forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sajam knjiga Beograd 2025
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author  Topic Next Topic  

mike
Senior Member

Slovenia
2884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/09/2025 : 14:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Jos malo pa eto nas i na ovogodisnjem najvecem strip dogadjaju u Srbiji.

Ono sto me pre svega zanima:
1. ko od izdavaca stripova bit ce prisutan
2. koja izdanja pripremaju
3. jel dokonacno potvrdjen termin 25.10. - 2.11.
4. nacuo da se svi izdavaci boje da ce u subotu 1.11. biti jako malo ljudi na sajmu, zbog svi znamo uzasno tragicne nesrece na taj dan prosle godine u Novom Sadu
5. kakva je situacija studenti - vlada
6. kad dolazis anto, trebali bismo konkretno proslaviti Fibrinog Ralfa :)

Ono sto me nimalo ne brine - bit ce rakije na Peđinom stantu :)

Ljudi pisite sta god znate, svaki info je dobrodosao. Nek vam je svima dobro i da se u sto vecem broju vidimo na sajmu.

Taylor.

Edited by - mike on 28/09/2025 14:49:58

anto
Advanced Member

Serbia
21984 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/09/2025 : 19:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
6.uvek dolazim na Sajamsku subotu,kad si ti tamo?

Ono što me brine je da se šuška o mogućnosti otkazivanja Sajma;zbog situacije u državi.
A ako ga i bude,pitanje je šta je sa subotom 1.11.,zbog godišnjice tragedije,i najave masovnih okupljanja.
Ali ajde,da se nadamo najboljem.

Odbrojavanje: još 363 dana
Go to Top of Page

motorista
Junior Member

Serbia
303 Posts

Member since 16/02/2019

Posted - 28/09/2025 : 20:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send motorista a Private Message  Reply with Quote
Na COBISS-u gotovo da nema izdanja »Odbrane« u pripremi, za razliku od prethodnih godina kada im je sajamski termin bio udarni. Jedno od retkih je “Obojene revolucije kao uvod u eru postdemokratije”, i to na svega 155 strana. Mada nisam pratio kako je kod drugih državnih izdavača, ovo bi možda moglo biti ukazujuće.

Ni na nedavno završeni sajam naoružanja nisu puštali sve; indikativno je da su nekim ljudima koji rade u Vojsci Srbije zabranili ulaz čak i u svojstvu civilnih posetioca – štaviše, ove mere su obuhvatile i istaknute zvanične fotografe i novinare »Odbrane« i Ministarstva odbrane (isto je važilo i za paradu 20.9, ali to je šira priča).

Edited by - motorista on 28/09/2025 20:35:09
Go to Top of Page

Heisenberg
Average Member

Serbia
857 Posts

Member since 06/11/2022

Posted - 28/09/2025 : 23:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Heisenberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Jos malo pa eto nas i na ovogodisnjem najvecem strip dogadjaju u Srbiji.

Ono sto me pre svega zanima:
1. ko od izdavaca stripova bit ce prisutan
2. koja izdanja pripremaju
3. jel dokonacno potvrdjen termin 25.10. - 2.11.
4. nacuo da se svi izdavaci boje da ce u subotu 1.11. biti jako malo ljudi na sajmu, zbog svi znamo uzasno tragicne nesrece na taj dan prosle godine u Novom Sadu
5. kakva je situacija studenti - vlada
6. kad dolazis anto, trebali bismo konkretno proslaviti Fibrinog Ralfa :)

Ono sto me nimalo ne brine - bit ce rakije na Peđinom stantu :)

Ljudi pisite sta god znate, svaki info je dobrodosao. Nek vam je svima dobro i da se u sto vecem broju vidimo na sajmu.

Za sajam ove godine, standardno biće od izdavača Darkwood, Čarobna, Laguna, Komiko, Najkula, Makondo, Stalker, Lokomotiva, Phoenix Press, Golconda i nakon dužeg vremena, Veseli Četvrtak! Sad Stalker i Najkula dele štand u Halama 1 i 4. Ima konkretno spisak na sajtu sajma po halama.
https://sajamknjiga.rs/raspodela-prostora/

I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/09/2025 : 23:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Da, i meni je jasno da postoji mogucnost otkazivanja Sajma.

I ne vidim bas nesto od ovde prisutnih izdavaca da najavljuju prisutnost na Sajmu kamoli izdanja. Osim Džimija. Najkula, Golconda, Darkwood?

Osobno meni ce biti jako jako zao ne bude li, ali ipak razumijem situaciju.

Verovatno se u ovom trenutku jos ne zna, pa eto ljudi pisite bilokakve novosti.

Iance cu biti ko uvek subota - sreda tako da se opet necemo videti.

Taylor.
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000