Author |
Topic  |
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 16/12/2004 : 10:26:36
|
s obzirom da se deklariramo kao demokratsko društvo, svatko ima pravo iznjeti svoje mišljenje pa bila to i notorna glupost kao u ovom slučaju (a i lijepo smo se nasmijali). markose&Co samo nastavite dalje ovako, uvijek će se naći dovoljno strastvenih kolekcionara koji će izdvojiti (priznam ponekad i malo teže) određenu svotu love za ovakva izdanja. iskreno se nadam da ćete sa Kenom dogurati do kraja, a s vremenom pokrenuti i nove junake u ovakvom HC izdanju (recimo reprint Mr No-a.). |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/12/2004 : 18:07:46
|
Kad se gluposti povezu sa verbalnim uvredama svima nama (budale smo i koji radimo to i oni koji to kupuju) to onda nema vise nikakve veze sa pravom na misljenje. Osim toga da bi misljenje bilo MISLJENJE mora se znati CIJE je to misljenje i TKO ga iznosi. No niti u najvecim demokratskim zemljama ne postoji pravo koje dozvoljava da se sve iznosi u javnosti, bez obzira na postojece pravo misljenja. Toliko samo o pravima. A sto se tice samog misljenja, da ono nebi bilo glupost kao u slucaju doticnog maila, covjek mora nesto i znati o onome sto prica, a ne samo naklapati bezveze. |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 16/12/2004 : 19:18:35
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by zlikavac
PREDLAZEM OVIMA IZ LIBELLUSA DA KAD VEC SVI ZNAMO KAKO JE TO NEKADA DNEVNIK RADIO LOŠE DA REPRINTAJU SVE ZLATNE SERIJE I LMS I TO U TVRDIM KORICAMA I NEK NABIJU CIJENU OD RECIMO 200 KN.PA NEK BUDALE KUPUJU I BACAJU NOVCE NA VEĆ VIĐENO...
Ha, evo ga i ovdje. Zanimljivo. Dado, sto kazes, da objavim njegove mailove ovdje, da se malo svi skupa smijemo?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ajde nismo se dugo smijali po forumu
"Come along, follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark, that we need to proceed" |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 17/12/2004 : 01:10:49
|
Mene brine to sto sam procitao prva dva broja i JAKO su mi se svidjeli. :-)
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29519 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/12/2004 : 10:59:57
|
quote: Originally posted by Zole
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
  E to je zaista nesto neocekivano!  
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 17/12/2004 : 11:23:23
|
quote: Originally posted by Dado
Kad se gluposti povezu sa verbalnim uvredama svima nama (budale smo i koji radimo to i oni koji to kupuju) to onda nema vise nikakve veze sa pravom na misljenje. Osim toga da bi misljenje bilo MISLJENJE mora se znati CIJE je to misljenje i TKO ga iznosi. No niti u najvecim demokratskim zemljama ne postoji pravo koje dozvoljava da se sve iznosi u javnosti, bez obzira na postojece pravo misljenja. Toliko samo o pravima. A sto se tice samog misljenja, da ono nebi bilo glupost kao u slucaju doticnog maila, covjek mora nesto i znati o onome sto prica, a ne samo naklapati bezveze.
slažem se s tobom i nije mi bilo na kraj pameti braniti dotičnu osobu, al nije valjda da si njegove uvrede doživio toliko ozbiljno. previše je zadovoljstva i sreće i ushićenja i.....ne znam ćega sve ne da bi me jedno ovakvo (glupo) pismo moglo izbaciti iz takta, a nadam se i tebe i sve one na koje se odnosi. pozdrav.   |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/12/2004 : 13:20:12
|
Ne, ne uopce ih nisam dozivio kao uvrede, meni su to samo bezvezna naklapanja osobe koja nema pojma o cemu prica, i ne znaci mi uopce nista. Moj odgovor je vise bio upucen tebi i to ne zbog toga sto sam mislio da si nekoga branio, vec sam samo napisao svoje razmisljanje o pojmu "pravo na misljenje u demokraciji". Da se ja tako lako palim za svacije gluposti, svaki dan bi uzijem pucao oko sebe... 
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/12/2004 : 13:22:01
|
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor!
Oooh Kume! A kakve su cokolade bile? |
 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
zosko
Senior Member

1506 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/12/2004 : 20:16:51
|
quote: Originally posted by zlikavac
...NEKA RULJICA NEMA VIŠE NI ZA KRUH A VI PRINTATE VEĆ OTPRINTANO I TO POKUŠAVATE PRODAT ZA 60 KN???...
dvije sitne nebuloze (medju krupnima): 1. luksuzna izdanja nisu za upoznavanje novih strip junaka 2. luksuzna izdanja nisu za ljude koji nemaju za kruh, mislis da je sve bogom dato dobro??? (bez uvrijede, kojim se ti to biznisom vec 10 godina bavis? tatinim ili maminim?) |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Posted - 17/12/2004 : 20:55:58
|
quote: Originally posted by Markos
  E to je zaista nesto neocekivano!  
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
:-)) Doduse, nakon trojke i cetvorke odusevljenje je malo splasnulo, al od petice puno ocekujem. :-)
Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! Zagor! |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Posted - 17/12/2004 : 20:56:32
|
quote: Originally posted by zveles
meni to mirisi na skoru promjenu siga u "ken! ken! ken!...." 

Ne budi lud. :-)
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Posted - 17/12/2004 : 20:57:35
|
quote: Originally posted by Dado
Oooh Kume! A kakve su cokolade bile?
Gustao sam ko prasac. :-) Naravno, kao svaki prosjecan Hrvat, za iduci put ocekujem jos. :-)
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 17/12/2004 : 23:10:55
|
>:-)) Doduse, nakon trojke i cetvorke odusevljenje je malo splasnulo, >al od petice puno ocekujem. :-)
Da, od trice postaje dobar...>:)
Mozzda ti se, zato, svidi ssestica ...>:D
mcn
Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Posted - 17/12/2004 : 23:36:51
|
:-)) Zezaj ti, zezaj. Uvijek mi ostaje satisfakcija da sam tebe, Ticu i Bernija navukao na Zagora, svakoga na svoj nacin. :-)
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/12/2004 : 16:27:39
|
Svako ima pravo na svoje INFORMISANO mišljenje.
A ovo sa pucanjem oko sebe je tempting idea... ;)
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..." |
 |
|
Zole
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
4286 Posts
Posted - 19/12/2004 : 18:01:29
|
quote: Originally posted by mcn
>:-)) Doduse, nakon trojke i cetvorke odusevljenje je malo splasnulo, >al od petice puno ocekujem. :-)
Da, od trice postaje dobar...>:)
Mozzda ti se, zato, svidi ssestica ...>:D
mcn
Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
I da, svidjela mi se i sestica. ;-)
 |
|
zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 20/12/2004 : 12:36:39
|
Iskreno recheno, Ken je za mene lichno skup, odvojio sam lovu za prva dva broja i nisam se pokajao shto sam ih kupio. Sada skupljam lovu za preostale brojeve i mogu reci da zaista sa nestrpljenjem ochekujem sve buduce brojeve. Jedino shto sam se nakon prochitanog predgovora u dvojci zamislio: "Pa, ko ce da cheka 7 godina za celu kolekciju". Tako da predlazem, ako se i ostali planirani brojevi za 2005. odlichno prodaju, da se od 2006. poveca broj Kena godishnje. Za mene "budalu" to je odlichna ideja.
Uzivaj u zivotu dok si ziv,posle nemash koristi! |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 20/12/2004 : 13:22:42
|
quote: Originally posted by Djole
A ovo sa pucanjem oko sebe je tempting idea... ;)
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..."
  |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/12/2004 : 14:59:20
|
Danas sam dobio Kena i mogu reći SVAKA ČAST, vrhunsko izdanje vrhunskog stripa! Jedini problem je što sada treba čekati do sljedećih 6 komada!
A feeling is so much stronger than a thought... |
 |
|
XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
Posted - 25/12/2004 : 10:16:46
|
jeste problem, ali cemo se bar malo finansijski oporaviti. Ja sam kupio prva dva broja i super su, samo se nadam da ce dok uspem da skupim novac za svaki naredni broj njih jos uvek biti u Darkwoodu. Doduse koliko sam ja razumeo od nove godine prodavace se po visoj ceni, ali nema veze, jer je izdanje stvarno izvanredno i ono sto mi se posebno svidja sto su brojevi radjeni hronoloskim redom. Cak sam se pitao da li sam ikada nesto u zivotu citao na 120gr papiru, jer mi se vise puta desavalo da proveravam da nisam slucajno okrenuo vise strana od jednom  |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 25/12/2004 : 19:22:30
|
markose nasao sam dva tipfelera u tri procitana kena,znaci nije los prosjek  
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 25/12/2004 : 19:24:17
|
PS:da me dado ne banuje   samo da naglasim da je izdanje odlicno(tek sam ih u makarskoj uzeo)i da sam ih stavio na hrpu sa HC albumima koji cekaju novu policu i stalno ih gledam
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 25/12/2004 : 20:03:50
|
quote: Originally posted by XIII
...jer mi se vise puta desavalo da proveravam da nisam slucajno okrenuo vise strana od jednom 
Same here!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Topic  |
|