forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molbica ili Iskoristavanje:)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/10/2004 : 11:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Smrc....napokon sam nabavila posebno izadanje Mikijevog Zabavnika (Pacje price; Blago Izgubljene Lampe iz 1991) al je problem sto mi je istrgnut kraj i mozda par stranica prije kraja...ako netko ima taj strip..smrc..i ako ima skener...smrc zamolila bi ga da mi pomogne i posalje scan na mail pa da to sebi mogu isprintat. Na naslovnici je Ujka Bajo obucen u Indianu Jonesa:) Hvala na razumijevanju:***********

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/10/2004 : 13:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Imam ja taj strip, ali nemam scenera:((

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/10/2004 : 14:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
joj a jel bi ga za nesto mjenjao... to mi je ono strip iz djetinjstva pa mi je zao da ga nemam cijelog:( pozdrav svejedno:)
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2004 : 18:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

Smrc....napokon sam nabavila posebno izadanje Mikijevog Zabavnika (Pacje price; Blago Izgubljene Lampe iz 1991) al je problem sto mi je istrgnut kraj i mozda par stranica prije kraja...ako netko ima taj strip..smrc..i ako ima skener...smrc zamolila bi ga da mi pomogne i posalje scan na mail pa da to sebi mogu isprintat. Na naslovnici je Ujka Bajo obucen u Indianu Jonesa:) Hvala na razumijevanju:***********

Sad se sican toga, gleda san taj crtic ka mali, ajme lkudnica.Steta nemam ti taj strip ja sam samo velikifan

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 03/10/2004 : 23:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
joooj treba i crtic naci na netu...evo cu zaplakati od nostalgije:)))
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/10/2004 : 00:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

joooj treba i crtic naci na netu...evo cu zaplakati od nostalgije:)))

a sad si i mene uvatila u ovo,,ahhhh...evo iden do cure po crtic!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/10/2004 : 00:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
imam strip, imam skener. koje ti strane trebaju?

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/10/2004 : 11:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marlowe

imam strip, imam skener. koje ti strane trebaju?

ne mogu vjerovati,marlowe:*:*:*:*:*:* problem je sto ne pise broj stranice al' zadnja koja mi je ...u donjem redu su tri kvadrata u jednom se cetiri pacica sa sljemovima penju po nekom putu koji se carolijom pocinje ljuljati,u slijedecem kadru Ujka Bajin trezor se pocinje pretvarati i izoblicavati,treci kadar trezor izgleda kao nesto bodljikavo...

neznam koliko jos ima stranica do kraja...?
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/10/2004 : 13:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Pliiiz, jel ti problem to skenirat i poslat na moj mail? Bas popisujem svoju kolekciju pa mi je zao kad vidim da su mi Duck Tales-The Movie ostecene:(
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/10/2004 : 14:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
pogledacu uvece, pa ti javim, skeniram i posaljem ubrzo.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/10/2004 : 15:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Evo u tvoju cast cu napravit veceras clankic o tom stripu na svom blogu...
http://sonjecka.blog.hr

beskrajno zahvalna:)
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/10/2004 : 15:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo u tvoju cast cu napravit veceras clankic o tom stripu na svom blogu...
http://sonjecka.blog.hr

beskrajno zahvalna:)

pogledao sam, i fali ti 8 stranica. jes' da je strip poceo da krcka kad sam ga malo vise otvorio, i da ce tesko pretrpeti skeniranje, ali sad kad sam obecao nema mi nazad. stize mail-om.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/10/2004 : 15:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
:********************************************

veceras je post na blogu TVOJ!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/10/2004 : 19:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
quote:

veceras je post na blogu TVOJ!

znao sam. tonite's my lucky nite.

Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 04/10/2004 : 19:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
http://sonjecka.blog.hr/

Marlowe LOOK!
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 05/10/2004 : 17:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
Imam ja taj strip bez zadnje stranice. Tj. ima sve strane, ali nema one na kojo piše idući broj. Ako je tog i bilo u Mikijevom zabavniku? Pošalji mi na mejl adresu, da ti pošaljem to čudo.

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 05/10/2004 : 19:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Verafalk2003, hvala na odazivu al' marlowe je vec ucinio pola posla:)
Al svejedno evo mail adrese prokleti_bambij@yahoo.com :)*
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000