forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 18/12/2004 : 16:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
hehe..u poklon primam ja bio koji strip :))

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 18/12/2004 : 20:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonjecka

DANIEL ! Paket za plakanje od srece!!! To nije normalno, poslao mi je duplo vise stripova nego sto je bio dogovor! Hvala puno!!!

Ma daj,sav sam se zacrvenio!Bio sam jako zadovoljan tvojim stripovima pa sam morao ubaciti koji poklončić...Uživaj!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 22/12/2004 : 14:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message  Reply with Quote
zveles mi je u brzoj isporuci odlicno zapakiranih aukcijskih SUPER stripova poslao i gratis Happy New Year stripove! :))) Hvala zveles!

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 22/12/2004 : 18:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
i ja bi stavio ovde zvelesa..hvala druze i svaka cast :)

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 22/12/2004 : 19:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
aj, decki... hvala i vama. :-)))
idemo u nove "transakcijske" pobjede iza nove godine! wiz, zao mi je sto si izgubio dilana na aukcijama, al' tko ce se nadmetati s maliciusom. ;-)

Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 23/12/2004 : 21:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message  Reply with Quote
TomDar! Sve je uvijek SUPER! Super brzo slanje, super stripovi....

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 24/12/2004 : 04:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message  Reply with Quote
Tomislav, pristojan momak, pristojan popust na kolicinu i sve je SUPER! :)

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 24/12/2004 : 11:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Car Kolekcionar.Sve ok,stripovi brzo isporuceni.
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 24/12/2004 : 13:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message  Reply with Quote
A. Hodzic.
o covjeku sa kojim smo razmenili cetveroznamenkasti broj stripova, koji mi je poslao gmail invitation, sa kojim smo radili popis stripova iz PZ i koji je na moj prijedlog skenirao Miki Misa iz Politikinog Zabavnika br.1 licno za moju kolekciju, koji je kupio videoigru zagor medju prvima itd itd itd... mogu samo najbolje reci.
mada ga mnogi poznaju kao coveka sa crne liste, stavljam ga prvom prilikom na belu listu, jednom recju castan covjek i legenda, koji hvata zivot sa velikom kasikom i da je kojim slucajem trgovac nekretninanma, kladim se da bi do sada bas vama prodao Aljasku. Hvala legendo

Brandy Jim
vrlo pouzdan ali i malo rastresen, tipicno za profesore sa prekomernim porodicnim obavezama, par stripova koji su mi falili u kolekciji nasao sam kod Brandy Jima a kod ove razmjene vidio sam da se vreme transakcije ponekad ne meri u danima nego sedmicama. hvala coviku

i
Mala Sirena
najveca ponuda, najkvalitetnija isporuka i mnostvo pogodnosti koje idu uz to
Hvala i Nini

a havala i sve preporuke ostalima sa kojima sam trgovao pre vise od mesec dana pa se jih sada ne secam pojedinacno, posebno Guffiju
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 24/12/2004 : 16:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

Car Kolekcionar.Sve ok,stripovi brzo isporuceni.

Hvala na lijepim rijecima pepo...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/12/2004 : 21:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
Sonjecka-puno hvala na lijepom poklonu,taman mi je došao kao naručen za ispod bora!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 25/12/2004 : 15:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miha

A. Hodzic.
o covjeku sa kojim smo razmenili cetveroznamenkasti broj stripova, koji mi je poslao gmail invitation, sa kojim smo radili popis stripova iz PZ i koji je na moj prijedlog skenirao Miki Misa iz Politikinog Zabavnika br.1 licno za moju kolekciju, koji je kupio videoigru zagor medju prvima itd itd itd... mogu samo najbolje reci.
mada ga mnogi poznaju kao coveka sa crne liste, stavljam ga prvom prilikom na belu listu, jednom recju castan covjek i legenda, koji hvata zivot sa velikom kasikom i da je kojim slucajem trgovac nekretninanma, kladim se da bi do sada bas vama prodao Aljasku. Hvala legendo

I HITLER JE NEKIMA BIO NA BIJELOJ LISTI

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/12/2004 : 01:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ZVELES

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 26/12/2004 : 01:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
globinjo (nije se za zezat s njim! da pise plava lista ne bi je ni otvarao, a ovako kad je "bila"... )
dobricina (kud je dobar ovako, tu je i dobar kupac. )
wiz (najbolji linkmaster na sajtu! )
macan (koji ce mi pribaviti "munju" )
petrozza (stripovi su stigli u l.a. u rekordnom vremenu! juuupi! )
nikola stjelja (cita samo amere ovih dana. )
jaka (cita samo batmana ovih dana. )
krepalec (medjusobne posiljkice samo sto nisu stigle )
vid (voli bisere i stripove, pa onda uzima "biser strip"-ove )
marko peharda (legenda! kume, sefe, hvala! )

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 26/12/2004 : 01:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
krepalec krpalec

inace hvala ti majstore :))
i ja bi pohvalio zvelesa, jer se stvarno super tip. Takodje bi stavio na listu vid-a, koji je dosao pred moj fax po stripove jos mi je dodao za kavu :) svaka cast majstore (inace tip ce bit konkurencija Kowalskome, jer je i ovaj zesci matematicar :))

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 26/12/2004 : 21:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
dobricina :)))))))))))))))))))) sve najbolje...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 27/12/2004 : 00:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
jang...sve super
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 27/12/2004 : 00:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

A. Hodzic.

sejo nemoj tako,da hitler nije valjo ne bi ti danas zivio u njegovoj domovini....adnan je isto covjek,lakse malo
Go to Top of Page

Car-kolekcionar
Senior Member

Croatia
1463 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 27/12/2004 : 09:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Car-kolekcionar's Homepage  Send Car-kolekcionar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

A. Hodzic.

sejo nemoj tako,da hitler nije valjo ne bi ti danas zivio u njegovoj domovini....adnan je isto covjek,lakse malo

Sejo, lakse malo, sad si malo pretjero!

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 27/12/2004 : 15:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
Opet pocinjete zavrsenu temu. Zar zbog jedan ili dva komentara mora da se stavi jos duplo. Nekima je neko na crnoj listi a nekima na bijeloj, niko ovdje nije nista pretjerao.
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 27/12/2004 : 18:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by GTI_TURBO

Opet pocinjete zavrsenu temu. Zar zbog jedan ili dva komentara mora da se stavi jos duplo. Nekima je neko na crnoj listi a nekima na bijeloj, niko ovdje nije nista pretjerao.

necu pretjerati ako kazem da si ti najvise pretjerao
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 28/12/2004 : 02:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

[quote]Originally posted by GTI_TURBO

necu pretjerati ako kazem da si ti najvise pretjerao

Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 28/12/2004 : 09:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message  Reply with Quote
Evo da ne zaboravim.
Markolar - sa njegove liste mi je falio samo jedan strip, i poslao mi ga kao poklon. Eto ljudina i pol (#269;ekaj #269;ekaj Marko, ni ja ti ne#269;u ostati dužan ima vremena)

*   Web striparna     *
*  www.striparna.com  *
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/12/2004 : 12:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
u zadnje vreme ne kupujum baš puno stripova ali moram pohvaliti sledeče članove:
mala sirena
columbo
aco
tomdar
mister g.
dcarapo2
dd fan
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 28/12/2004 : 12:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
- Ziga
- Alemao
- bristova
- Porter
- Big_black
- jgoran5
- dobricina
- prozirna senka
- skot

Uzivaj u zivotu dok si ziv,posle nemash koristi!

Edited by - zeraprinc on 28/12/2004 12:44:04
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000