Author |
Topic  |
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/11/2004 : 14:42:25
|
jadni mali bambiji i ostala bratija. inace, jesi li ti to dobila nagradu? ako jesi, cestitam.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
Edited by - marlowe on 08/11/2004 14:43:04 |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 08/11/2004 : 21:18:23
|
Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)
p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
Edited by - sonjecka on 08/11/2004 21:31:53 |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 08/11/2004 : 23:11:57
|
quote: Originally posted by sonjecka
Hvala na cestitci:) Jes,ja dobila trecu nagradu,a mladji brat crtao strip o nasem zeki pa i on pokupio u kategoriji "Mladi lav"...:) Zivjele nam zivotinje i CRS:)
p.s. Marlowe sad sam isla spakirati one texove sto ti nosim na CRS,pa sam vidila da sam iznutra na 5 od 7 komada napisala svoje ime i prezime (stara navika) ,hoce ti to puno smetati?
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb !
nece. nisam totalni manijak po pitanju ocuvanosti. mogla bi (olovkom) nesto i da mi nacrtas, da se iskupis makar malo.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Posted - 09/11/2004 : 13:50:57
|
Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)
Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 09/11/2004 : 16:25:56
|
[quote]Originally posted by sonjecka
Moze ,dobijes iznenadjenje:)) Oces i ti doci na CRS? (ti Vedranu daj novac za texove,a on ce meni dati neke stripove sto sam mu ih uzela na aukciji,moze?)
Prije sam ja bila manijak pa sam tako na svaki strip pisala ime i prezime (ponekad cak i adresu) ako se nedajboze negdje izgubi da se vrati:)))) AL mi ponestalo mjesta pa se pozdravljam s onima koje ne sakupljam za kolekciju:)
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb !
necu, nazalost, doci na CRS. nema sanse. valjda cu neke naredne godine uspeti i to da obavim. za vedrana ne brini nista - mi se vec dve godine uspesno "prebijamo". na obostrano zadovoljstvo. sto se tice imena i adrese, ne isplati se. moje je iskustvo da se "zalutali" stripovi nikad ne vrate kuci.
|
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Posted - 09/11/2004 : 19:42:02
|
Ma meni se zalutali stripovi par puta vratili,ali istina je da se vecinom "izgube" :(
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 09/11/2004 : 20:52:14
|
quote: Originally posted by sonjecka
Neznam kako je kod vas,ali mislim da ovo vec prelazi granicu opsjednutosti i ovisnosti    Vec godinama svako trecu noc sanjam kako po kioscima nalazim jeftine albumove,po smecu hrpetine stripova, jeftine otkupe,a onda se probudim i nema niceg...postoji li koji egzstripista da mi to istjera iz glave?
Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.
Sinoć, mala, čudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Posted - 10/11/2004 : 12:36:03
|
quote:
Ja sam neku noć sanjo Čika i Kurdija kako love divljač po šumi... Čudno.
Sinoć, mala, čudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, čuli su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poče jače sjati
Hm, osijeca li se tu blaga doza homo....sapiensa :))))))))))
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 10/11/2004 : 17:30:34
|
ah stari dd snovi nalazim brojeve dd koje niko nema, kupujem, cak i citam, a onda se budim i pomislim e moj bogi, bolje ti je neku zensku da sanjas ;) p.s. ja se sjecam da sam otvorio ovakav topic davno, davno, jos u doba Sigismundusa
some motherfuckers are allways trying to ski up hill
|
 |
|
Brandy Jim
Average Member

Croatia
545 Posts
Member since 04/10/2004 |
|
Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member

3855 Posts
Member since 28/07/2004 |
|
markolar
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 20/11/2004 : 16:16:04
|
Pozdravljeni!
Več je bio jedan TOPIC o sanjanju stripova, pa sam lijepo kazao da to sanjate svoje ŽELJE (kao večina sanjača) ali Porter bi to znao malo bolje pojasniti pa neka (ako ima vremena) nešto napiše!
Lep pozdrav,
markolar |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Posted - 22/11/2004 : 14:31:38
|
Ja sam nocas imala viziju...vratila se kuci oko 4 sata ujutro i nikako zaspati,pa sve nekakva tjeskoba onda mi na oci dodje slika plisanog zeca (lik zeca koji koristim za crtanje svojih stripova) i taj zec vristi u agoniji ali mu se zvuk ne cuje. Onda se tako budna vrtim u krevetu sve do 8 ujutro, tad mi stara ulazi u sobu i govori da je sinoc nas cetverogodisnji mini-kunic uginio gusheci se i opise mi polozaj (kao da zeli vrisnuti,a nitko ga ne cuje).
ZAKLJUCAK: Bolje stripovi,nego zecovi!!!
 |
|
Topic  |
|