Ovo je nesto najbolje sto se moze dozivjeti u svijetu stripa. Jedini mi je veci shok ona tvrdnja o uzasno losem crtezu Milazzovom A koliko je tu Enta posjeceno da se dodje do ultrafinog nerecikliranog papira, jos je vece odusevljenje u Isengardu. Sve legije Uruka ovih dana skandiraju "Maar-koos, Maar-koos" sto me vec pomalo i zivcira, ali neka, sve za Kena. ps Nevene druze eto meni stalne pretplate kod tebe i tvog tekuceg
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Ovo je nesto najbolje sto se moze dozivjeti u svijetu stripa. Jedini mi je veci shok ona tvrdnja o uzasno losem crtezu Milazzovom A koliko je tu Enta posjeceno da se dodje do ultrafinog nerecikliranog papira, jos je vece odusevljenje u Isengardu. Sve legije Uruka ovih dana skandiraju "Maar-koos, Maar-koos" sto me vec pomalo i zivcira, ali neka, sve za Kena. ps Nevene druze eto meni stalne pretplate kod tebe i tvog tekuceg
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Hej, gospodaru prstena, pa gdje si ti covjece!!??
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian
Originally posted by Dado Nisam siguran, razne opcije postoje sto ce sve biti izvodivo ostaje da se vidi. Mislim da ce mozda ipak postojati mogucnost da se direktno naruci kod nas, i da se to posalje na kucnu adresu. Ali kao sto rekoh, kada se sve privede kraju informacije ce biti preciznije.
precizirajte te informacje sta prije,500 komada je premalo !!!
velika vecina nas koji kupujemo systemovog Kena kupovat ce i ova izdanja !! imam osjecaj da ce se prvi broj razgrabit pa za svaki slucaj ja vec sada rezerviram po 2 primjerka svakog broja, i ako treba placam unaprijed !! obvezno omogucite rezervacije svakog broja za nas van metropole
Aaaa odlicno! :) Trojanka i Ani su odlicno! Mali vec polako ispoljava "silu" i trenira strogocu :) ! Dolaziš u Zg na CRS!? Baš se veselim ovom HC Parkeru!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian
Moci ce se naruciti direktno od nas, postom na kucnu adresu, bez straha. Nazalost, ja se za razliku od vas bojim da se to bas i nece tako brzo prodavati, dakle, necete ostati bez svog primjerka. Nema potrebe za pretplatom, ne zelim uzimati novac od ljudi za nesto sto jos nisam napravio. Kad se strip pojavi, onda ga platite i kupite, unaprijed ne dolazi u obzir.
markos, jeste li počeli pregovarati s knjižnicama, mislim da će to njima biti zanimljivo, a moglo bi povećati tiražu za barem 50 komada, samo u KGZ moja cura radi u bibliobusu i oni redovito uzimaju strip albume, čak su uzeli i ove tvrde zagore
1.Ne želim biti picajzla ali na nekim naslovnicama(#5 i #6) mi je malo prejaka ljubičasta boja.
2.Ako Markos bude dolazio u Makarsku,bilo bi pametno da ponese određenu količinu stripova sa sobom(dobro,zavisi kako će dolaziti..)jer sigurno ima ljudi koji ne mogu svaki dan u More Comics a htjeli bi kupiti stipove.Prošli put je bilo puno ljubitelja stripa na sastanku a vjerojatno neki koji će biti i ove godine ni ne znaju da je ponovo krenuo Ken.Ovo je samo prijedlog,naravno.