________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
he-he,Ferri očito pretjeruje u nekim stvarima na naslovnicama jedna od njih su poderane hlače,druga koja meni osobno najviše smeta su kosturi na podu.Svako malo nekakav kostur,u travi,u prašini,u vodi,u čemu već sve ne!!!
Da se ja sada malo pravim pametan:Levi Strauss je osnovao kompaniju 1873,a i nas najnaj junak je ziveo negde u tom dobu zar ne Pa mogao je valjda da skokne do nekog butika da si osvezi garderobu
Da se ja sada malo pravim pametan:Levi Strauss je osnovao kompaniju 1873,a i nas najnaj junak je ziveo negde u tom dobu zar ne Pa mogao je valjda da skokne do nekog butika da si osvezi garderobu
"le roi est mort,vive le roi"
Zagorova radnja se događa nešto ranije, mislim oko 1830-1840, ali hvala na informaciji. Stvarno nisam znao da je Levis iz 19-og stoljeća!
obično u taj period svrstavaju zagora, ali meni se ipak čini da je radnja negdje oko 1850, jer ima dosta stvari o kojima se govori u raznim pričama koje nisu postojale u periodu 1830-1840, tako da mislim da se ipak radi o periodu pred sami američki građanski rat. a što se naslovnice tiče, kad je ovako malo duže gledam nekako mi zagor pomalo glupavo izgleda u ovoj pozi dok pokušava da otrgne lance, nekako jadno, slabašno i očajno. nije baš pravu pozu ferri izabrao.
obično u taj period svrstavaju zagora, ali meni se ipak čini da je radnja negdje oko 1850, jer ima dosta stvari o kojima se govori u raznim pričama koje nisu postojale u periodu 1830-1840, tako da mislim da se ipak radi o periodu pred sami američki građanski rat. a što se naslovnice tiče, kad je ovako malo duže gledam nekako mi zagor pomalo glupavo izgleda u ovoj pozi dok pokušava da otrgne lance, nekako jadno, slabašno i očajno. nije baš pravu pozu ferri izabrao.
Blek bi to pokid'o dok si rek'o strip!
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - me say war
"le roi est mort,vive le roi"
Zagorova radnja se događa nešto ranije, mislim oko 1830-1840, ali hvala na informaciji. Stvarno nisam znao da je Levis iz 19-og stoljeća!
>>>Stripovi i ja... sve do propasti svijeta<<<
Iz izvora bliskih izdavačkoj kući čiče Bonellija saznajem da se radnja odvija 1820-1840, a ne od 1830-1840 kako je u tekstu poviše naznačeno....
ma nema šanse da je taj period. po samim pričama, odjeći i nekim drugim činjenicama koje se pojavljuju u različitim pričama, vrijeme u koje je zagor smješten je negdje pred sami američki građanski rat, znači negdje od 1840-1860. jedna je stvar što oni tako govore, možda je to i bila koncepcija da ga stave prije polovine 19tog stoljeća, ali ono što se spominje i crta u samim zagorovim pričama ne odgovara tom periodu nego ovom drugom o kojem ja govorim.