forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 329 Pjev štriga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Markos
Webmaster

Croatia
29746 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2025 : 08:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Granica Arizone, pustinja Mojave. Čelni čovjek SAD-a inaugurira novi vojni kompleks. Tijekom posjeta se u sigurnosni sustav baze infiltrira grupica terorista. Njihov je cilj eliminirati predsjednika. Tada na scenu stupa zagonetna mlada žena. Ona je mnogo više od spretnog ubojice: sjena je među sjenama…

Kolorka 329 • Pjev štriga • 292 stranica • Kolor • 215 x 280 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Éric Corbeyran • Crtež Richard Guérineau • Prijevod Petra Matić • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.9.2025. • Cijena 37 Eura

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-329-pjev-striga/1094/

Trouble will find me

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6477 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/09/2025 : 15:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Krenuo sam čitati privju i ono...glavni lik se zove Kevin niveK... :D :D
Ugl javim dojmove kad pročitam, ali za sada baš i ne obećaje ovo.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41232 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/09/2025 : 15:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni jedino ovo uslo u korpu od ture. Nadam se da se nisam zajebao :D Jos kad skontam sta su strige.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
721 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 22/09/2025 : 15:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Meni jedino ovo uslo u korpu od ture. Nadam se da se nisam zajebao :D Jos kad skontam sta su strige.

Zajebo si se vec samim time sto je samo ovo uslo u korpu..

Good night white pride!!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4249 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2025 : 15:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Štriga ti je hrvatski operni pjevač i vinar iz doba Preporoda ;)

Mitska bića!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Grzi
New Member

179 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 22/09/2025 : 15:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
meni se ovo super čini, naručio sam u prvom šutu od ove ture. nekad treba tih malo dužih serijala, a sa 18 albuma (koji će pretpostavljam ići u 3 integrala), ovo bi mogla biti fina krimi šund (?) saga.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21964 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/09/2025 : 18:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
krenuo sam čitati zavir,i što bi rekao diskač, "i ono..."
šta znam,možda je u pitanju i valjan serijal,sigurno ću ga u jednom momentu nabaviti - ali,to mi se uvek dešava kad uzmem ovako neki strip u ruke (Markos mi nadam se neće zameriti,kunem se da je to tako),non stop mi u glavi odzvanja "jbte,zar nije bilo 10 puta bolje da se objavila Kenija & co. umesto ovoga",i prosto ne mogu da nastavim dalje.Na čitanje zavira mislim.

Videćemo kad dođe papir u ruke.

Odbrojavanje: još 1 dan
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000