forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali Rendžer 66 - Ku Klux Klan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 2

night
Senior Member

Serbia
1814 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 06/09/2025 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Jedna epizoda koju sam morao da uzmem odmah, jer je za mene poprilično nostalgična. Uživao sam čitajući ovo ponovo, posle dosta godina. Uz sve svoje mane, ovo je jedna vrlo dobro obrađena tema koja lepo približava rasizam.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8191 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 07/09/2025 : 07:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Jedna epizoda koju sam morao da uzmem odmah, jer je za mene poprilično nostalgična. Uživao sam čitajući ovo ponovo, posle dosta godina. Uz sve svoje mane, ovo je jedna vrlo dobro obrađena tema koja lepo približava rasizam.

Pa ostavi onda i komentar na recenziju:
https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-lms-508-509-ku-klux-klan/2629/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21889 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/09/2025 : 17:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
naslovnica Kju-kluks-klana, LMS 508,mi je definitivno jedna od najlepših naslovnica ZS/LMS.Tada,u to vreme. I dovoljno je samo da je pogledam,ta slika,font naslova,broj,cena...ma automatski me preplavi neki lep osećaj nostalgije,detinjstva.Jeste da taj osećaj nije toliko jak kao nekada,odnosno da,nažalost,polako slabi sa godinama,ali emocije,hvala Bogu,su tu i dalje,i dalje su prilično jake.
Čudo je koliko su nam se te Dnevnikove edicije urezale u dušu,možda i više nego druženja,putovanja...iz tog vremena.

Odbrojavanje: još 16 dana

Edited by - anto on 07/09/2025 17:27:41
Go to Top of Page

14act3
Starting Member

Slovenia
17 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/09/2025 : 17:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 14act3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

naslovnica Kju-kluks-klana, LMS 508,mi je definitivno jedna od najlepših naslovnica ZS/LMS.Tada,u to vreme. I dovoljno je samo da je pogledam,ta slika,font naslova,broj,cena...ma automatski me preplavi neki lep osećaj nostalgije,detinjstva.Jeste da taj osećaj nije toliko jak kao nekada,odnosno da,nažalost,polako slabi sa godinama,ali emocije,hvala Bogu,su tu i dalje,i dalje su prilično jake.
Čudo je koliko su nam se te Dnevnikove edicije urezale u dušu,možda i više nego druženja,putovanja...iz tog vremena.

To je istina. Čitao sam ZS i LMS od 78 do 82 godine i puno događaja koji su se desili u životu u tom razdoblju povezujem sa kupovinom nekog broja ZS ili LMS ...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/09/2025 : 19:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 14act3

quote:
Originally posted by anto

To je istina. Čitao sam ZS i LMS od 78 do 82 godine i puno događaja koji su se desili u životu u tom razdoblju povezujem sa kupovinom nekog broja ZS ili LMS ...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 2  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000