forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1095

tantus
Senior Member

Slovenia
1663 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 16/09/2025 : 08:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grzi

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by MF Doom

Znam da nas za novu godinu standardno očekuju novi Batmani kojima se unapred radujem, ali mogu li se ove godine očekivati možda još neka DC izdanja mimo Batmana?

"Da / ne" odgovor je sasvim dovoljan, da ne zadiremo previse u poslovne planove :)

nice house on the lake

mogao si slobodno i da zaobiđeš ovaj naslov - odlično počinje,sjajna ideja,ali ode to u nekom mlohavom smeru.
Bolji je Džona Heks jedno sto puta.

Ništa, otkaži izdavanje stripa onda Marko, molim te, jer se jednom liku s foruma ne sviđa.

Ma nije to jedan lik sa foruma, to je anto :)
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2438 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 16/09/2025 : 11:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Grzi, na forumu se diskutuje. Iznose mišljenja, daju kritike. I pozitivne i negativne. Nije retkost na pojedinim temama da komentari idu od jako pozitivnih do jedva prelaznih ocena za isti strip.
I kao što je sasvim prirodno da neko pohvali neki strip, tako je prirodno i da iznese negativnu ocenu.
Anto je dao svoj sud o stripu, i ukratko obrazložio svoju ocenu. Jel u nečem pogrešio?

To što mi predlažemo, nagovaramo, odgovaramo izdavače je samo mahanje zastavicom. Oni su ti koji u konačnici odluče. Ne našim, nego svojim glavama. Njihove pare, njihovi rizici, njihove odluke.
Na kraju, i oni su ljudi, ne mogu stići ispratiti/pročitati sve stripove. Tu mi nekad uletimo da skrenemo pažnju na neki naslov, čisto da ga oni uzmu možda u razmatranje. Da ga pročitaju, pa odluče da li se isplati izdati ga ili ne.

Možeš i ti probati. Ili poručivati/kupovati strane naslove, ili čitati skenove ili pozajmljivati... Pa kad naletiš na neki "dobar" strip dođeš, preporučiš ga.

Može se desiti da je još neko pročitao taj isti strip, pa se nadoveže na tebe, sa drugačijim impresijama. Za to služe forumi.
Ako misliš da je nečiji stav neutemeljen, uvek se može povesti argumentovana rasprava.

Ali, nemoj misliti da izdavači slepo slušaju forumaše. Pa isti taj Anto nagovara sve izdavače preko deset godina da izdaju RA. Pa ga do sada nije poslušao niko. Tek ga Markos skoro čuo. :)

Mislim da će ga poslušati i za ovaj serijal koji predlaže.
Jedno 10.000 strana, na ovu skupoću, od kojih polovina ne valja.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 16/09/2025 11:13:20
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4714 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 16/09/2025 : 11:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Po mom misljenju, glavni problem s Nice House on The Lake je sto je zamisljeno da se nastavlja, a nastavak je sad napola izasao, a dovrsetak je "na ledu".
Klasicna prica modernih strip scenarista.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

MF Doom
New Member

267 Posts

Member since 23/04/2024

Posted - 16/09/2025 : 12:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send MF Doom a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa don draperom.
Da je ostalo na toj prvoj delimično završenoj celini, strip kao takav je sasvim dobar.

Listao sam nastavak i to sad ide u razvodnjavanje.

Ali vredno je izdavanja od strane Fibre po meni.

Edited by - MF Doom on 16/09/2025 13:19:20
Go to Top of Page

Grzi
New Member

169 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 16/09/2025 : 15:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Grzi, na forumu se diskutuje. Iznose mišljenja, daju kritike. I pozitivne i negativne. Nije retkost na pojedinim temama da komentari idu od jako pozitivnih do jedva prelaznih ocena za isti strip.
I kao što je sasvim prirodno da neko pohvali neki strip, tako je prirodno i da iznese negativnu ocenu.
Anto je dao svoj sud o stripu, i ukratko obrazložio svoju ocenu. Jel u nečem pogrešio?

To što mi predlažemo, nagovaramo, odgovaramo izdavače je samo mahanje zastavicom. Oni su ti koji u konačnici odluče. Ne našim, nego svojim glavama. Njihove pare, njihovi rizici, njihove odluke.
Na kraju, i oni su ljudi, ne mogu stići ispratiti/pročitati sve stripove. Tu mi nekad uletimo da skrenemo pažnju na neki naslov, čisto da ga oni uzmu možda u razmatranje. Da ga pročitaju, pa odluče da li se isplati izdati ga ili ne.

Možeš i ti probati. Ili poručivati/kupovati strane naslove, ili čitati skenove ili pozajmljivati... Pa kad naletiš na neki "dobar" strip dođeš, preporučiš ga.

Može se desiti da je još neko pročitao taj isti strip, pa se nadoveže na tebe, sa drugačijim impresijama. Za to služe forumi.
Ako misliš da je nečiji stav neutemeljen, uvek se može povesti argumentovana rasprava.

Ali, nemoj misliti da izdavači slepo slušaju forumaše. Pa isti taj Anto nagovara sve izdavače preko deset godina da izdaju RA. Pa ga do sada nije poslušao niko. Tek ga Markos skoro čuo. :)

Mislim da će ga poslušati i za ovaj serijal koji predlaže.
Jedno 10.000 strana, na ovu skupoću, od kojih polovina ne valja.

Znam cemu sluze forumi, vjerovao ili ne, i ne mislim da ce ga Markos poslusati.

Meni je smijesna sama cinjenica da netko s tim stavom pristupa izdavacu koji je vec odlucio nesto izdati lmao, kao doslovno nema veze s mozgom.

Meni se odreden dio Fibrinih stripova ne svida, sto i napisem ako mi se da, kao sa onim Jimovim Jedna Noc u Rimu il kako se vec zove nedavno, al da cu ici izdavacu govoriti da se ne isplati izdati nesto ili dovoditi u pitanje zasto je nesto izdano jer se meni ne svida mi je redikulozno, samo to. Nije preozbiljno, moj komentar je bio zamisljen vise kao sala, bez brige.
Go to Top of Page
Page: of 1095 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.31 seconds. Snitz Forums 2000