forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Kirk
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 13

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5048 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 20/09/2025 : 17:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
WOULD

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 21:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Tko ne vidi Hitlera u Putinu taj ne razumije stanje stvari. To je jednostavno stvar povezivanja činjenica.

E i ti si neko ko je kao diplomirao historiju. Putin vam je najnoviji Hitler jer su vam stisnuli dugme 2022-e i sad se njegova armija zapliče oko sela i seoceta u bivšim gubernijama Rusije i Sojuza. Zato jer je tehnologija pojela poslednje ostatke ljudskog faktora u ratovanju.

A čovjeku je trebalo 70 godina, da vam postane Hitler, sad sad će umreti i vi ćete dobiti novog Hitlera na tanjuru. Da li brojiš, koji Hitler ti je to po redu?

Gluplje postove od tvojih je teško naći.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 20/09/2025 22:24:49
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 21:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood
I da financijski nas itekako jebe Ukrajina. Al eto bar ti mos skakat i vikat slavoukrajini ko jebe hrvatske farmere.

Nema hrvatskih (poljskih, rumunjskih, estonskih, mađarskih) farmera ako Rusija dobije rat u Ukrajini, svi bumo mi ruski farmeri.

I nema to veze s emocijama, to je čisto zdravorazumski.

Pa ti si to jedino zaslužuješ.

Svašta.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 21:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

lwoode, kad je kod nas grmilo jer nekim nije bilo po volji da žive u RH onda je Ukrajina bila prva koja nam je pomgla. Tak da, ako nikaj drugo mi zbog morala bismo trebali biti na strani Ukrajine. Tužno je videti da kd tebi treba pomoć onda je netko dobar a kad njemu treba pomoć onda koga jebe. Da ne govorimo da se Ukrajinu treba podržavati iz čisto jednotavnog razloga, oni se bore za slobodu (čitavog svijeta) zaustavljajući prodor sila zla (Putinove Rusije).

Ukrajina je posljednja velika utvrda Zapada (Minas Tirith) koja se opire mračnoj i moćnoj sili Saurona (Putina). Tako je i Zelenski poput Aragorna, simbol otpora i predanosti.

Jeste, Zelenski je Churchill, papa, dalajlama, svetac i avto godine, sve odjednom.

A za pet minuta čemo dobiti novog Hitlera i neki će opet ponavljati propagandne gluposti koje su uvredljive za djecu.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 21:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Hvala na komplimentima. Kad te macica popljuje onda znaš da vrediš. Još kad ti se ovaj taksist pridruži.
Osobno bi se grozno osečal da se netko poput vas složi sa mnom. Pogotovo kaj odlično rezoniraš kaj znači usporedba.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 20/09/2025 21:55:21
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 21:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gorbačov je primjer kakav bi trebal biti čelnik Rusije da bi Svijet ličil na normalno mjesto.

Jeste, za američku propagandu. Iznutra je skoro uništio Rusiju, rasprodao firme za male pare, pobacao radnike na ulice, omogučio vladavinu banda i šalter korupciju i ostavio umirovljenike, da umru od gladi. Mnogo jih je i umrlo.

Malo pitaj Ruse šta misle o njemu, dječače.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 21:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne zaboravim onu priča o povećanju standarda u Rusiji. Standard se povečal stanovnicima Moskve, ali u ruralnim područjima i dalje se živi jadno i nikako.

Standard se povečao urbani populaciji koja je skoro 80% sve njihove populacije. Brojevi ne lažu, gdp 8x na gore, bdp ppp per capita 5x gore.
Mnogo sela jim umire i unutrašnje oblasti gube stanovništvo.

Šta ti uopšte znaš o Rusiji, da pričaš o njoj?

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala na komplimentima. Kad te macica popljuje onda znaš da vrediš. Još kad ti se ovaj taksist pridruži.
Osobno bi se grozno osečal da se netko poput vas složi sa mnom. Pogotovo kaj odlično rezoniraš kaj znači usporedba.

S čim, da se složim, dječače? Tvoju lektiru sam pročitao do svoje dvanajste.

Jeli si sposoban nečega što minimalno liči na logički argument?

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Pitaj i ti, ali one koji znaju znače kaj znači kritika i privatno vlasništvo, nije dovoljno kaj slušaš svoju ženu. Potrudi se malo više od toga da se pokoravaš svojem Putinu.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jeli si sposoban nečega što minimalno liči na logički argument?

Misliš jesi li, a ne jeli si

Naravno da ne, ako aludiraš da to bude tebi logično. Da ti ponovim, ne daj Bože da tebi bude smisleno ono kaj ja pišem. Jedino ako me jednog dana napusti zdrav razum.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Nego da te čujem...kak komentiraj ovo kaj delaju Kimmelu? Kak komentiraš kaj se Trump ugodno družil s Epsteinom? Kak komentiraš Trumpa i prostitutke koje plaća?

Pazi kaj buš napisal za druženje s prostitutkama. Nemoj slučajno da to odobravaš, ne zaboravi da to kaj pišeš sigurno čita tvoj Putin tj. žena :)

Edited by - BeaGea on 20/09/2025 22:11:42
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1359 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 22:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

A što ti znaš o Rusiji, Macone?
Jel si živio tamo? Jel su ti poslodavci? Jel što ih favoriziraš toliko?
Jel su bolji od nas ovdje? Jel su face koje sa toliko teritorija i stanovništva idu osvajati i terorizirati one manje? Što mogu raditi sada samo sa svojim nacionalnim manjinama u Sibiriji i Tunguziji, ali put u i prema Evropi im je odsječen za vjeki vjekov. Zbog previše njihovih zala - i to je ono što veliki dio EU o njima znade

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Žena mu je Ruskinja i zbog toga misli da ima pojma o nečemu.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5212 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/09/2025 : 22:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Beee Geos ne boj se , tebe neće nikad napustit zdrav razum , jer ga nemaš

Edited by - RAKOSI4 on 20/09/2025 22:14:43
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pitaj i ti, ali one koji znaju znače kaj znači kritika i privatno vlasništvo, nije dovoljno kaj slušaš svoju ženu. Potrudi se malo više od toga da se pokoravaš svojem Putinu.

Tekuče razumijem ruski što sam nedavno proverio u njihovim krajevima. Poznajem više desetaka Rusa i svima je Gorbačov dno dna.

Da, da, kritika kada nemaš za jelo ili jedva i privatno vlastništvo novokomponiranih milijunaša koji su to postali preko noći kroz režimski kriminal (privatizacija!).

O Rusiji i ruskom nemaš osnova osnove, ponavljaš djetinjaste gluposti zapadne propagande. Ko, da bi Wintermuteu objašnjavao Ameriku ali imam toliko dostojanstva, da mi ne padne na pamet.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boddhisatva

quote:

A što ti znaš o Rusiji, Macone?
Jel si živio tamo? Jel su ti poslodavci? Jel što ih favoriziraš toliko?
Jel su bolji od nas ovdje? Jel su face koje sa toliko teritorija i stanovništva idu osvajati i terorizirati one manje? Što mogu raditi sada samo sa svojim nacionalnim manjinama u Sibiriji i Tunguziji, ali put u i prema Evropi im je odsječen za vjeki vjekov. Zbog previše njihovih zala - i to je ono što veliki dio EU o njima znade

Žena mi je Ruskinja, njihove medije pratim 25 godina i poznajem više desetaka Rusa. Nisu face, ovaj rat je zločin sam po sebi, njihov režim je militantna avtokracija koja ubija ljude. I kod njih i svugdje.

Ništa ne favoriziram, o njima znam mnogo više od prosjeka.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5212 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/09/2025 : 22:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

On nije tražija ženu u Africi , ka ti u crvenim bermudama
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego da te čujem...kak komentiraj ovo kaj delaju Kimmelu? Kak komentiraš kaj se Trump ugodno družil s Epsteinom? Kak komentiraš Trumpa i prostitutke koje plaća?

Pazi kaj buš napisal za druženje s prostitutkama. Nemoj slučajno da to odobravaš, ne zaboravi da to kaj pišeš sigurno čita tvoj Putin tj. žena :)

Šta mu rade? Jeli dobio metak u vrat? Trump je djetinjasti psihič ali je pobjedio protiv isto psihičarske glupače koju bi pobjedio telegrafski stup. Pa plačao jih je nekad i šta onda? Njihova stvar, nije moj predsjednik. Naš je isto psihič, vaš Plenković čak liči na čovjeka.

Trump bi morao biti tvoj omiljeni lik po mome, sasvim sličite.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 20/09/2025 22:36:46
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Bermude su kratke hlače koje sežu do koljena, a na slici koju spominješ ni blizu nisu bermude na meni. To odavno ne nosim. A drugo, Kanarski otoci nisu Afrika već španjolska tj. EU. Žene me također više ne zanimaju, jedna je meni i više nego dosta.

A kaj fali ženama iz Afrike? Nisam ih na žalost imal prilike upoznati ali fizički su prekrasne, pa me zanima kaj im fali da ih tamo ne bi netko tražil!?

Edited by - BeaGea on 20/09/2025 22:28:34
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1359 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 22:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Žena mi je Ruskinja, njihove medije pratim 25 godina i poznajem više desetaka Rusa. Nisu face, ovaj rat je zločin sam po sebi, njihov režim je militantna avtokracija koja ubija ljude. I kod njih i svugdje.

Onda uvažavam. Imaš info već iz prve ruke o njima za razliku od ono nas mase ovdje. I da u pravu si zlo je to kod njih što im politika radi. Divni ljudi, srdačni i otvoreni ... ali uvijek i oduvijek jebena kriva vlast koda njih krivim ih putevima i svojim interesima vode. Nadam se da će se kao narod izboriti za dobro.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta mu rade? Jeli dobio metak u vrat? Trump je djetinjasti psihič ali je pobjedio protiv isto psihičarske glupače protiv koje bi pobjedio telegrafski stup. Pa plačao jih je nekad i šta onda? Njihova stvar, nije moj predsjednik. Naš je isto psihič, vaš Plenković čak liči na čovjeka.

Trump bi morao biti tvoj omiljeni lik po mome, sasvim sličite.

Epstein, ako nisi videl. Vidim da si preskočil.

Znači u redu je boraviti u društvu prostituki? Bravo!

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1359 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 20/09/2025 : 22:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

On nije tražija ženu u Africi , ka ti u crvenim bermudama

Oooo dobro veće krvopijac.
A ženu si si ti tražio u stočnoj klaonici??? ;o)))

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4226 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/09/2025 : 22:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Kimmela zabrnjuju, e to mu rade. Znači po tebi je u redu da su mu otkazali emisiju!? U redu, ali nemoj onda biti ni protiv kad nekim drugim otkažu slično.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boddhisatva

quote:

Onda uvažavam. Imaš info već iz prve ruke o njima za razliku od ono nas mase ovdje. I da u pravu si zlo je to kod njih što im politika radi. Divni ljudi, srdačni i otvoreni ... ali uvijek i oduvijek jebena kriva vlast koda njih krivim ih putevima i svojim interesima vode. Nadam se da će se kao narod izboriti za dobro.

Njihovi problemi nisu i moji. Brine me, da zapadu vladaju sve luđi, gluplji, avtokratskiji likovi.

Ruski režim je nešto prilično gadno ali ne misli, da imaju na čelu glupane. Psihiče da, ali ne glupe. Mi imamo sve veče glupane, samo gledaj onu jadnicu u Brusselu, koju provoza svako koji ima pet minuta.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1825 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 20/09/2025 : 22:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kimmela zabrnjuju, e to mu rade. Znači po tebi je u redu da su mu otkazali emisiju!? U redu, ali nemoj onda biti ni protiv kad nekim drugim otkažu slično.

Jest, u redu mi je, jer je onaj jadnik u naslovu teme dobio prije toga metak u vrat.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page
Page: of 13  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000