forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Kirk
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 11

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 00:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Nemam sreću da radim u prosvjeti pa svaki vikend i praznik češkam ja..ja
I lovim pauka po kući

Koja šteta da ne radiš u prosvjeti ili sličnoj branši. Stekao bi znanje. A iz znanja i šire stavove.
Kako si navalio na raspravljanje, zaključujem da te nedostatak toga jebe

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5210 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/09/2025 : 01:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boddhisatva

quote:

I lovim pauka po kući

Koja šteta da ne radiš u prosvjeti ili sličnoj branši. Stekao bi znanje. A iz znanja i šire stavove.

Eto ti imaš širinu stavova, tvoji stavovi su propast i propadanje ali shvatit ćeš kad bude kasno.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 01:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I lovim pauka po kući

Barem kao zaštitar. Od sedamša i osmaša u razgovoru na hodniku možda bi i zapamtil kaj

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 01:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Državu kakvu ja zastupam da se temelji na zakonu,pravdi i zdravoj logici.Vlasti koja štiti svoje građane i vanjske granice i ne dozvoljava da joj niko nameće ono šta nije u interesu njenog naroda i budućnosti.

Zato budimo za naš Dom spremni!
Što više Thompsonovih megakoncerata nak nam bude! Duša nam domoljubna pati kada ih nema ...
Što više zabraniteljimo i što više klećavajmo po trgovima početkom mjeseca!
Slažeš li se sa mnome?

Edited by - boddhisatva on 20/09/2025 01:15:46
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 01:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea
Barem kao zaštitar. Od sedamša i osmaša u razgovoru na hodniku možda bi i zapamtil kaj

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 01:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
I štoviše zabrana festivala!

ora et labora...

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 01:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...s obzirom da tebi vrijede samo oni koji "teškom mukom zarađuju svoj kruh", a oni koji su se mukotrpno školovali su niškoristi i jebivetri. Oni samo čitaju, ko ih jebe!

Edited by - BeaGea on 20/09/2025 01:18:43
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5210 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/09/2025 : 01:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Vas dvojica ste zle zmije pune otrova ali sva sreća ima protuotrova .
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 01:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Eto ti imaš širinu stavova, tvoji stavovi su propast i propadanje ali shvatit ćeš kad bude kasno.

Ne radiš li ti, kako navodiš, sutra krvavo i mukotrpno?
Ajde spat ... na poslu imam po desetak takvih u hranidbenom lancu ispod sebe na koje samo gubim vrijeme da ih u red dovedem ... fakat ćorava su to posla

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 01:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naprotiv, mi smo protuotrov za takeve poput tebe koji smatraju da je za drugoga najbolje isto ono kaj je za njih najbolje. Kakva tolerancija, kakve slobode ili ne daj bože razlike....

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 01:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne radiš li ti, kako navodiš, sutra krvavo i mukotrpno?

Taksiranje na crno i nije tak mukotrpno...i još malo najam od babinog stana i to je sva briga koju on ima.
Pusti ove priče koje podvaljuje na forumu.

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 01:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kojeg protuotrova? Daj reci baš životno to želim saznati.
Jer ja ti kada jednom zagrizem - ne puštam!

Ej, jesi vidio ove woke koke, sve su onak tetovirane, ne rajca li te to da im brojiš tetovaže ;o)))))))))))

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5210 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/09/2025 : 01:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Evo idem spavati konačno

A vas dvojica odgmižite u svoje rupe i usput progutajte kojega štakora
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 01:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo idem spavati konačno

A vas dvojica odgmižite u svoje rupe i usput progutajte kojega štakora

Sanak sladki i laka ti noćica ... sa Melanijom u mokrim snovima ;o)))

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5046 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/09/2025 : 05:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:

...s obzirom da tebi vrijede samo oni koji "teškom mukom zarađuju svoj kruh", a oni koji su se mukotrpno školovali su niškoristi i jebivetri. Oni samo čitaju, ko ih jebe!

to me podseti na
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47604 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2025 : 08:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Dobro je onaj decko reka , nikome se ne debatira. Zele samo slusat svoje misljenje iz tuđih usta.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47604 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2025 : 08:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cijela Latinska Amerika pretvarila se u Kolumbiju,naoružane bande i droga.
Trebaju li Amerikanci to dopustiti u Americi

Za tvoju informaciju Kolumbija za obicne građane ima bolje zdravstvo nego usa.
Sta se tice narkomanije u usa ima 9 milijuna narkomana. Skoro 3 posto ukupnog stanovnistva. Eto cisto za informaciju ko je di. Razvikani americki san svea se na jeftinu drogu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47604 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2025 : 08:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Reci to mojim pacijentima, izbjeglicama iz Ukrajine neka se ne vesele Putinovoj smrti ako ga netko rokne.

Mogu se veselit i tome sta hr uvozi 80 posto jaja iz Ukrajine i placa njihov otpor unistavajuci svoje gospodarstvo.
A di su tek druge stvari.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19912 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/09/2025 : 09:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by culture vulture

Ja sam tebe vec nekoliko puta podsjecao da si ti za mene golobradi balavac koji bi mi se u realnom svijetu ili obracao s "Vi" i duznim postovanjem ili dobio sto zasluzuje. Bahatio mi se i nabacivao epitetima sigurno ne bi.

Pa nisi ti to govorio samo meni, nego još ponekome na forumu. Dapače, uvijek se činilo da ti veliku većinu ljudi smatraš nižom klasom od sebe. Samo što je moja naivna (balava, golobrada, infantilna) greška bila što sam povjerovao da je ta tvoja bahatost zaista potkrijepljena nečime. U međuvremenu si se potrudio dokazati svojim postovima koliko sam bio u krivu.

Ironija je da bez obzira koliko ti bio iznad svih nas, svako toliko imaš potrebu doći na forum i objasniti nam koliko smo svi glupi. Zašto ti je tako stalo do ovog umirećeg foruma kada si tako uspješan u životu? Što ti nama glupim eromenosima možeš uopće dokazati i što bi ti to uopće vrijedilo kada bi i uspio?

Ne znam tko je još tvojih godina na forumu pa ne znam koga sam to mogao na to podsjećati. Pretpostavljam da ne misliš isključivo na godine, nego da sam općenito nekim ljudima rekao da nismo mi skupa ovce pasli, da se ne poznajemo, da u realnom životu ne bismo bili na "ti" i razgovarali s tom razinom familijarnosti.
Da, rekao sam to trojici-četvorici koji su mi se unosili u lice u 21 godini forumaškoga staža, u kontekstu borbe s vjetrenjačom zvanom mladjo, a vas petorica-šestorica o tome mantrate već 10 godina.
Tako da ja ne znam čega bih se ja trebao sramiti i ne vidim što to govori o meni. Što to govori o vama, koji to verglate uvijek istim žarom, kao da vas nisam prvih 10,000 puta čuo - vidite vi, nije moja stvar.

To da ja "veliku većinu ljudi smatram nižom klasom od sebe" može napisati samo onaj tko gleda na svijet kroz ideološke naočale. Ponavljam, u realnosti vas koji ste se nabacivali ad hominemima, koji ste me demonizirali zbog političkih neslaganja, shvativši od mojih riječi jedino to da se ne slažemo, nikad što ja zapravo mislim i govorim, koji ste od svih mojih postova na forumu pročitali jedino one o svjetonazorskim temama, jer se jedino na takvima i javljate, je šačica.
Ovaj forum ima tisuće članova, stotine aktivnih na ne-svjetonazorskim temama i, ako je netko "velika većina ljudi", onda su to oni. Ne vas šačica demagoga.

Istina jest da sam previše vremena posvetio vama, šačici salonskih ljevičara, ali već i papigice u vašim domovima ponavljaju kako je do toga došlo - pod mladjinom ste strahovladom ismijavali ljude koji se nisu imali intelektualnih kapaciteta braniti, a i da su imali, nisu mogli jer ih je mladjo bacao u tamnicu čim su zucnuli. Pa sam zato ja, "koji veliku većinu ljudi smatram nižom klasom od sebe", stao u obranu underdoga. Ajmo još 10 godina o tome, dok i zlatne ribice u vašim akvarijima ne počnu to grgutati.

Zašto se "imam potrebu" "vraćati" na ovaj forum? Pa, zato što to nije vaš forum. Ja sam na njemu aktivan od 2004., dakle, jedan od starosjedioca, i doživljavam ga kao svoj, a, kad bi na njemu bilo razgovora koji me doista zanimaju (o interesantnim stripovima, umjetnosti, književnosti, filmu itbl.), svatko tko se u te teme razumije zna kako bih ja tim temama doprinosio. Onako kako i jesam, kad god ih je bilo ili kad sam ih pokušavao sam pokrenuti. A, isto tako, kada bi drugi ljudi više stavljali svoje radove na Autorski izlog, stavljao bih i ja svoje, kao što sam nekoć. Zašto, recimo, konkretno 2025. dolazim ovamo? Pa, da vidim je li ridiculus napisao nešto ili hoće li Vlaadisha promijeniti odluku i ponovno biti aktivan. Svakako ne da vidim što ste vas šačica spemera napisali o politici. Ali drugih tema nema, niti su teme koje sam ja pokušao pokrenuti zaživjele, pa se nema o čemu drugome razgovarati.

Pokreni, sinko, temu o nekoj od umjetnosti pa ćeš vidjeti kako izgleda razgovor sa mnom o nečem čemu bi ovaj forum trebao služiti. Ili piši vječito partijske parole pa se sablažnjavaj što sam tebi ili nekolicini drugih demagoga o tome rekao. Tvoj izbor. Osim što nije, jer ti nisi poput Vlaadishe ili ridiculusa ili nekoć Jurice, Macana, Matka Vladanovića, Duleta, Ika... pa da možeš razgovarati o umjetnosti. Jedino što razumiješ i u što se razumiješ jest ideologija i zato i verglaš te pizdarije već 10 godina.

Nešto što vi demagozi i Mlađenovići i Markosi (ali ponavljam se) nikada nećete shvatiti jest da je čar ovoga foruma to što je na njemu moguće naći ljude kakvi, usudio bih se reći, ne postoje nigdje drugdje na svijetu. Ti koje sam naveo i još jedno dvadesetak takvih članova su tip čovjeka koji je praktički autohton bivšoj Jugi i koji se pojavio isključivo u mojoj generaciji. Danas smo rasuti po svijetu, prezaposleni za druženja, neki od nas već pomalo i izmoreni, rastrgani obiteljskim obavezama itd., pa je forum jedino mjesto gdje bar na čas možemo imati tip društva i razgovora kakve smo imali u mladosti i kakve ne možemo imati ni s jednim strancem ili današnjim klincem. A za nas koji i crtamo je Vlaadisha lijepo skovao "svatko tko crta je brother from another mother or a sister from another mister" pa je i to razlog zašto je ovaj forum poseban. A rijetkost takvih ljudi danas na forumu je razlog zašto sam rekao da je forum "umiruć" (laska mi kako pamtiš svaku moju riječ koju pročitaš, samo mi ne ide u glavu kako ali nijednu nisi pročitao o ne-ideološkim temama!). Ali nemam iluzija da ćeš shvatiti i da neće ostati zapisano u memoriji petorice-šestorice, koji su "velika većina čovječanstva", da je razlog zašto se ponekad ovamo vraćam taj da nekom objašnjavam "koliko je glup".

Ajde da sad tu doista stanemo i pozdravimo se, jer sve ovo nikad nije imalo nikakvoga smisla.

Kao pravi majstor zamjena teza mijenjaš temu i autoritativno pričaš o nečemu što je apsolutno bespredmetno. Zbog takvih vještina si me nekoć uspijevao i uvjeriti da si iznimno inteligentan.
Pitanje nikada nije bilo zašto se vraćaš na ovaj forum nego zašto nam dolaziš objašnjavati da smo gluplji od tebe. Evo, ridiculus te pozvao da se družite na dio foruma koji, po tvojim riječima, čini ovaj forum jedinstvenim. No tebi je draže doći u 'blato svaštare', kako ga je opisivao Kruger, još jedan forumaš kojeg sada opisuješ kao podkapacitiranog underdoga kojeg si morao braniti od mladjine strahovlade, a poslije i njemu (kada niste bili u suglasju oko jedne teme) objašnjavao kako nije na tvojoj razini rasprave. Dakle, nemoj meni objašnjavat kako je ovaj forum jedinstven na svijetu zbog toga kakvi umjetnici i poznavaoci umjetnosti ovdje dolaze diskutirati jer to nije tvoja motivacija ni za ovaj, ni za niz prijašnjih povrataka na forum. A kada bi i ono zbog čega dolaziš na forum zaista bilo pričati o umjetnosti i stripu (o čemu apsolutno nitko ne spori da znaš mnogo), to ne objašnjava zašto imaš potrebu skrolati do samog dna foruma, otvarati teme na kojima raspravljaju bezvrijedni pojedinci i objašnjavati im da su glupi i amoralni. To što istovremeno tvrdiš da su oni, koji su Trumpa, Kirka i tebe ocijenili kao neinteligentne i nemoralne, odgovorni za nasilje je samo još dodatna razina licemjerja.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 09:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
Za tvoju informaciju Kolumbija za obicne građane ima bolje zdravstvo nego usa.
Sta se tice narkomanije u usa ima 9 milijuna narkomana. Skoro 3 posto ukupnog stanovnistva. Eto cisto za informaciju ko je di. Razvikani americki san svea se na jeftinu drogu.

Uvijek je uživanje sa tobom debatirati Elwoode ;o))
I točno si naveo, sa time da UN daje procjene za SAD da im korisnika droga raste, a posebno rastu tržišta kokaina i sintetičkih droga poput metamfetamina i fentanila, i to nekih 10% godišnje. Samo oko 8% osoba s problemima upotrebe droga ima pristup tretmanima. I onda ovaj sjebe Obamacare. Ima li većega apsurda?
Trump nije u stanju riješiti probleme unutar same Amerike, samo baca Amerima prašinu u oči da su problemi van Amerike. Varijaciju te Hitlerovske metode radi i Putin.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 10:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Tko ne vidi Hitlera u Putinu taj ne razumije stanje stvari. To je jednostavno stvar povezivanja činjenica.
U SAD-u se droga kupuje i u ljekarnama zahvaljujući braći Sackler. Nekoliko stotina tisuća ljudi se ubilo predoziranjem legalnog lijeka protiv boli.

https://ideje.hr/dinastija-filantropa-koja-se-obogatila-na-tudoj-boli-izvor-epidemije-ovisnosti-o-opioidima/

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 11:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
A o siromaštvu da se ne govori. Bronx npr.
Trump želi, poput Putina, ušutkati javnost/medije upravo kako bi navek mogel plasirati svoju istinu tj. zabraniti da se ističu realni unutrašnji problemi.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4210 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 11:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Tko želi raspravljati o stanju u Americi bi svak trebal pogledati slijedeće:
The Crime of the Century
https://www.imdb.com/title/tt14055432/
A searing indictment of Big Pharma and the political operatives and government regulations that enable over-production, reckless distribution and abuse of synthetic opiates.

Da se Trumpa pita ovakve stvari se ne bi javno prikazivale jer štete ugledu. To je izdaja domovine :)

Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1600 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 20/09/2025 : 11:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton
Kao pravi majstor zamjena teza mijenjaš temu i autoritativno pričaš o nečemu što je apsolutno bespredmetno. Zbog takvih vještina si me nekoć uspijevao i uvjeriti da si iznimno inteligentan.
Pitanje nikada nije bilo zašto se vraćaš na ovaj forum nego zašto nam dolaziš objašnjavati da smo gluplji od tebe. Evo, ridiculus te pozvao da se družite na dio foruma koji, po tvojim riječima, čini ovaj forum jedinstvenim. No tebi je draže doći u 'blato svaštare', kako ga je opisivao Kruger, još jedan forumaš kojeg sada opisuješ kao podkapacitiranog underdoga kojeg si morao braniti od mladjine strahovlade, a poslije i njemu (kada niste bili u suglasju oko jedne teme) objašnjavao kako nije na tvojoj razini rasprave. Dakle, nemoj meni objašnjavat kako je ovaj forum jedinstven na svijetu zbog toga kakvi umjetnici i poznavaoci umjetnosti ovdje dolaze diskutirati jer to nije tvoja motivacija ni za ovaj, ni za niz prijašnjih povrataka na forum. A kada bi i ono zbog čega dolaziš na forum zaista bilo pričati o umjetnosti i stripu (o čemu apsolutno nitko ne spori da znaš mnogo), to ne objašnjava zašto imaš potrebu skrolati do samog dna foruma, otvarati teme na kojima raspravljaju bezvrijedni pojedinci i objašnjavati im da su glupi i amoralni. To što istovremeno tvrdiš da su oni, koji su Trumpa, Kirka i tebe ocijenili kao neinteligentne i nemoralne, odgovorni za nasilje je samo još dodatna razina licemjerja.

A ja se trebam tebi opravdavati gdje ću na forumu pisati i o čemu i zašto?

Ti ćeš suditi (i javno objavljivati svoje presude) o tome kako je teklo i/ili završilo neko moje prijateljstvo, i što to govori o meni, na osnovi vrha ledenjaka kojeg si vidio iznad internetske površine?

Ti ćeš određivati kolika je kritična masa aktivnih članova koji su ovdje sposobni suvislo pisati o umjetnostima da bi se meni isplatilo trošiti vrijeme na forumašenje?

Sinko, prekini me pratiti i psihoanalizirati i igrati se isljednika iz Kafkinog Procesa i nađi si život.

A, kako rekoh, ako ti se već da i imaš vremena čitati i desetljećima promišljati svaku moju riječ kao da sam prorok iz neke bliskoistočne pustinje, onda bih ti preporučio da to barem radiš s onim što sam ovdje pisao o umjetnostima, jer neke od tih stvari nećeš naći nigdje drugdje, ni na internetu, niti izvan njega, pa ćeš se barem nešto naučiti.

Ja si, naravna stvar, bez obzira što o tome itko mislio, bilo prijatelj, bilo neznanac, pridržavam pravo (koje bi trebalo biti očito) da na forum (!!!) dolazim, odlazim, vraćam se (i tako u krug, kao što je i s većinom aktivnosti u ljudskom životu) kad god hoću i pišem o čemu hoću. Svoju motivaciju ili navodne "grijehe prošlosti" nisam trebao nikada nikome opravdavati, ali jesam strpljivo već bezbroj puta, i ovo je apsolutno posljednji. Pozivao sam i tebe i dobar broj ljudi da s tim jednostavno prestanemo i ili pričamo o nečem drugom ili se pozdravimo, ali su neki za to očito nesposobni. E, pa ja nisam i od sada ću apsolutno svaku osobnu kvalifikaciju jednostavno ignorirati, kao što sam oduvijek i trebao, jer moj odgovor samo produbljuje nerazumijevanje, kao što je i s mojim odgovorima na teme poput ove u naslovu, što je jedino što je ovdje "on topic", ergo, da je u slučaju svjetonazorskih neslaganja dijalog apsolutno nemoguć, kao što to psihologija i uči, kraj.

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1351 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 11:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

A o siromaštvu da se ne govori. Bronx npr.
Trump želi, poput Putina, ušutkati javnost/medije upravo kako bi navek mogel plasirati svoju istinu tj. zabraniti da se ističu realni unutrašnji problemi.

Oni svoje probleme izvoze van Amerike, a za ulazak u istu uvode sulude carine. Sjedinjene Apsurdistanske Države.
Trumpova izborna baza je najcrnji kapitalizam i rednecki iz središnjih siromašnih država SAD. A tamo djeluju višegeneracijski bijesovi na istočni i zapadni dio da su oni krivi za njihovo stanje siromaštva. I onda isti puše tu njegovu žmuklersku spiku da su za ta stanja krivi liberali i demokrati a ne njegovi pajde najcrni kapitalisti.
Suludo, jer liberali i demokrati su im učinili najviše po pitanju zdravstvena osiguranja, socijale ... a što reči osim da normalnome ZA SADA dosta....

Go to Top of Page
Page: of 11  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000