Ramath Senior Member
Russia 2127 PostsMember since 26/02/2004
quote:Originally posted by darkwoodski kraljquote:Originally posted by Ramathquote:Originally posted by wiznice, al mogli smo mi vec sada napisati na dylana da je to strip godine _____________________Judo Dancer!Pored Zagora nema sta traziti! Jos kad izadje Guitar Jim u boji!Posalji mi adresu da ti posaljem ona dva Dylana, kvare mi zivotni prostor ovde, ne moze se Zagor razmahatiSmrt terorizmu, sloboda Rusima!Uvijek vjeran,trako i reiba Ramathe Darkwoodski kralj se ponosi tobomOnly God will judge me!
quote:Originally posted by Ramathquote:Originally posted by wiznice, al mogli smo mi vec sada napisati na dylana da je to strip godine _____________________Judo Dancer!Pored Zagora nema sta traziti! Jos kad izadje Guitar Jim u boji!Posalji mi adresu da ti posaljem ona dva Dylana, kvare mi zivotni prostor ovde, ne moze se Zagor razmahatiSmrt terorizmu, sloboda Rusima!
quote:Originally posted by wiznice, al mogli smo mi vec sada napisati na dylana da je to strip godine _____________________Judo Dancer!
risbozg Advanced Member
Croatia 16700 PostsMember since 10/08/2003
wiz Advanced Member
Slovenia 5487 PostsMember since 20/10/2003
quote:Originally posted by risbozgkad češ odrasti ???????????- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
ana max Junior Member
435 PostsMember since 21/01/2004