Cijena na CRS-u ce biti 50 kuna. Nakon toga ce se moci kupiti od nas online po 60 kuna, s tim da su u cijenu uracunati i postanski troskovi, a u knjizarama bi trebala biti otprilike ista cijena (60kn).
Odličan potez,mislim da je cijena od 50 kuna koliko-toliko prihvatljiva jer ipak će to biti vrhunsko izdanje(dobro,nisam ga još vidio ali 100% sam uvjeren da će biti tako).
Ne znam za Srbiju, a ni za More Comics, ja ne mogu odredjivati kolika ce biti cijena. Zavisi od njih samih, kolike ce marze staviti. Ali pretpostavljam u okviru ovih 60 kn.
Bit ce ili stand nas na CRS-u ili u kombinaciji s nekim, ali bit cemo tamo. I ukoliko nas tiskara ne zezne i zakasni, moci cete kupiti Kenove na CRS-u po promotivnoj cijeni.
Ne znam za Srbiju, a ni za More Comics, ja ne mogu odredjivati kolika ce biti cijena. Zavisi od njih samih, kolike ce marze staviti. Ali pretpostavljam u okviru ovih 60 kn.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
E, onda bih te zamolio da obezbedish Alan Ford na Novom Beogradu, jer su jeftiniji od Darkwooda. :)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
E, onda bih te zamolio da obezbedish Alan Ford na Novom Beogradu, jer su jeftiniji od Darkwooda. :)
Uzivaj u zivotu dok si ziv,posle nemash koristi!
zero, ovo bas i nije tacno...da, nesto jeste jeftinije (za 10dinara) al su zato u darkvudu mnoge druge stvari povoljnije ...recimo svi ludensi tipa zagora, dilana, mister noa,martija, dilana,ekstra dilana...alan ford...takodje i tvrdokoriceni itd... albumi tipa bone, usagi,jednom reciju svi hrvatski ....piratski kortoi i druge stvarcice, ...proveris vrlo lako
So many people have come and gone,Their faces fade as the years go by; Yet I still recall as I wander on,As clear as the sun in the summer sky.