dado9252 Starting Member
1 Posts Member since 16/01/2005
wiz Advanced Member
Slovenia 5487 PostsMember since 20/10/2003
markolar Advanced Member
Slovenia 3104 PostsMember since 05/01/2004
zeraprinc Average Member
Serbia 977 PostsMember since 03/02/2004
solar Moderator
Croatia 21432 PostsMember since 16/03/2004
darkwoodski kralj Advanced Member
USA 3652 PostsMember since 10/01/2004
quote:Originally posted by darkwoodski kraljzaboravih, ja sam ti onaj kojeg svi slave i vole na ovom forumuOnly God will judge me!
GTI_TURBO Advanced Member
3854 PostsMember since 28/07/2004
slovenec Senior Member
Slovenia 1024 PostsMember since 05/04/2004
sonjecka Senior Member
Croatia 1172 PostsMember since 29/09/2004
seinfeld Advanced Member
16500 PostsMember since 04/11/2001
quote:Originally posted by sonjeckapozdrav od mene,Chite, iz Djzungle:)_________________________Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb !
quote:Originally posted by wizquote:Originally posted by darkwoodski kraljzaboravih, ja sam ti onaj kojeg svi slave i vole na ovom forumuOnly God will judge me!naravno...on je najveci fan Zagora...pa mi to iz sažaljenja _____________________Hundreds F Vampires! ......i btw Zagor je najveci gay
quote:Originally posted by darkwoodski kraljquote:Originally posted by wizquote:Originally posted by darkwoodski kraljzaboravih, ja sam ti onaj kojeg svi slave i vole na ovom forumuOnly God will judge me!naravno...on je najveci fan Zagora...pa mi to iz sažaljenja _____________________Hundreds F Vampires! ......i btw Zagor je najveci gayiz strahaOnly God will judge me!
quote:Originally posted by wizquote:Originally posted by darkwoodski kraljquote:Originally posted by wizquote:Originally posted by darkwoodski kraljzaboravih, ja sam ti onaj kojeg svi slave i vole na ovom forumuOnly God will judge me!naravno...on je najveci fan Zagora...pa mi to iz sažaljenja _____________________Hundreds F Vampires! ......i btw Zagor je najveci gayiz strahaOnly God will judge me!da ne ostavi onu zensku koji toliko voli i postane gay _____________________Hundreds F Vampires!