Osim onog broja koji sam vam odamh napočetku prikazao naslovnicu.Vidjet,ćemo. Od Sir Olivera do Propasti AF i sad o Anten-manu...sve mi se čini da moram mijenjati cijeli naslov posta... :)
Evo prošlo je više od tjedan i pol recimo,no Alana Forda još nema...je li to kraj za AF u Hrvaskoj?Ne znam... izgleda da je Korpus odustao,ne kažem da je no čini se...
mislim čak da se nešto slično već dogodilo dva puta... prvi put je bilo i razumljivo.Tokom rata 1992.godine AF se nije pojavljivao na trafikama 6 mjeseci (dotada je bio izdavan kad u Italiji tada i kod nas). Drugi put je bilo kad je AF stvarno prekršio svaku mjeru u izlaženju na najnekvalitetnijem papiru i ogromnim propustima kod samoga prijevoda.Tada je sadašnji? urednik preuzeo stvar u svoje ruke i danas imamo onakvoga AF kakvog je on zamislio toga dana (što ja izričito podržavam). Razlika između izdavanja u Italiji i kod nas nije bila tadašnjih 6 brojeva za 6 mjeseci,nego se povećavala lagano na više jer su kod talijana izdavane takozvane duple epizode... Tako je kod nas Minga i Manga te epizoda Sayonara izdane odvojeno u dva mjeseca,a kod njih u samo jednome broju.Primjeri još:-Priče iz starih vremena 1 i 2.... Tako je narasla razlika u objavljivanju na nekih 14 mjeseci,ako se ne varam...
Sad ako čak i nastave, bit će im bolje da krenu na dvotjedna izdanja a ne mjesečna(ili trotjedna) da dođemo blizu talijana pa se možemo vratiti na mjesečna...
Danas novi broj nije izašao,al se nadam da će izači početkom mjeseca. Što se tiče usklađivanja sa talijanima i objavljivanju svaka tri tjedna mislim da je to znanstvena fantastika.Da AF ne ide dobro na tržištu dokazuje činjenica da kasni već točno 14 dana,što i nije neka uzbuna.To što je dosada uvijek bio točan,a ovaj broj kasni ne smatram ukidanjem.
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
________________________ How did we get here,how'd you get here I went looking, there's so much to see I went looking for spirit, found alcohol I went looking for soul, I bought some style I wanted to meet God but you sold me religion...
Dobrih si se fora sjetio , vidio sam to na stranici koju je senka bila postavila, no drago mi je
Ljudi iako ja obozavam af-a ipak misli da ne zasluzuje vise da izlazi, jer mu je kvalitet totalno pao. Pod ovo "ne zasluzuje" ne mislim konkretno na nase prostore, nego i na Italju.
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________
________________________________________________ "Najbolja majstorija koju je djavo ikada izveo je ta sto je ubedio ljude da ne postoji" - kralj lazi ________________________________________________