Hm. Daj ih pitaj da provjere DNS entry za stripovi.gamer.hr Ili jos bolje, otkucaj u comand promptu
C:\Documents and Settings\markos>ping stripovi.gamer.hr
I vidi da li ces dobiti ovaj response. U biti je vazna samo IP adresa.
Pinging stripovi.gamer.hr [217.14.208.53] with 32 bytes of data:
Reply from 217.14.208.53: bytes=32 time=43ms TTL=58 Reply from 217.14.208.53: bytes=32 time=67ms TTL=58 Reply from 217.14.208.53: bytes=32 time=31ms TTL=58 Reply from 217.14.208.53: bytes=32 time=57ms TTL=58
Ping statistics for 217.14.208.53: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 31ms, Maximum = 67ms, Average = 49ms
Markose, kad ti sledeči put padne server kao što se to desilo prošli tjedan, zar ne bi mogao ti napraviti stranicu na kojom bi napisao što se događa i koliko dana nečemo moči na forum? Kada bi utipkao www.stripovi.com, bio bi forwardiran na tu stranicu i saznao bi što se dešava. Tako te ljudi ne bi zvali i popili još više živaca.... ne znam ako je to moguče, nisam comp stručnjak...
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
kad smo vec kod foruma,vec dva dana me posle odredjenog vremena izbacuje,t.j.,hocu da otvorim neku temu i onda je on loaduje nekih 5 minuta da bih na kraju dobio informaciju : operation timed out when tried to contact forum.stripovi.com. Jesam jedini?
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home...
Markose, kad ti sledeči put padne server kao što se to desilo prošli tjedan, zar ne bi mogao ti napraviti stranicu na kojom bi napisao što se događa i koliko dana nečemo moči na forum? Kada bi utipkao www.stripovi.com, bio bi forwardiran na tu stranicu i saznao bi što se dešava. Tako te ljudi ne bi zvali i popili još više živaca.... ne znam ako je to moguče, nisam comp stručnjak...
Koja korist tome kad server ne radi? Ako server ne radi onda neces moci dobiti nijednu stranicu, bila ona forum ili obavijest o tome da je server u komi.
kad smo vec kod foruma,vec dva dana me posle odredjenog vremena izbacuje,t.j.,hocu da otvorim neku temu i onda je on loaduje nekih 5 minuta da bih na kraju dobio informaciju : operation timed out when tried to contact forum.stripovi.com. Jesam jedini?
but i`ll take my time anywhere,free to speak my mind anywhere,and i`ll redefine anywhere,anywhere i roam,where i lay my head is home...
ista stvar i u ie. ponekad zablokira i nista se ne moze otvoriti do "timed out". vec sam skuzio da kad tako zablokira moram ugasiti ie, pa ga ponovo pokrenuti...
to sam i ja shvatio,ali svejedno,citas topic koji ima 2-3 stranice,i onda zablokira na prelazu izmedju dve stranice,pa moras sve da iskljucis i da se ponovo prikacis.. al` dobro,sta cemo sad ;-))
risbozg, odi na svoju particiju C, pa udji u windows folder. tamo pronadji system32 folder i u njemu nasumicno obrisi nekoliko stavki. i problem rijesen!
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Markose, kad je www.stripovi.com stranica nepristupačna više od 1 dan, ti bi morao kod ponudnika free web stranica postaviti 1 stran i tamo napisati šta se zbiva...i na forumu napisati koja stran je to...pa kad ne možemo gore, pogledamo si tu stranicu i zanmo šta se zbiva...
u disclaimeru napiši da si ljudi ne smeju odabrati žaljive nickove a la Karađžič, nazi i slično....
neka si da neki drugi nick....Kenobi ili slično [/quote] Na drugom forumu na kojem sijem svoju mudrost, pojavio se momak i nazvao se obby van. Poslao mi je poruku i rekao da se tako nazvao jer je veliki fan SW, a nije htio da kopira... Nadam se da ovdje neće doći neki Ben Kenobi.