forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Sanjate li stripove?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2004 : 14:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
jadni mali bambiji i ostala bratija. inace, jesi li ti to dobila nagradu? ako jesi, cestitam.

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!

Edited by - marlowe on 08/11/2004 14:43:04
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 08/11/2004 : 21:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)

p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?

Edited by - sonjecka on 08/11/2004 21:31:53
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2004 : 23:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)

p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?

nece. nisam totalni manijak po pitanju ocuvanosti. mogla bi (olovkom) nesto i da mi nacrtas, da se iskupis makar malo.

DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/11/2004 : 13:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)

Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2004 : 16:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by sonjecka

Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)

Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)

necu, nazalost, doci na CRS. nema sanse. valjda cu neke naredne godine uspeti i to da obavim. za vedrana ne brini nista - mi se vec dve godine uspesno "prebijamo". na obostrano zadovoljstvo.
sto se tice imena i adrese, ne isplati se. moje je iskustvo da se "zalutali" stripovi nikad ne vrate kuci.
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/11/2004 : 19:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Ma meni se zalutali stripovi par puta vratili,ali istina je da se vecinom "izgube" :(

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 09/11/2004 : 20:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

Neznam kako je kod vas,ali mislim da ovo vec prelazi granicu opsjednutosti i ovisnosti
Vec godinama svako trecu noc sanjam kako po kioscima nalazim jeftine albumove,po smecu hrpetine stripova, jeftine otkupe,a onda se probudim i nema niceg...postoji li koji egzstripista da mi to istjera iz glave?

Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.

Sinoć, mala, čudan san sam usnio,
Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio
Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a
Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 10/11/2004 : 12:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.

Sinoć, mala, čudan san sam usnio,
Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio
Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a
Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati

Hm, osijeca li se tu blaga doza homo....sapiensa :))))))))))

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 10/11/2004 : 17:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
ah stari dd snovi
nalazim brojeve dd koje niko nema, kupujem, cak i citam, a onda se budim i pomislim
e moj bogi, bolje ti je neku zensku da sanjas ;)
p.s. ja se sjecam da sam otvorio ovakav topic davno, davno, jos u doba Sigismundusa

some motherfuckers are allways trying to ski up hill
Go to Top of Page

Brandy Jim
Average Member

Croatia
545 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 14/11/2004 : 01:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Brandy Jim a Private Message  Reply with Quote
bilo bi bolje,al kad neide,neide
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 19/11/2004 : 23:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
Ah, svaku vecer ih sanjam, ujutro se probudim i PRAS!!!

Car was here, where?
Car
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 20/11/2004 : 13:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
Trebalo bi pitati Napoleona sanja li stripove, ima ih 50.000
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 20/11/2004 : 16:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Pozdravljeni!

Več je bio jedan TOPIC o sanjanju stripova, pa sam lijepo kazao da to sanjate svoje ŽELJE (kao večina sanjača) ali Porter bi to znao malo bolje pojasniti pa neka (ako ima vremena) nešto napiše!

Lep pozdrav,

markolar
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 21/11/2004 : 23:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
pogledajte ovo

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=2794&SearchTerms=snovi

some motherfuckers are allways trying to ski up hill
Go to Top of Page

sonjecka
Senior Member

Croatia
1172 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 22/11/2004 : 14:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonjecka's Homepage  Send sonjecka a Private Message  Reply with Quote
Ja sam nocas imala viziju...vratila se kuci oko 4 sata ujutro i nikako zaspati,pa sve nekakva tjeskoba onda mi na oci dodje slika plisanog zeca (lik zeca koji koristim za crtanje svojih stripova) i taj zec vristi u agoniji ali mu se zvuk ne cuje. Onda se tako budna vrtim u krevetu sve do 8 ujutro, tad mi stara ulazi u sobu i govori da je sinoc nas cetverogodisnji mini-kunic uginio gusheci se i opise mi polozaj (kao da zeli vrisnuti,a nitko ga ne cuje).

ZAKLJUCAK: Bolje stripovi,nego zecovi!!!

Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000