forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Strašna Ideja-IMPORTANT!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 05/09/2004 : 23:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro nema veze,ionako mi se ideja više ne svidja.A ti stvarno znaš ubiti ono dobro što ima u nekom je li?U buduče budi malo manje pesimista(niko ne voli gnjavatore).U mesto da pomažeš u svemu tome,ti samo nešto citiraš i onda kao neki poznavaoc komentiraš.Ne znam što si se uopče javio,ako ti nije bila namjera da pomogneš a isto važi i za ostale.Drugi put uopče neču da pišem na forum i zadržaču za sebe ideju.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/09/2004 : 00:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
E to ti je pametno. Isto pametno kao i ideja.

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 06/09/2004 : 00:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
zar si već odustao
ajde glavu gore, osim toga kako ti mi možemo pomoći preko foruma
pa ti se zoveš genij ne ja;-))
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 06/09/2004 : 00:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Gnjavator?
Covjek ti je samo rekao da misli da si malo nerealnih ocekivanja.
Citiras i kao neki poznavaoc komentiras? Jao, valjam se od smijeha :)))))))
Kad izadju karte, kupit cu jedan set da vidim kakvo je. Hepi?

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Glottis
New Member

133 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 06/09/2004 : 14:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Glottis a Private Message  Reply with Quote
Cuj lik, ja sam ti samo rekao da ti je ideja na klimavim nogama, a jebi ga, sam si potvrdio moju tezu time sto si je odbacio nakon mog jednog posta i 3 dana razmisljanja. Sto da ti kazem? Vrati se ideji, obogatit ces se do jaja, samo da ti Nintendo da prava na koristenje setinga karata koji si ti "izmislio" godinama nakon Pokemona, Jugigija i inih kreatura.
Sretno!

--
Nema vise zajebancije...
:-(
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/09/2004 : 16:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ideja je OK, i kao zajebancija i kao ozbiljnost.
Samo, Genij, treba to istjerati do kraja, ne biti ni vruć ni hladan, bez obzira na druge
u svemu si sam jer teško možeš računati na nekoga i u stvarnom svijetu a kamoli u virtualnom
podržavam dobru namjeru u tebi ali ne i prepuštanje

luđaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/09/2004 : 01:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Podrzavam ideju, ali mislim da ti se ne bi isplatila.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 08/09/2004 : 18:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Imaju li se pare za ulog u kreiranje takvog necega?

If there were no rewards to reap,
no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here,
I certainly would've walked away by now.
And I still may. And I still may. And I still may.

Go to Top of Page

Big_black
Junior Member

Serbia
312 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 08/09/2004 : 19:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Big_black's Homepage  Send Big_black a Yahoo! Message  Send Big_black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genij

.NA JEDNOJ STRANI IMAMO TAKOZVANE SILE ZLA KOJE SASTAVLJAJU ZAGOR,CHIKO,TONKA,DOC,FISLEG,DIGGING BILL,MNOGOOKI,ROHAS,SULIVANOVI,...A IMAMO I SILE ZLA KOJE PREDVODE HELINGEN,KANDRAKS,VAMPIR,SUPER MIKE,ESKIMO,...

Napisao si sile zla i sile zla...
Meni to zvuci trulo i ja to nebih skupljao niti kupovao jedino ako bi to neko besplatno podelio onda sam IN :))

†††i am good†††
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 09/09/2004 : 05:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Dapače,to ti je yugoslovenska logika!Ali moram da te razočaram što je vrijeme komunizma i sociale prošlo.A što se tiče sila zla i sila zla,pa svaki pametan može da vidi da sam se zatipkao;pa kako da bude Zagor u silama zla?!?Pa mislim,da si ti neki amater barem što se stripova tiče ili si možda samo malo"počasan"!
Go to Top of Page

Big_black
Junior Member

Serbia
312 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 10/09/2004 : 14:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Big_black's Homepage  Send Big_black a Yahoo! Message  Send Big_black a Private Message  Reply with Quote
?? mislim da bi ti mogao da ucutis jer sam ti ja samo ukazao na gresku a ti od toga dizes pricu o jugoslovenima i nekim glupostima

†††i am good†††
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/09/2004 : 18:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Its gettin' hot in here:))))))

If there were no rewards to reap,
no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here,
I certainly would've walked away by now.
And I still may. And I still may. And I still may.

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 10/09/2004 : 18:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
"genij" vem da si moj sodrzavljan ampak ker tvojega predloga o kartah nismo sprejel ti ni treba zalt ostalih in se kregati.

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 11/09/2004 : 01:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Ok,ma nema uopšte veze.Baš mi se svira za te karte.Ionako su moja največa ljubav stripovi.ali,dobro,mislio sam da če netko da prihvati ovu ideju i da čemo ono malo pričati o tome i tako.Ali onda smo sve drugo pričali.Ma dobro pustimo to!Nisam nikog namjeravao da povrijedim,ali moj hrvatski je loš i možda je neka riječ napisana drukčije nego sam ja mislio.E baš sam neki dan čitao jedni srbski strip i opazio da su hrvatske riječi mnogo sličnije slovenskim nego srbskim.Primer.Slovenci kažemo MORSKI PES,Hrvati kažu MORSKI PAS a srbi kažu ajkula?!?ili slovenci kažemo železo,hrvati želijezo a srbi kažu Gvožđe!?! Zašto se onda kaže srbohrvatski jezik?a pazite ovu foru slovenci kažemo korenček,hrvati če reči mrkva,srbi šargarepa.Koliko riječi za jednu istu i istu stvar.KAko smo se uopšte razumijeli u Jugoslavijoj.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 11/09/2004 : 02:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
ne kaze se vise srpskohrvatski. sad su to 2 jezika (2004. je godina :)).
Srpski i hrvatski.

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 11/09/2004 : 04:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok,ma nema uopšte veze.Baš mi se svira za te karte.Ionako su moja največa ljubav stripovi.ali,dobro,mislio sam da če netko da prihvati ovu ideju i da čemo ono malo pričati o tome i tako.Ali onda smo sve drugo pričali.Ma dobro pustimo to!Nisam nikog namjeravao da povrijedim,ali moj hrvatski je loš i možda je neka riječ napisana drukčije nego sam ja mislio.E baš sam neki dan čitao jedni srbski strip i opazio da su hrvatske riječi mnogo sličnije slovenskim nego srbskim.Primer.Slovenci kažemo MORSKI PES,Hrvati kažu MORSKI PAS a srbi kažu ajkula?!?ili slovenci kažemo železo,hrvati želijezo a srbi kažu Gvožđe!?! Zašto se onda kaže srbohrvatski jezik?a pazite ovu foru slovenci kažemo korenček,hrvati če reči mrkva,srbi šargarepa.Koliko riječi za jednu istu i istu stvar.KAko smo se uopšte razumijeli u Jugoslavijoj.

Jesi li ti dosao razgovarati o stripovima i slicnim temama ili o Jugoslaviji.
Cini mi se da si falio site!!!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 11/09/2004 : 04:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Ta tema je bila aktualna prije jedno 14 godina. Malo si se kasno sjetio da solis pamet.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 11/09/2004 04:15:57
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/09/2004 : 03:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Da sad ne citan do kraja, prilicno zanimljivo. Vrlo dobra ideja , stvarno si GENIJE.
Ja se dobro sican pokemon karata, kad san bija 8. razred i nisu mi se svidjale zbog nekih djelova stoga san sam napravio oko 350 svojih plastificiranih pokemon karata i napisao svoja pravila, napravio svoje arene i napravio karte kako mi pasu(napade, hp, special napade...) i igrali smo u mom kvartu(dvoristu) razne turnire i bezdevi su bili u igri i tako, prilicno zanimljivo....
Isto tako san ove godine igra one yu gi oh karte i bilo je prilicno zanimljivo kad se nema sto raditi razumis....I to san dobia oko 600 kom. besplatno, frendovi mi dali...
hmmm...evo vec mi se javljaju ideje, genije ako ti ne nadjen email javi mi na goranbigpurkovic@hotmail.com i na gogobig18.yahoo.com jer mi hotmail ponekad ne radi...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 12/09/2004 : 03:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Ma nikom ja ne solim pamet.A što se tiče razgovora o stripovima,do sad nije niko spomenuo ništa o stripu a zašzo bi onda ja?Sve što smo pričali je bilo nešto malo o kartama(to sam uglavnom ja pričao)a sve ostalo su bile gluposti.A što se tiče jugoslavije,da se mene pita ja je nikada ne bi dao.Ali šta je tu je i koga nema bez njega se može i što je sa vama ljudi svi ste nešto uvrijeđeni,pa nitko ne smije ništa reči,ali ako i nešto kaže onda svi vi brzo na njega.Sad više neču da pišem ,otvoriču jedan novi topic.Smisliču več nešto,(ja sam ipak genije:))))
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/09/2004 : 06:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
A genije bas si GENIJE! od sviju ja ti napisen normalan post i podrzavan te a ti nista!! Daj sljedeci put obrati pozornost!!na moj prvi post u ovon topicu!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/09/2004 : 12:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nikom ja ne solim pamet.A što se tiče razgovora o stripovima,do sad nije niko spomenuo ništa o stripu a zašzo bi onda ja?Sve što smo pričali je bilo nešto malo o kartama(to sam uglavnom ja pričao)a sve ostalo su bile gluposti.A što se tiče jugoslavije,da se mene pita ja je nikada ne bi dao.Ali šta je tu je i koga nema bez njega se može i što je sa vama ljudi svi ste nešto uvrijeđeni,pa nitko ne smije ništa reči,ali ako i nešto kaže onda svi vi brzo na njega.Sad više neču da pišem ,otvoriču jedan novi topic.Smisliču več nešto,(ja sam ipak genije:))))

Sori, ali bio sam totalno nervozan kada sam ovo citao pa sam reagirao malo preostro.
Sve je ok. Samo ti probaj ostvariti svoju ideju. Kao sto sam vec rekao imas moju podrsku.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/09/2004 : 19:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Glottis

Greska #1.
Kod igara baziranih na MTG-u, ne stavlja se teziste na sile dobra i zla. Da je tako, tko bi igrao sa zlom stranom? To je isto ko kad smo se ko djeca igrali rata, pa su svi htjeli biti garda, nitko cetnici.

--
pojedinac ili puca iz puske ne razmisljajuci previse il' puca po savu razmisljajuci previse

Ja sam se igrao Partizana i Njemaca
Malo sam stariji ocito

ahahahaha bas si mamlaz, bome si me dobro nasmija

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/09/2004 : 20:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Genije jeba sebe covice pregledaj email, posla san ti email jucer!!!!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 13/09/2004 : 14:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Alo,ma gdje si sineeeee :))) (darkvudski kralj).Ok,izvini ali baš sam bio zauzet ovog vikenda.Sorry još jednom!Ma šta da ti kažem radim po ceo dan u jednoj kockarnici kazinou.Bez veze ali čovek mora nešto da jede :)) Ok,na brzo da ti se javim,a onda ču na mail iči čitati što si mi to poslao.Več se veselim.ali prije toga moram iči još na sportsku kladionicu,zato što se ovaj tijedan igra uefa i liga prvaka a onda ti se sav posvetim.Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok? ajde čujemo se,a ja i Darkvudski kralj čemo napraviti legendarne karte i igru,a onda če biti puno lijepše na ovom krutom svijetu :))))
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 13/09/2004 : 15:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Evo darkvudski kralju.Poslao sam ti mail na goranbigpurkovic@hotmail.com.Ali ja tvoj e-mail na fidlerales@hotmail.com nisam dobio
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000