Stranica stripovi.com je super bez ikakvog prigovora no imam jedno pitanje.Mozete li sponzorirati i druge stranice?Naravno od gospodina Jelincica nema bolje stranice o alanu fordu.Volio bi da npr. sponzorirate moju stranicu.(Ja sponzoriram vasu)
Evo neki su se javili!!!Drago mi je..Stranica je jos u izradi no ako hocete posjetite: www.geocities.com/makikatalinic/AF (AF MORA BITI VELIKO.Kad sam govorio o sponzoriranju govorio sam o drugim stranicama koje sigurno imaju potencijala(ne samo Alan Ford)Sto se tice Vedranove Grupe TNT tu nema pogovora.To je najbolja stranica o Alanu Fordu,u to nema sumnje...bas nikakve.Sve pohvale!!!!!
Ideja Markosa je dobra , no ja sam mu poslao mail za moju strancu.Vedran odlucuje.Cak i ako me ne stavi meni njegova stranica ostaje najbolja.Uz to tko sam ja da govorim njemu da me stavi na svoju stranicu.
Stranica je super bez ikakvog prigovora no imam jedno pitanje.Mozete li sponzorirati i druge stranice?Naravno od gospodina Jelincica nema bolje stranice o alanu fordu.Volio bi da npr. sponzorirate moju stranicu.(Ja sponzoriram vasu)
Daj link tvog site-a , da vidimo jel to vrijedi pogledati