forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 92

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33547 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2025 : 14:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Shaw je odavno igrač za neki manji klub, Yoro je mlad, ali koliko je taj čovjek kiksao lani, jako, jako puno, da Ligt je ok, bokovi Dalot i Mazraoui su skroz ok, jedino veza šteka. Sad bu napad dobar, bit će svakako bolji nego lani.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/08/2025 : 18:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Bumo vidli za obranu. Veza je loša. Da li dolazak Cunhe znači lagano pakiranje kofera Brune, to su svakako drugačiji igrači. Ako ovi novi u napadu zaigraju od početka biti će zanimljivo. Cunha vrlo brz, pokretljiv, tehnički potkovan. Šeško možda nije najbolji sa tehnikom ali je fizički moćan igrač, nije balerina kao onaj zrikze. Mbueno je jak igrač i nije tako loš sa tehnikom ili zadržavanju lopte. Budemo vidli, svakako drugačiji i po meni moćniji napad. I još vezu popraviti.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2025 : 19:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Prvi utisak sasvim u redu, čak je MU bio bolji rival. Razliku u korist Arsenala je napravio Dorgu, koji je jadan bio sasvim bio pogubljen na terenu. Ekipa iz drugog poluvremena je dosta bolja, mislim da će ovo biti dobro kako budu išle utakmice.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33547 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/08/2025 : 19:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Prvih 11 je jako dobrih, klupa tanka. Arsenal ima dvije ekipe, a opet se može protiv njih!

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4661 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 17/08/2025 : 19:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Mbeumo i Cunha su bili vrlo rasploženi, ali kad na toj poziciji ne zabiješ, a ekipa izgubi, onda to nije to.
Dosta siromašno za neutralne gledatelje sa strane Arsenala, ali 3 boda su tu. Obrana je i dalje tvrda i dominantna, a za napad se nadam da nije bio "njihov dan".

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/08/2025 : 19:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nezaslužena tri boda arsenala. Neznam otkad je dozvoljeno guranje golmana u njegovih pet metara i ne razumijem zašto se nije gledalo udaranje po nozi s leđa cunhe u 90-oj. Amorimu zamjeram forsiranje dorgua i šikaniranje mainooa. Ugarte je teški glupan, a amad mora biti u prvih 11. Trud i zalaganje za deset, obrana jako dobra, najveci problem iz proslih sezona odnosno realizacija nažalost nije zasad riješen. Manchester će se sa svojim problemima boriti, ali ako ovaj arsenal išta osvoji nogomet je mrtav.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/08/2025 : 20:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Manu je zaslužio bod.

Have mercy
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/08/2025 : 06:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zao mi je sto nisam mogao da gledam ali kako sam uspeo da procitam na par mesta nije se Junajted obrukao. A Amorim pokazuje da moze samo da mu se malo daju odresene ruke i pomogne sa transferima.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 24/08/2025 : 19:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Dobri stari negledljivi united. Odigrali su tri ipo minute postenog nogometa. Amorimu se serem u kapu. Kaze zadovoljan je vratarima... jedan je neuravnotežena budaletina, a drugi ne zna izaci na loptu. Isluzeni casemiro, impotentni mount i tragicno nepametni ugarte mu igraju ispred mladog, mocnog i potentnog mainooa. Ocekuje da mu maguire rijesava utakmice ili sto? Ovog dorgua ne bi mijenjao da ostane bez noge, a igrac niti za hajduk. Zao mi jedino yora, mali je izvrstan. Ovo ostalo sve gola kurcina. Ubili mi volju za nogometom, a nije ni pocelo.

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 24/08/2025 19:24:28
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4661 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 24/08/2025 : 22:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Zadovoljan vratarima, a dovodite belgijskog reprezentativca iz Antwerpena...
Sredina terena je bila rak rana i prošle sezone, ali vidim da se u prijelaznom roku odlučilo nakrcati napadača pa se pretpostavlja da će si sami s centra dovući loptu

Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2987 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 25/08/2025 : 08:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Zadovoljan vratarima, a dovodite belgijskog reprezentativca iz Antwerpena...
Sredina terena je bila rak rana i prošle sezone, ali vidim da se u prijelaznom roku odlučilo nakrcati napadača pa se pretpostavlja da će si sami s centra dovući loptu

Potpis.

Arsenal favorit ove godine. Mislim i da ce Liverpool imati pad, iako ga mnogi dizu u nebesa. City ne znam kako ce uklopiti nove, nisu me ubedili.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14545 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/08/2025 : 08:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Arsenal bi morao ove godine, ali, vjerojatno, neće. Zbog čega? Evo zašto:

Liverpool je godinama, doslovno, imao problem glave od - prvo Uniteda, a potom Citya. Znači, neke godine kad je mogao ili morao osvojiti, to nije napravio zbog glave. Dodgodio bi se neki poraz u trenucima kada je "trebalo" pobijediti ili kada se neku momčad "moralo" pobijediti.

Arsenalu se u glavi motaju City, prethodnih godina, a zadnjih i Liverpool. Problem glave. Još će malo čekati.

Ali evo, znog dona bih volio da osvoje oni, ako neće Liverpool.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/08/2025 : 11:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Arsenal ima najjaci roster trenutno. I to bas jaku klupu i potpun diversity u smislu igraca. Ako sada ne uzmu ne znam kada ce. Tu je i kontinuitet i timski i trenera..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
965 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 25/08/2025 : 11:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Bgm ja ne bih zaboravio Čelzi ove godine. Imaju mlade, gladne i dobre igrače, nekoliko odličnih, a i prilično dobrog trenera. Ako izbjegnu male boginje i kikseve na unaprijed upisanim pobjedama, i oni će lako ući u uži krug najvećih favorita za titulu. Oni su projekat posebne vrste, i dok god budu zadržali većinu "svojih" omladinaca, pucaće visoko.

Mančo se vraća ove godine, ići će sporo, ali ići će naprijed. Kriza ne može vječno trajati, moraju doći rezultati ako se radi. Vremenom se riješiti ogavnih igrača poput Brune i Casemira, i ubacivati mlađi potencijal da preuzme odgovornost.

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 25/08/2025 11:36:39
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14545 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/08/2025 : 11:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Chelsa je osvojio Svjetsko Klupsko, dosta im je za ovu godinu :)

-15 će imati udnosu na Arsenal i Liverpool. Nedostaje im fanzazista u sredini. Radnika imaju, trkača imaju, ali nemaju kreativca koji će asistencijama rješavati utakmice, koje su 0-0 dvadeset minuta prije kraja... A takvih baš i nema nešto na tržištu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33547 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/08/2025 : 12:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Chelsea, dobar je Maresca, ali uletit će mjesec dana u rupu kao i lani.

Već idući vikend Liverpool-Arsenal.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4661 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 25/08/2025 : 17:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ja sam malo nadobudno stavio Chelsea kao druge u predviđanjima, ali njihov trener bi im mogao biti otegotni faktor ovdje.

Već neko vrijeme ne skrivam da moramo osvojiti tu titulu, zbog igrača, fanova, ali i ulaganja. Prošle sezone je širina na nekim pozicijama bila bizarno slaba, ali sada smo popunili ekipu premoćno.

Go to Top of Page
Page: of 92 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000