - 04/07/2025 : 08:13:45
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja bih u Junajtedu potpisao Ingsa odmah. Kao dno klupe za support.
Odbrana nam treba, i golman. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 04/07/2025 : 08:17:24
|
Vrijeme prolazi |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 09/07/2025 : 17:59:44
|
Elanga u Newcastleu.
Gyokeres praktički u Arsenalu. Arsenal ovaj put doveo 2 kapitalca!
Liverpoolu bi se mogao ponoviti Trent već iduće ljeto s Konateom. Ja bi mu dao ultimatum, ako ne potpiše odmah prodaja.
Trojac Arsenal, Liverpool i City najbolje kotira po meni za naalov. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 10/07/2025 : 20:55:20
|
Tottenham kupio Kudusa i Gibbs Whitea, 130 milijuna za njih dvojicu |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 11/07/2025 : 07:20:03
|
Danski veznjak Christian Norgaard prešao je iz Brentforda u Arsenal, objavila su u četvrtak oba kluba Premier lige.
Financijski detalji nisu objavljeni, ali britanski mediji izvještavaju da je Arsenal platio početnu naknadu od 10 milijuna funti (13,60 milijuna dolara) kako bi potpisao dvogodišnji ugovor s 31-godišnjim danskim reprezentativcem, s opcijom produljenja na još jednu godinu.
"On je međunarodni igrač s bogatim iskustvom u Premier ligi. Ima dokazane liderske vještine i snažan karakter koji će biti neprocjenjiv za našu momčad", rekao je trener Arsenala Mikel Arteta.
"On je snažan vezni igrač s izvrsnom taktičkom sviješću i svestranošću. Također ima fizičku prisutnost i inteligenciju što će nam dati dodatnu dubinu i ravnotežu. Christian će puno donijeti ekipi i na terenu i izvan njega."
Norgaard je treće Arsenalovo pojačanje nakon što je klub iz sjevernog Londona doveo vratara Kepu Arrizabalago iz Chelseaja i obrambenog veznog Martina Zubimendija iz Real Sociedada.
Arsenal je efektivno zamijenio Jorginha i Thomasa Parteya nakon što su ugovori dvojice veznjaka istekli krajem lipnja.
Norgaard, koji je proveo šest godina u Brentfordu i pomogao im da 2021. godine izbore plasman u Premier ligu, bio je i kapetan kluba u posljednje dvije sezone. U četiri sezone u Brentfordu odigrao je 122 utakmice u Premier ligi.
"Sada mogu čuti himnu i biti dio kampanje Lige prvaka. To je san iz djetinjstva i nešto što nisam mislio da će biti moguće. Dakle, to je nešto zbog čega sam stvarno, stvarno sretan", rekao je danski nogometaš koji je napravio više presječenih lopti od bilo kojeg drugog igrača od svog debija u Premier ligi 2021. godine.
Arsenal započinje novu sezonu 17. kolovoza gostovanjem kod Manchester Uniteda. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 11/07/2025 : 07:20:48
|
Odličan posao Arsenala, sjajan je Danac bio u Brentfordu! |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts
Posted - 14/07/2025 : 09:16:08
|
Ovaj moj Junajted i dalje nikakav prelazni rok. Niti oterase brdo otpada niti dovedose nesto valjano. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 19/07/2025 : 17:55:21
|
Vušković u debiju za Tottenham za 8 minuta dao gol i asistirao |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33518 Posts
Posted - 09/08/2025 : 19:21:27
|
Sutra počinje sezona superkupom u 16 sati Liverpool i Palace.
Što očekujete od nove sezone?
Ja moram kao i lani prognozirati naslov za Arsenal . Arsenal se dobro pojačao ovaj prijelazni rok.
Mislim da će top 4 biti Arsenal, Chelsea, Liverpool i City.
Liverpool je u generalki s Bilbaom izgledao zastrašujuće dobro, brzi, automatizam, kao na igricu, Liverpool daje gol zicer svaku utakmicu.
City bude isto bolji nego lani, kupio je ovaj put provjerene igrače, još uvijek je to tanak roster u slučaju ozljeda.
Chelsea sve uigraniji, opasan, ali tek za 4. mjesto po meni.
Bit će zanimljivo vidjeti i u zadnje vrijeme hit ekipe, ipak su dosta zvijezda prodali, pa bi netko mogao i doći u probleme.
Novi prvoligaši su imali nestvarno dobre sezone u Championshipu, bit će tvrd orah.
Još malo... |
|
 |
|
naker
Advanced Member

5573 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 09/08/2025 : 22:44:27
|
Mislio sam da će Imperija da uzvrati udarac, ali evo Rodri ponovo povređen, a City bez njega nije to to. Liverpool jak kao zemlja, ali previše je to možda novih igrača. Arsenal konačno doveo špica, voleo bih da Tobdžije osvoje. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4644 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 15/08/2025 : 17:40:22
|
Krece nova sezona Premiershipa, ponovno se najavljuje da ce biti zanimljiva (prosla to nije bila).
Liverpool koji brani naslov se na ljeto dosta razmahao novcima i cini se da nisu gotovi. Dovedena su neka jaka imena, ali trebat ce to uigrati i izvesti neku smislenu taktiku. Trent ce im faliti, Salah i VVD mogu briljirati, ali godine im i vise nisu naklonjene. Utakmica protiv Palacea je pokazala da nisu neranjivi.
Arsenal. Zna se sto mislim o njima, ali ovo je sada stvarno godina za titulu. Doveden je napadac koji konacno ima potencijala zabiti 20+ golova po sezoni, Zubimendi donosi inteligenciju, a ako Rice, Gabriel i Saka ponove ono od prosle sezone svakako su opasniji. Djelujemo kompletnije i spremnije nego ikada, nadam se da ce United to osjetiti odmah u nedjelju.
City se nikad ne otpisuje i imali su dosta dobar prijelazni rok + Rodri se valjda konacno vraca. No, ostali su bez de Bruynea i to je kraj jedne velike ere, malo su rijesili kadar na krilima, a obrana mi ne djeluje pojacano. Napadacki trio ce im biti uvijek jak i neugodan, ali imam dojam da im se kreativa i zid pred golom oslabljuju sustavno i bit ce tesko Pepu opet dominirati.
Onog kog vidim u utrci za naslov je Chelsea. Smijesna mi je i nakazna ta njihova politika gdje imaju preko 30 igraca u rosteru (rijetko tko jeftin) i s dosta novcane podrske se jako brzo regeneriraju. Osvajanje klupskog SP-a je poslalo poruku, a opcija imaju napretek i poceli su se dobro konsolidirati. Vrlo opasni za protivnika, samo je pitanje moze li Maresca drzati ekipu na okupu. Najslabija karika im je na golu. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4644 Posts
Posted - 15/08/2025 : 17:47:21
|
Man United na papiru djeluje kao dosta jaka ekipa, ali konstrukcijski i takticki mi je to nekako van svake logike. Imaju 3 golgetera koji su dovedeni i koji ce zauzeti mjesta u prvih 11, bekovi su im dosta istureni, ali sredina terena i kreativa su opet all about Bruno i to bi moglo biti kljucno za neuspjeh. Sigurno ce popraviti plasman, ali prodor i top 5 i igranje LP ne vidim. Isto tako, Onana je jos tu, a i Amorim bi nesto trebao konacno pokazati.
Spursi su neki dan djelovali kao da su odjednom ekipa za rusiti velikane, ali u istom su aktu pokazali da ipak im slijedi dugacak i bolan learning curve. Frank je svakako dobar trener, a odlazak Sona ce vjerojatno i nadoknaditi dobro. No, ne djeluju mi kao najsigurnija ekipa i nedostaje mi tu nekog iskustva i mudrosti da skinu nekada nogu s gasa i osiguraju rezultat. Isto kao i United, bolji ce biti, ali koliko?
Newcastle dolazi u sezonu s dosta problema. Najveci od njih se zove Isak koji provodi bojkot trenutno. A bez njega su znatno slabiji i manje efikasno. Isto tako dosta su slabo trzisno djelovali i nisu jos doveli novu spicu. Howeu kao treneru ne vjerujem previse pa ih vidim da ce opet ispasti iz kruga LP. Ali i dalje ce biti neugodno doci na St James' Park.
Villa se nije puno mijenjala i to bi im mogla biti prednost, iako je pitanje moze li Watkins vise toliko potegnuti. Emery svakako s ovakvom ekipom moze izvuci rezultat, samo je pitanje hoce li doci do prezasicenja. Vidim ih u top 7, ali pitanje gdje. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4644 Posts
Posted - 15/08/2025 : 17:50:35
|
Od ovih koji su prosle godine bili vrlo dobri vidim i dalje neugodnu opoziciju. To su u prvom redu Bournemouth i Forest, a i Palace koji je digao nivo s osvajanjem FA kupa, ali ce vjerojatno izgubiti dva kljucna igraca pa ce biti slabiji.
Kao one koji ce se pogorsati vidim Brentford. Izgubili su vaznog trenera, Mbuemo i Norgard su otisli, a i Wissa je blizu odlaska. Steta za takvu ekipu. Isto tako, West Ham, ne znam sto ocekivati ovdje. Potter je dobar za tu ekipu, ali Kudus im je bio lider, a tesko je takvo sto nadokanditi.
Everton s Grealishem je sigurno dodatno opasniji, a konzervativni Moyesov nogomet je do sada uvijek donosio solidne rezultate. Vidjet cemo hoce li i sada kad je Everton financijski ipak manje mocan. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4644 Posts
Posted - 15/08/2025 : 17:54:27
|
I za kraj da se osvrnem na pridoslice. Leeds slovi po kvaliteti za najjacu ekipu od njih i uvijek je kod njih bilo dinamicno i puno golova, samo pitanje s koje strane. Cini se da je jezgra ekipe na okupu sto je dosta bitno.
Burnley ima managera koji zna uci u ligu, ali tesko u njoj opstaje i ne djeluju mi nesto atraktivno, iako to nikad nije bio forte njihov. U ekipi imaju dosta veterana ove igre, a zadnji medu njima je Walker. Osobno mislim da to bas i nije put ka uspjehu u zahtjevnom Premiershipu.
Sunderland se pojacava i trosi nemilice, a rijetko kad se takve ekipe onda konsolidiraju u tijeku sezone i naprave posao. No, opet, Xhaka je majstorsko pojacanje, izgledaju mi dosta motivirano i uvijek je to bio dobar splet zajednice i ekipe pa bih volio da ostanu. |
 |
|
Topic  |
|