Kaze mi Slobo da se u Darkwoodu rasprodalo svih 10 kompleta koje su imali u jedno popodne. Druga posiljka ne znam kad ce ponovo ici. Cijena ce biti 490 din jos neko vrijeme kao promocija novog izdanja, a nakon toga ce biti kao i u More Comics. Inace, Kena se nece moci kupiti nigdje osim u Darkwoodu ovaj prvi period.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Tacno se desava ono sto sam i predvideo, a to je da ce ici ko alva. Markose, zar samo 10 kompleta na toliko gladnih?
Nisam vise imao za poslati. od 740 komada koje smo dobili od tiskare u cetvrtak, trenutno je ostalo njih 40-tak... Kad stigne ostatak tiraza, saljem ponovo...
Moze u Makarskoj. Pajke, ako i tebi nije problem cekati, mozes ih dobiti u Makarskoj!
Ko ce cekati do Makarske!?!?! Idem prekosutra u BG ponajvise zbog Kena, dan ranije(pre nego su stigli) sam zvao u Darkwood i rezervisao dva kompleta.
PS. Zar je posteno da neki koji im je Ken skoro zadnja rupa na svirali, a kupili ga samo zbog kvaliteta izdanja, da ga imaju pre mene koji masta o tako necemu duuugo, predugo vremena? No way!
Moze u Makarskoj. Pajke, ako i tebi nije problem cekati, mozes ih dobiti u Makarskoj!
Ko ce cekati do Makarske!?!?! Idem prekosutra u BG ponajvise zbog Kena, dan ranije(pre nego su stigli) sam zvao u Darkwood i rezervisao dva kompleta.
PS. Zar je posteno da neki koji im je Ken skoro zadnja rupa na svirali, a kupili ga samo zbog kvaliteta izdanja, da ga imaju pre mene koji masta o tako necemu duuugo, predugo vremena? No way!
Jedino mi je zao ako ima jos takvih kao ja.
Kako Slobo prica, takvih ko ti ima puno vise od kompleta koji su stigli:-)
Pa rekoh vec, od 740 primjeraka koje sam dobio, prodalo se 700. Hrpa ljudi me jos trazi komplete, a ne mogu ih poslati jer ih nemam, cekam da dobijem iz tiskare ostatak!
i ne razumijem slaganje rečenice "ken je parker nešto napravio..."
Za to je zaduzen gospodin lektor, Darko Macan. Za slaganje recenice nemam primjedbi, to mi je ok, ali sam i ja primjetio to metci i podatci, valjda je to po novom pravopisu!