forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponosno Vam predstavljamo...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 34

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 21:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
jebiga, ja sam izvisio.... mislio sam danas uzeti 3 kena koja nisam, ali se markos sa štandom nije pojavio....
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2004 : 22:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
hrbtovi su posebna priča, ravni i široki kao strip (ili malčice širi) , tako da kad ih poredaš po polici, nema nikakvog razmaka između, kapa dolje, pretpostavljam za melinu
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4677 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/11/2004 : 00:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Markose, i oficijalno cestitke na ovom podvigu. Cestitke vaze i za sve ostale u timu. Ah, home page je sad prava divota (btw, ne znam zasto ali mi smetaju PZ naslovnice, jer su uglavnom bezveze, eto zasto).
Cestitam i srecnicima koji su se vec domogli ovog blaga. Ja, sto bi reko Lou Reed, "waiting for my man" da isporuci robu.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Izdanje je super, zaista, a drago mi je i da su svi brojevi koje je tiskara uspjela izbaciti do CRŠ-a naprosto razgrabljeni! Nakon ovakvog početka prodaje vjerujem da za nastavak rada i izdavanje slijedećih brojeva jednostavno nema nikakvih prepreka.

Definitivno, ovo izdanje KP-a je ono što svaki barem iole ozbiljan ljubitelj stripova mora imati u svojoj kolekciji! Uz drugi dio Grunge Genetike i HC Alan Ford, ovo je definitivno najvažnije strip izdanje na ovim prostorima u 2004. godini!

Bravo!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 02:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Izdanje je super, zaista, a drago mi je i da su svi brojevi koje je tiskara uspjela izbaciti do CRŠ-a naprosto razgrabljeni! Nakon ovakvog početka prodaje vjerujem da za nastavak rada i izdavanje slijedećih brojeva jednostavno nema nikakvih prepreka.

Definitivno, ovo izdanje KP-a je ono što svaki barem iole ozbiljan ljubitelj stripova mora imati u svojoj kolekciji! Uz drugi dio Grunge Genetike i HC Alan Ford, ovo je definitivno najvažnije strip izdanje na ovim prostorima u 2004. godini!

Bravo!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Šta mislite da u Signature stavim "Lord of the felers"

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2004 : 10:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
uzeo sam prvi dan svih 6 komada,ne treba trošiti riječi,odlični su...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 10:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na pohvalama i hvala svima koji su kupili Kena. Moram reci da je prodaja zaista isla nevjerojatno dobro i da zaista vjerujem da nece biti straha za naredne brojeve. Isprika svima vama koji ste dosli a nisam mogao odvojiti vise od par minuta za popricati posto sam naprosto bio prezauzet prodajom:-( Koliko god mi je drago da se to tako dobro prodalo, tako mi je i zao sto nisam mogao na miru uzivati s vama... Bit ce bolje drugi put!:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/11/2004 : 10:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
parkeri su zakon! prekrasno su napravljeni (a o samom stripu ne treba trosit rijeci jer se sve zna!), te za dizajn posebna pohvala ide melini. onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6347 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 29/11/2004 : 10:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Meni se jako sviđa što u svakom broju ima riječ urednika gdje se opisuju autor,crtači,Ken itd.A super je i Milazzov crtež na prvoj stranici(western motivi),to je stvarno genijalno.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 11:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
[br Isprika svima vama koji ste dosli a nisam mogao odvojiti vise od par minuta za popricati posto sam naprosto bio prezauzet prodajom:-( Koliko god mi je drago da se to tako dobro prodalo, tako mi je i zao sto nisam mogao na miru uzivati s vama... Bit ce bolje drugi put!:-)

Vidjelo se da je luda kuca. Bolje i to nego da si nam kukao kako slabo ide prodaja.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 13:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujuč Acotu sam i ja dobio svoj izvod KP. Izdanje je odlično, ali sada nema izgovora. Treba da se uradi cjela serija i to ne samo 59 brojeva. Šteta bi bilo da ovakva serija ostane nezaključena.
Što kažu Italijani na ovo izdanje?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 13:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Objavit cemo cijelu seriju, to je skoro pa sigurno sada, nakon ovakvog interesa ljudi... Talijani jos nisu vidjeli (ako mislis na Berardija i Milazza) ali Burattini i Ferri su ostali odusevljeni. Burattini me trazio da mu dam da ih odnese pokazati Bonelliju, pa sam im obojici poklonio par brojeva! Ferrijeva zena je KP fan pa ga je to jako obradovalo!

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 13:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
sečam se da si govorio o nekom prijatelju iz Italije koji je kolekcionar KP i da češ mu poslati KP od Systema ali da ti je malo nelagodno zbog ukupnog izgleda tog izdanja. Mislio sam na njega ali lepo je čuti i o ostalima. Šta su rekli na HC Chica i kinesku sektu?
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16452 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/11/2004 : 13:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
jedino kaj mogu reć - ja sam oduševljem kvalitetom i dizajnom svaka čast svima koji su imali prste u pripremi i izdanju
uz bernijevog hc alan forda to je sasvim sigurno vrh ovogodišnjeg izavaštva na ovim prostorim i makar ponavljam gastonove riječi nije na odmet
bravo

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 13:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

sečam se da si govorio o nekom prijatelju iz Italije koji je kolekcionar KP i da češ mu poslati KP od Systema ali da ti je malo nelagodno zbog ukupnog izgleda tog izdanja. Mislio sam na njega ali lepo je čuti i o ostalima. Šta su rekli na HC Chica i kinesku sektu?

Ferri i Burattini su bili odusevljeni HC Jim Gitarom i Maxijem... Burattini pogotovo!

Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 29/11/2004 : 13:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveles
onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))

E, drago mi je! To se zove predlist (otraga je zalist) i tu je Marko htio pjesmicu i ilustraciju da slijedi rana izdanja, a ja sam dodala raster da stvori ugodjaj vrijednog i starinskog. A za raster sam specijalno po webu trazila indijanske motive i pronasla jedan stari Navajo tepih, pa mi je on posluzio kao predlozak za crtanje uzorka. Dakle, sve je sa smislom!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2004 : 14:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
marko, šalji komplete milazzu i berardiju
nego, je li u italiji izašlo koje HC izdanje kena? ili bilo gdje drugdje? nismo valjda prvi?
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3076 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 29/11/2004 : 14:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
markose, u MC nema broja 1. kad bi se mogao očekivati kod njih da odem po cijeli komplet, ili se možda može kod naručivanja direktno od vas plaćati karticom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 14:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Konačno da netko prepoznaje Melinin trud i rad. Sve, ali apsolutno sve zasluge za cjelokupni izgled izdanja idu njoj. Dala je izdanju posebnost, dala mu je dušu. I da nije tako lijepo napravljen siguran sam da se ne bi ovako dobro prodavao. Ljudi su se vraćali nekoliko puta, hoće-neće kupiti, da bi na kraju ipak kupili jer nisu mogli izdržati koliko im je izdanje bilo lijepo. I nemojte zaboraviti ni Macana koji je napravio zaista izvrstan posao preuredivši moj prijevod. I to sve u nemoguće kratkim rokovima. Zato molim vas, nemojte toliko čestitati meni na izdanju, čestitajte njima jer su oni nezasluženo zapostavljeni u cijeloj priči.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 14:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

markose, u MC nema broja 1. kad bi se mogao očekivati kod njih da odem po cijeli komplet, ili se možda može kod naručivanja direktno od vas plaćati karticom.

Iz tiskare su mi rekli da bi ostatak naklade trebao biti gotov do srijede, pa bi dakle u srijedu kod njih trebala doci i jedinica!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2004 : 14:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

marko, šalji komplete milazzu i berardiju
nego, je li u italiji izašlo koje HC izdanje kena? ili bilo gdje drugdje? nismo valjda prvi?

Poslat cu im ih ovih dana. U Italiji je ken izasao u HC-u, ali samo nekoliko brojeva (Balada o Pat O'Shane, Adah, Lilly e il cacciatore, Il respiro e il sogno), nikad ovako, kao cijela edicija!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2004 : 14:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Melina

quote:
Originally posted by zveles
onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))

E, drago mi je! To se zove predlist (otraga je zalist) i tu je Marko htio pjesmicu i ilustraciju da slijedi rana izdanja, a ja sam dodala raster da stvori ugodjaj vrijednog i starinskog. A za raster sam specijalno po webu trazila indijanske motive i pronasla jedan stari Navajo tepih, pa mi je on posluzio kao predlozak za crtanje uzorka. Dakle, sve je sa smislom!

Ne boj se , cim smo pokazali oduševljenje predlistom ( hvala za info ), Marko je odmah sve zasluge pripisa tebi. Culi smo i ovo za tepih tako da stvarno izgleda izvrsno.
Mislim da je ovo jedino HC izdanje Kena ( osim onog Milicevicevog albuma ).

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 29/11/2004 : 15:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Ja bih kupio kako god da je uradjena serija posto mi je Ken medju 3 najomiljenija stripa ikada(da ne pominjem da ovo najvise vazi kada crta Milazzo). E, sad, zahvaljujuci dobrim ljudima koji su imali znanja i umeca da kvalitet bude na extra nivou, ja cu biti jos zadovoljniji. Ne pitam sta kosta, jedino sto ne mogu docekati svoje primerke. Ko zna kada ce to biti...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/11/2004 : 15:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ken Parker je eto ugledao svijetlo dana, uglavnom onako kako smo zeljeli i zamisljali.
Vjerujem da ce svi dobiti svoje primjerke uskoro i da nece biti puno cekanja...
Ovim putem zelim se posebno zahvaliti svim suradnicima u projektu Ken Parkera, koji su
morali uloziti puno vremena i truda da bi barem jedan dio izasao u vrijeme odrzavanja CRSa.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3076 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 29/11/2004 : 15:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Dado

Ken Parker je eto ugledao svijetlo dana, uglavnom onako kako smo zeljeli i zamisljali.
Vjerujem da ce svi dobiti svoje primjerke uskoro i da nece biti puno cekanja...

znaći ne moram brinuti da ću ostati kratkih rukava
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic   
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000