Evo, ja bih ovdje stavio Aleksandra Delica, koji je na ovom forumu pod nickom PAJPER. Interesirao se je za neke moje stripove, koje sam u unaprijed i poslao. Javio mi je, da mi sigurno šalje novac oko 10.6. i ja nisam pravio problema oko toga. Onda sam mu u više navrata slao mailove i nije se uopče javljao. Dao sam mu rok negdje do 15.8. da mi se bar javi, ali ni to nije učinio. I sad mi je puna kapa svega. Neka se zna. Najblesavije od svega mi je da se čovjek blamira zbog tako mizerne svote (u igri je bilo oko 50 kuna) ali svejedno. To je stvar principa i poštenja. Dakle, PAJPERU, uživaj u onim stripovima, to ti želim od srca, jer se ne želim spuštati na nivo koji zaslužuješ i reči što ti ide. Bez veze.
--ORDEM e PROGRESSO--
sa njim sam par outa radio i bilo je sve ok. možda nije u Sloveniji
Možda i nije. Ali taj smo deal nekako dogovorili odraditi do sredine juna, a ako se nekamo ide za više od dva mjeseca, uredno je da se obavijesti. Ja ne kompliciram, ali me neprofesionalnost i nonšalanca užasno smetaju. Da mi je #269;ovjek nešto javio, ja ga bih bio voljan #269;ekati makar do kraja godine. A tako je sve ispalo stvarno bez veze.
I ja sam jednom poslao novac preproučeno i nikad nije stigao.No kad sam pokazao priznanicu, nakon tjedan dana dobio sam natrag dva puta veču sumu.Poslao sam 7500SIT, primio sam 15000SIT.
Moram reci da nisam nikad imao nikakvih problema sa postom, a slao sam lovu po cijelom svijetu. Ponekad cak u obicnom pismo svote od oko 50 eura i sve je stiglo ok. Ali ih uvijek sakrijem medju stotinu papira:)
Ne znam za vashe poshte, ali nasha srpska poshta je veoma problematichna.Chak i kada krenesh u potragu sa potvrdom za izgubljenim pismom od toga nema nishta.Dobijesh samo nadoknadu troshkova, a kovertu papila maca.
gordan andric aka TWISTER mornaricki trg 4 52100 pula hrvatska
frend me zamolia da mu prodam 6 spidija i to sam napravio stavia sam ih na aukcije za 50 kn i twister ih je uzeo stripove sam poslao odmah zbog brojnih pozitivnih komentara koje je covjek prikupio na aukcijama
sto me vise cudi, zasto ne salje tih mizernih 55 kn
nista frendu sam da pare iz svoga djepa a stripove poslao strancu
aukcija je zavrsena 16.9. a danas je 30.10. u medjuvremenu sam primio poruku (nakon mojih mejlova) da nema vremena i da nije doma (tako nesto)
u slucaju da pare ikad stignu, drage cu volje izbrisati ovaj post (pa neka nitko ne replicira na njega) jos necu upisivati crveni komentar na aukcije, ali ako pare stignu, zbog neodgovornosti - od mene sigurno nece dobiti zeleni
i jos jednom apeliram da se crna lista ocisti od nepotrebnih komentara
degi, taj je tip i meni bidao jedan strip i sad ga cekam da vidim jer smo se dogovorili za zamjenu. Mislim da ga sad nema pa zato, ti jos nije poslao i meni se nije jos javio al izgleda stvarno uredu tip tako da sam dosta siguran da ce ti poslati novac