forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 390

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/08/2025 : 08:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Samo da se zna, ja nisam nikada pevao “pravdu za uhapsene grobare.” A bio sam i danas sam za to da se uhapse odgovorni a ne svi radi dokazivanja Francuskoj. I razlika je jedna, tada su pohapseni a danas imas ubistvo Demira Jukica i nikom nista, imas ono iskakanje iz kola i otvaranje glave deci od 10-15 godina, imas ispred Arene ono napadanje stanglama na civile, imas ovo od pre par dana kad su njih 20 na smrt prebili dete od 15 godina, imas pre neko vece kod Zmaja na autoputu, ima do besvesti toga a niko uhapsen a kamoli osudjen. Naravno da je “rukovodstvo” juga zavrseno ali kod nas grmi protiv Vucica tooike godine a sa druge strane nesto mirno.. A sto je najgore, znam da se ti slazes sa tim sto sam napisao. Sadasnja zvezda jeste cacilend.

Idi onda na zvanicnu stranicu kluba pa ih isprozivaj, jebi i. majku, tamo spamuj do sutra.Ovde upadas bez veze i kad treba i kad ne treba. Meni stvarno ne smetas, ne bi da te ignorisem ali si brate dosadan

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/08/2025 : 08:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Imas ignore listu. Ovo je tema o ciganima i o njima pisem. Spam bi bio da pisem o Radnickom iz Kragujevca. To sto se nekima of vas ne svidja kada vam se kaze da je car go sta cu vam ja.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/08/2025 : 09:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Samo bez uvreda.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/08/2025 : 09:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A sve ono što si gore napisao, vredi i za vaše navijačke grupe. I oni se šetaju ulicama sa štanglama i rade za šefa, ne brini. Pusti ti uzvike na stadionu.

I još jednom: više vas je ovde opravdavalo ubistvo Tatona. Čovek je bio kriv zato što je nosio tuđ dres i tako je provocirao. Znaš i sam. Ne teraj me da kopam po forumu sad. Samo što je to bilo tad kad ste vi bili u milosti vlasti, a ovo je sad... Nije govno, nego se pas posra, što bi rekle kolege iz Splita.

Edited by - manhunter on 16/08/2025 09:15:08
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/08/2025 : 13:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mozemo mi po forumu da seremo sta hocemo ali su ti ljudi uhapseni i Alkatraz je rasturen. Rasturi onu hordu sa severa, uhapsi nekog. Ne secam. Se da ih je Tadic tad dovodio na rodjendan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17666 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/08/2025 : 13:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Džaba moje molbe da se ne citira sawitch...

Mislim da definitivno treba tražiti tehničko rješenje da se ulazak u ovu temu zaštiti ukucavanjem lozinke "ja volim Zvezdu". Ne bih on ulazio ovamo da to mora otkuca.

Sinoć čudan sastav, bez ikakvih rješenja na klupi. Katai će se sad načekati dok stigne Dula Savića.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/08/2025 : 14:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mozemo mi po forumu da seremo sta hocemo ali su ti ljudi uhapseni i Alkatraz je rasturen. Rasturi onu hordu sa severa, uhapsi nekog. Ne secam. Se da ih je Tadic tad dovodio na rodjendan..

A kome ti to ovde spocitavas???
Jel' neko ovde huligan? Vecina koji ovde pisu su normalni navijaci koji vole klub tako da stvarno ne znam sta ti to zelis reci i kome???
Na pogresnom si forumu...
Ajde kad odvalis da je Natko bolji od Kataija pa da te istolerisem ali kad branis jedne huligane naspram drugih to ne mogu da razumem
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/08/2025 : 14:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Džaba moje molbe da se ne citira sawitch...

Mislim da definitivno treba tražiti tehničko rješenje da se ulazak u ovu temu zaštiti ukucavanjem lozinke "ja volim Zvezdu". Ne bih on ulazio ovamo da to mora otkuca.

Sinoć čudan sastav, bez ikakvih rješenja na klupi. Katai će se sad načekati dok stigne Dula Savića.

Da, podmladjen sastav i mislim da je prava stvar sto domace prvenstvo igraju klinci
O Magiku je sve receno, maestro
Samo da pocne u prvih 11 protiv Pafosa💪
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/08/2025 : 14:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je ekipa ove godine mnogo slabija nego pre 2-3. Dovode se i prodaju igrači stalno i to pošto je prvenstvo već počelo. Ovi dok se igraju biće već mart.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/08/2025 : 14:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Najgore od svega, mi godinama nemamo igru. Dovodimo pola Ujedinjenih nacije u ekipu, a dva omladinca nemamo. Gledam ove preko brda, vidi se sistem u igri, pa makar i amaterski. Ali klinci su i brzo će se naći. Mi se uzdamo u tri igrača koji zajedno imaju preko sto godina.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17666 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/08/2025 : 17:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nemoj o tim preko brda ovdje, nećemo da zagađujemo temu. Ima Zvezda omladince, pa evo u prvenstu igraju i tvrdim da su bolji od tih zebrastih... Ali nema s njima rezultata u Evropi.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/08/2025 : 17:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nema ni sa ovim Afrolatinosima rezultata, a još manje igre i sistema. Mada to je zato što nemamo trenera, a manje zato što su ovi baš toliki amateri.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/08/2025 : 18:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Najgore od svega, mi godinama nemamo igru. Dovodimo pola Ujedinjenih nacije u ekipu, a dva omladinca nemamo. Gledam ove preko brda, vidi se sistem u igri, pa makar i amaterski. Ali klinci su i brzo će se naći. Mi se uzdamo u tri igrača koji zajedno imaju preko sto godina.

Ne mogu u potpunosti da se slozim sa tobom...pogledaj ovog malog Kostova kako igra, Milosavljevic, juce je Damjanovic odigrao interesantno, Sljivic vec dobija sansu u kontinuitetu mada bi morao bolje.
I meni je drago zbog Partizana sto se odlucio da forsira klince, ali i mi smo...jbg. klub na zalost mora da prodaje, ne mozes igrati LS bez stranaca,samo je vazan dobar i strucan skauting. O tome cemo suditi u maju...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17666 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/08/2025 : 18:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema ni sa ovim Afrolatinosima rezultata, a još manje igre i sistema. Mada to je zato što nemamo trenera, a manje zato što su ovi baš toliki amateri.

Rezultati ne mogu da budu bolji od ovoga, to je nažalost činjenica. Igra i sistem postoje, druga je stvar što se nama ne sviđaju. Isto važi i za trenera.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5601 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/08/2025 : 19:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Rezultati ne mogu da budu bolji od ovoga, to je nažalost činjenica. Igra i sistem postoje, druga je stvar što se nama ne sviđaju. Isto važi i za trenera.

Ako prodjemo Pafos onda moze da se kaze da rastemo kao klub...tu bi moglo da se pricao o nekom kontinuitetu. Da mi je neko pre dve godine rekao da cemo prodati naseg igraca za 14 miliona rekao bi da me zajebava. Opet, ne svidja mi se ta rasprodaja jer nikad necemo imati kicmu tima sastavljenu od nasih najtalentovanijih mladih igraca...tu negde zavidim komsijama ali mislim da ce i oni da prodaju cim neko malo odskoci...jbg...to je za sada realnost.
Frend mi rece da je Dinamo potpisao dva mlada ekstra talenta iz Brazila
Go to Top of Page
Page: of 390 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000