Author |
Topic |
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 16/12/2004 : 18:52:35
|
quote: Originally posted by miha
izgleda da je pocela cistka care u 5 dana 5 logouta sveukupno ni manje ni vise nego je puta bio izbacen rekorder sanijin kokalj-sani zvani mrga turbo fritz ...
trebalo bi izbaciti i ostale koji koriste drugi nickname sto se mene tice
Kakav turbo spominjes A na koje ostale mislis sa dvojnim nikom?..... |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 16/12/2004 : 20:33:09
|
Bilo bi dobro kad bi se uvelo pravilo da registraciju uvjetuje upisivanje PRAVE mail adrese, kod pravih provajdera (tipa .hr, .fr i sl), a ne ovih free-hot-jahuuuu i sl. :)
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
Car-kolekcionar
Senior Member
Croatia
1463 Posts
Member since 11/11/2004 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 16/12/2004 : 23:43:36
|
Ma da se uradi bilo sta nebi li se odstranilo ovi lazni nikovi. Znaci kao sto rece miha ima ih jos sa duplim nikovima..... Kome vjerovati? |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 17/12/2004 : 01:44:45
|
Ma mislim da ovi višestruki nickovi dolaze po zadatku. Napiknu se na nekoga ili na nešto i onda drobe incognito. Ajde da je zezanje u pitanju ali kad vidiš da su "ozbiljni" agresori onda to treba odmah da se sankcioniše! :)
_____________________________________________________________________________ Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu! dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Posted - 17/12/2004 : 12:47:34
|
To i jeste najveci problem ovdje, dodu da izazovu neku guzvu. Nerazumijem zar se to nemoze rijesiti i sa orginal nikom, zar je potrebno koristiti pogrdne rijeci da bi se sa nekim pricalo malo zesce? Nadam se da ce tu manu sa duplim nikovima otkloniti poslije nove. Da bi se vratilo povjerenje. |
|
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 17/12/2004 : 16:45:20
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Car-kolekcionar
Zastoje izbacen bio prvi put i zasto je sad Galan izbacen, nije nista spominjao u vezi nickova???
dinok@email.htnet.hr
Para pljuga! Maki super!
Zasto? Mislim da nisam duzan objasnjavati sve sto napravim, jer ionako previse pricam a malo radim. No reci cu ti...galanu to nije prvi nick, no i s vremenom od kada je ovdje i sa tim nickom nakupilo se nekoliko minusa i sa ovim zadnjim je prevrsio mjeru. To je dovoljno. U mojoj viziji foruma u buducnosti, broj clanova ce se mozda smanjiti, broj novih (kvazi novih) clanova ce se reducirati, a oni koji budu na forumu morat ce dati malo vise podataka o sebi, a ne samo hotmail ili yahoo mail i nekakav nick. No za sada igramo se ovako i dalje...
Podrzavam!
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem |
|
|
Topic |
|