Author |
Topic  |
night
Senior Member

Serbia
1814 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 06/09/2025 : 22:54:09
|
Jedna epizoda koju sam morao da uzmem odmah, jer je za mene poprilično nostalgična. Uživao sam čitajući ovo ponovo, posle dosta godina. Uz sve svoje mane, ovo je jedna vrlo dobro obrađena tema koja lepo približava rasizam. |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8191 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21889 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/09/2025 : 17:27:04
|
naslovnica Kju-kluks-klana, LMS 508,mi je definitivno jedna od najlepših naslovnica ZS/LMS.Tada,u to vreme. I dovoljno je samo da je pogledam,ta slika,font naslova,broj,cena...ma automatski me preplavi neki lep osećaj nostalgije,detinjstva.Jeste da taj osećaj nije toliko jak kao nekada,odnosno da,nažalost,polako slabi sa godinama,ali emocije,hvala Bogu,su tu i dalje,i dalje su prilično jake. Čudo je koliko su nam se te Dnevnikove edicije urezale u dušu,možda i više nego druženja,putovanja...iz tog vremena. |
Odbrojavanje: još 16 dana |
Edited by - anto on 07/09/2025 17:27:41 |
 |
|
14act3
Starting Member
Slovenia
17 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 07/09/2025 : 17:57:50
|
quote: Originally posted by anto
naslovnica Kju-kluks-klana, LMS 508,mi je definitivno jedna od najlepših naslovnica ZS/LMS.Tada,u to vreme. I dovoljno je samo da je pogledam,ta slika,font naslova,broj,cena...ma automatski me preplavi neki lep osećaj nostalgije,detinjstva.Jeste da taj osećaj nije toliko jak kao nekada,odnosno da,nažalost,polako slabi sa godinama,ali emocije,hvala Bogu,su tu i dalje,i dalje su prilično jake. Čudo je koliko su nam se te Dnevnikove edicije urezale u dušu,možda i više nego druženja,putovanja...iz tog vremena.
To je istina. Čitao sam ZS i LMS od 78 do 82 godine i puno događaja koji su se desili u životu u tom razdoblju povezujem sa kupovinom nekog broja ZS ili LMS ... |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 07/09/2025 : 19:45:33
|
quote: Originally posted by 14act3
quote: Originally posted by anto
naslovnica Kju-kluks-klana, LMS 508,mi je definitivno jedna od najlepših naslovnica ZS/LMS.Tada,u to vreme. I dovoljno je samo da je pogledam,ta slika,font naslova,broj,cena...ma automatski me preplavi neki lep osećaj nostalgije,detinjstva.Jeste da taj osećaj nije toliko jak kao nekada,odnosno da,nažalost,polako slabi sa godinama,ali emocije,hvala Bogu,su tu i dalje,i dalje su prilično jake. Čudo je koliko su nam se te Dnevnikove edicije urezale u dušu,možda i više nego druženja,putovanja...iz tog vremena.
To je istina. Čitao sam ZS i LMS od 78 do 82 godine i puno događaja koji su se desili u životu u tom razdoblju povezujem sa kupovinom nekog broja ZS ili LMS ...
 |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Topic  |
|
|
|