Jucer sam prijatelju poklonio prvi broj (nazalost, nije bio kod kuce pa sam samo ostavio kod zene mu)... prijatelj inace ne zivi u Zagrebu i vjerojatno ne zna da ovako nesto izlazi (posljednjih godina je, cujem, malo i zapustio stripove), a on mi je tijekom godina, dok sam bio klinac, poklonio hrpu stripova (kupi, procita, proslijedi meni) i Politikinih zabavnika... iz tog razloga, i kako se vec dugo nismo vidjeli, pozelio sam mu se barem djelomicno oduziti skromnim poklonom, a Libellusov KP mi je odmah pao na pamet. Kao sto rekoh, nisam vidio njegovu reakciju, ali kladim se da je bio vrlo zadovoljan...
"You gotta add it up * Day after day * I get angry and I will say That the day is in my sight * When I take a bow and say goodnight"
------------------------------------------------------------------------------------------- Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!?
Lose vijesti iz tiskare, guzva i tako. 15.6. :-( Sorry ljudi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Sranje. A meni direktor moje firme iz Zagreba dolazi 8.6. u Bec. Znaci nista od stripova!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede, i kriplovi su česta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
VJ Strip shop se odlijepio ,kad ce ovaj topic unsticky postati :-))). Stvarno vec previse visi ovdje, treba ga updateovat svaki put kad stignu nova izdanja :-).