evo da stavim rockyja na list.prodace mi sad 9 dilana za samo 16.50.dakle,glas za rockyja
U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva.
Moram staviti Sigismundusa - razloga je vise nego dovoljno ali izdvojiti cu Caatingu.... takodjer bi istaknuo jgorana, s kojim imam odlicnu suradnju a ovim putem jos jednom zahvaljujem stripjeu (fumettisti) na albumima Modesty i Ridjobradog koje mi je poslao...
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
No, moram i ja zahvaliti nekolicini ljudima: Gastonu i za njegovu tajnu starog kolta, Aci, za male usluge, Rommelu za velike usluge i svima onima, koji su bilo kako dopunili moje bibliografske postove. hvala sigismundus
Samo da pohvalim čovjeka s ovog site, avalona, od kojeg sam (trebao) kupit neke Diabolike, i dogovorili smo cijenu i način plaćanja, kad ono meni u subotu stižu stripovi, a ne treba ništa platit. Ja mislio da me krivo shvatio i odlučim da ću mu novac poslti naknadno(u mene možete imati povjerenja:)) kad on šalje mail da ne treba, da mi ih je poklonio. Zato mu ovom prilikom opet zahvaljujem! Pravi si! Preporučam ga svima, od 0 do 24:))
Hvala Comicman-u! Kao sto smo se i dogovorili, dobih cijelu kolekciju EsseGesse-ovog Bleka. Jedino nisam ocekivao da ce stripovi toliko dobro biti ocuvani. Svaka cast!
Eh, da - Bernarda sam zaboravio pa eto da dodam i njega, dakle BERNIE
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
comicman!Gaston! comicman me je iznenadio kvalitetom,vecina tvrdi suprotno ali ZS-21 i 26 pravo ocuvani! Cestitam majstore,uz to jos poklon LMS-97! To nema ni u zemlji sesira... Listu cu sigurno prosiriti za koji dan!