forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Tex usporedni popis - pocetak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 20/10/2004 : 13:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Jel' bi mogao neko da se pomuci i uradi ovako nesto, bar za one prve epizode u izdanju ZS i LMS kod kojih je hronologija samo misaona imenica? Cini mi se da od Bonellijevih junaka jedino o Texu nemamo (bar vecina) pojma kog reda (reda?!) se drzao Dnevnik prilikom izdavanja. Ako neko u skorije vreme ovo uradi zasluzuje u svakom pogledu odmor od bar 3 meseca. Ne znam da li postoji vec ista slicno ali ja nisam naisao na tako nesto.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war

Edited by - johnhartson on 16/11/2004 13:39:32

Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/10/2004 : 13:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ah, to je Colt davno poceo pa nikad zavrsio...Ja nastavio pa opet nikad zavrsio:-) Mozda jednom uhvatim vremena pa to zavrsim.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 22/10/2004 : 12:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Krenuo sam i ja ali buduci da nemam sve te epizode nisam makao dalje od 14. broja originala. Cini mi se da je skoro sve izdato dotle. U stvari, nije. U italijanskoj seriji pise da je 3. epizoda prva pojava Mephista. Mislim da jedino to nije izdato jer se ne secam tog susreta sa njim. Tacnije, prva pojava Mephista kod nas je bila ona (iskasapljena i upropastena) kad drzi zarobljenog texovog sina. Ispravi me ako gresim.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 27/10/2004 : 02:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Koliko se secam, prva epizoda sa Mefistom kod nas je objavljena u ZS 48 "Teks na krvavom tragu"...druga epizoda je ZS 392/393, treca ZS 19, cetvrta ZS 660/662.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 09/11/2004 : 14:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Hmmm...zar nije to "Tex na Krvavom tragu" ona prica sa Bobom Daltonom. 8. epizoda u originalu ako se ne varam.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13037 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/11/2004 : 00:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Da, to je ta epizoda sa bracom Dalton.
Bas ovih dana citam te stare epizode (u skeniranom obliku)
i mogu reci da su jaaaakooo loooseee.
A je li moze spisak tih prvih epizoda po nekom redoslijedu?
Ja nikako da se snadjem mada ih imam sve.

Soko leti brzo ali patka ide dalje
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 10/11/2004 : 19:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
'Ajde, ja cu pogledati nesto sutra pa cu probati da malo razvrstam.

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/11/2004 : 15:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Elem. Po meni redosled epizoda bi trebalo da je ovakav, s tim sto postoje praznine koje je dnevnik preskocio:

- LMS 44 Nevidljiva ruka
- ZS 7 Jedan protiv 20
- ZS 8 Smrt u senci
(cini mi se da onda fali prvi susret sa Mefistom kog se ja nikako ne secam)
- LMS 23 Brzi od zvecarke
- ZS 46 Satanijino oruzje
- LMS 26 Tajna doline aveti
- LMS 7 Opasna tajna
- LMS 27 Zakon odmazde
- LMS 28 Sramni ugovor
- ZS 48 Tex na krvavom tragu
- ZS 45 Strela smrti
- ZS 43 Avantura na Rio Grande
(onda je cini mi se jos jedna rupa)
- LMS 59 Ocekujuci noz
- LMS 60 Ziva lavina
- LMS 62 Krila smrti
- LMS 65 Sin Nocnog orla
- LMS 66 Saka mrtvaca
- LMS 30 Prst na orozu
- ZS 84 Panteri ubice (kao drugi strip, iza Malog Rendzera)
- LMS 37 Na brdu lesinara
- LMS 70 Bezglava trka
- LMS 71 Ranč u pepelu
- LMS 72 Morski konjic
- LMS 73 Pustinjska pravda

Ovo su one epizode sa ruznim Texom, smesnim Karsonom, debilnim Kitom, konjem Dinamitom (na kraju se cak i rimuje).
'Ajde sad neka neko nastavi dalje. Ja sam poceo.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000