Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/08/2025 : 20:59:19
|
quote: Originally posted by don_draper
Wirtz je dosao iz Bundeslige i ima neku izliku na to da se adaptira, kao i Sesko.
Cunha i Mbeumo su dovedeni i placeni masu s idejom da se odmah postignu rezultati i donese "provjerena kvaliteta" iz domace lige
Sterling je bio dobar u Liverpoolu a poslije prosječan. Ovisi kako ti odgovara klub za koji igraš. Wirtz ne pokazuje ništa a dobar je igrač, ili će proraditi ili neće. Vidjet ćemo, mislim da će s vremenom naići.
Što se tiče Mbuena on je trenutno zabio prvi gol za United ali i dalje uz Chunu je jedan od igrača koji daju tempo Unitedu. Chuna ima problem sa ozljedama, nisam gledao previše utakmica Vulvsa ali čini mi se da je tamo znao biti dosta puta ozlijeđen. Prvu su utakmicu Uniteda ljudi uglavnom prokomentirali pozitivno, jer ovaj United sa Chunom i Mbuenom je sasvim nešto drugo. Pogledaj United nakon izlaska Chune, ajd još to prvo poluvrijeme je na nešto ličilo ali drugo, što, ništa. Opet stari tupi bezidejni United, Zirgze usporava, ajd prenio je loptu za Dalota koji je uposlio Mbuena. Dialo ništa do penala, pokušavao je trudio se ali ništa od njega. Manio dvaput puknuo po golu onako školski pa ništa. Chuna ima energiju, brz je, tehnički odličan, zna uposliti suigrače jedino što nije klasična špica a trenutno to igra, on je klasična 10tka. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Posted - 30/08/2025 : 22:05:54
|
Ni mesi nije mogao sve sam kao i svi ostali u nogometu. Sve je stvar tima. Ovaj tim Uniteda sa Chunom i Mbuenom je druga dimenzija. Budeš vidio. ž
Ne znam zašto ističeš Mesija, kakav bi Mesi bio bek, vjerojatno vrlo katastrofalan. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 30/08/2025 : 22:10:51
|
Spominjem u kontrkdtu da je United krenuo u sezonu gore nego što je prošlu igrao. Ne kažem da on možda neće proraditi, ali za sada sam u pravu kad sam govorio da on ne vrijedi 20 mil eura. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Posted - 30/08/2025 : 22:56:18
|
Ne razumijem ovo: ali za sada sam u pravu kad sam govorio da on ne vrijedi 20 mil eura. Tko to?
Gle prvu utakmicu Uniteda su ljudi pozitivno prokomentirali jer se vidi da je to sasvim neki drugi United.
Drugu je United odigrao neriješeno protiv Fulhama, Chuna je ima barem tri dobre prilike. Ponavljam on nije špic a igra na toj poziciji trenutno. Fulham je danas izgubio 2-0, ali prvi gol primio u 9 minuti produžetaka iz kornera a drugi iz dvojbenog penala. Ljudi komentiraju taj slučaj na topicu premier liga. Nije Fulham baš bezazlen al nije mu išlo.
Danas, treća utakmica, što reći, Chuna opet u šici, trči traži situaciju za gol, puca, upošljava suigrače al se i ozlijedio. Dakle opet su najaktivniji u napadu Chuna do ozljede i Mbueno, nešto Mount i Dialo. U prvom poluvremenu je United stisnuo Burnly iako su gubili 1 - 0. Drugo poluvrijeme i Burlny počinje igrati. United je po meni 2 gola dao na valu novog Uniteda a treći je rad starog bezidejnog Uniteda. Vesele se. Što će se poslije događati vidjet ćemo.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8967 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33599 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/08/2025 : 19:33:28
|
Na pragu Europe |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14680 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 31/08/2025 : 19:54:38
|
quote: Originally posted by Tonto
Jebote, ispred citya smo.