forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Kirk
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1362 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 21/09/2025 : 10:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
A i ovaj ima svoju metodu koju je apsolvirao iz prošlosti:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-je-trumpova-bivsa-odvjetnica-sad-ju-je-postavio-za-tuziteljicu/2711838.aspx

Kao stari pokvareni debeli pes se okružio kučkama da bi bio siguran ....

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4230 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/09/2025 : 10:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Tražili ste, gledajte!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1656 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/09/2025 : 12:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Kerempir

A gle pizdunski izbjegavas svaki moj odgovor na tvoje pizdarije, dapače stalno se ja kao tebi trebam pravdali. Neću, ne zanima me, ti pak razmisli o svom nacinu argumentiranja da gdje očito ne mozes braniti svoje stavove protiv činjenica. Adio.

A sta si ti to meni argumentira?
Tija bi da ovog likvidiraju ja san reka da bi dosa jos gori i sta sad?

Je, samo prosipas rusku propagandu kako se provocira jadnog Putina. I otkuda ti da bi bio došao netko gori od Putina kojeg se već 25 godina ne moze skinuti s vlasti a protjerao je, pozatvarao i poubijao opoziciju, te poveo nekoliko agresivnih ratova protiv susjeda i cijelo vrijeme vodi neprijateljske aktivnosti protiv ostatka Europe? U tih 25 godina jedna Anerika po kojoj sereš (a btw, nemam ni ja bolje mišljenje) je promijenila 5 predsjednika.

Vjerojatnije da će nakon Putinove smrti (nasilne ili prirodne) ionako krenuti dinastičke borbe kao i nakon Staljina a ostatak svijeta će malo predahnuti.

Ili ti zapravo želiš da Putin ostane na vlasti i bude poražen do kraja kao i Hitler? Nekako sumnjam u to s obzrom da je tvoja cijela, ajmo tako reći, argumentacija se svodi na "ne dirajte Putina, ne dražite ga, i dajte mu sve što želi". Kao na liniji Staljinove propagande koji je napao Finsku jer je "samo htio napraviti veću dubinu oko Lenjingrada" ili okupirao Poljsku i izvršio pokolj u Katinskoj šumi da "osigura stratešku dubinu sovjetskoj teritorija". Ali umjesto da jasno i glasno kažeš, izgledam ko patka, hodam ko patka, glasam se ko patka, ergo ja sam patka, ti nastavljaš mucati i sada magliti priču sa Lukačevim jajima insinuirajući valjda da u hrvatskom veterinarskom zavodu sjedi osobno Zelenski.
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000