forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 CRNA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Tomislav
Average Member

Croatia
815 Posts

Member since 23/08/2002

Posted - 04/07/2005 : 20:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomislav a Private Message  Reply with Quote
Po meni je normalno da netko tko je novi na forumu prvi salje novac/stripove, dakle neovisno o tome jeli kupac ili prodavac.
Go to Top of Page

slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts

Member since 05/04/2004

Posted - 04/07/2005 : 23:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send slovenec a Private Message  Reply with Quote
lopova je uvijek bilo i biće.....samo da dodam, i ja sam nešto osvojio, ali pošto odaziv prodavača nije ono što bi morao biti - ja sam se odlučio po prvi puta - ne uzet. Dakle, ako primjetite da imam prvi negativni komentar ....jer na blef slat novce nekome tko ni na mailove ne odgovara..hvala lijepa, radije dam karitasu jer je novac ionako izgubljen istog trena kad ga bacim u kovertu....toliko .......
kad primjetite da je odaziv sličan ovome što sam opisao - ne idite u transakciju - jako jednostavno....

eto!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/07/2005 : 00:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by slovenec

lopova je uvijek bilo i biće.....samo da dodam, i ja sam nešto osvojio, ali pošto odaziv prodavača nije ono što bi morao biti - ja sam se odlučio po prvi puta - ne uzet. Dakle, ako primjetite da imam prvi negativni komentar ....jer na blef slat novce nekome tko ni na mailove ne odgovara..hvala lijepa, radije dam karitasu jer je novac ionako izgubljen istog trena kad ga bacim u kovertu....toliko .......
kad primjetite da je odaziv sličan ovome što sam opisao - ne idite u transakciju - jako jednostavno....

eto!

Najnormalnija stvar da nećeš slati nekom tko se ne želi javiti.
Ako dobiješ prvi negativan, bar će ostali znati tko je ta osoba s kojom ne treba poslovati.

>>> I hope the party in my head never stops <<<
Go to Top of Page

slovenec
Senior Member

Slovenia
1024 Posts

Member since 05/04/2004

Posted - 05/07/2005 : 06:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send slovenec a Private Message  Reply with Quote
...ako se uspijem dogovoriti na kraju ipak uzeću, međutim neću više dugo čekati....

eto!

Edited by - slovenec on 14/07/2005 16:23:24
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 05/07/2005 : 06:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
najbolje je slati stripove po pouzeču, kad ti ih poštar donese tada ih platiš ako ne on ti ih ne da!
ali ako jedam put ne platiš onda bi izgubio poverenje.
jes da je poštarina malo dražija.
ali ja sam pri jednom skoro lijeto dana svaki mijesac tako naručivao oko 100 stripova, pa kroz vreme sam dobio i 10% popust na veču količino stripova i bilo je sve ok.

ili da se šalje novac i stripovi istovremeno.
ja imam jedan negativan komentar, paste se me

Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!!

Edited by - mister-no on 05/07/2005 06:57:11
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/07/2005 : 11:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

najbolje je slati stripove po pouzeču, kad ti ih poštar donese tada ih platiš ako ne on ti ih ne da!
ali ako jedam put ne platiš onda bi izgubio poverenje.
jes da je poštarina malo dražija.
ali ja sam pri jednom skoro lijeto dana svaki mijesac tako naručivao oko 100 stripova, pa kroz vreme sam dobio i 10% popust na veču količino stripova i bilo je sve ok.

ili da se šalje novac i stripovi istovremeno.
ja imam jedan negativan komentar, paste se me

Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!!

Pouzeće je skuplje pa se nakupi troškova, a i stalno popunjavati one papiriće na pošti...Osim toga, kod slanja manje vrijedne količine stripova( stripovi 20 kn, poštarina 30 kuna)... Pa sad vidi kako to izgleda.

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 05/07/2005 : 22:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
-

Edited by - Malicius on 14/07/2005 11:06:57
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 06/07/2005 : 01:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
hocu da kazem da znam za ovaj sajt vise od godinu dana,a da prodajem nekoliko meseca i veoma sam zadovoljan radnjom sajta...ipak,u poslednju nedelju mozda dve tri,imam nekih problema s postom,i nekoliko clanova sam izracunao manje za postarinu sto je moja greska...ne bih zelio da dogje do nekih nesuglasica,vec bih zelio da ukazem da ce svima 3 claanova stii obecani paket s stripova koje su porucili,mozda kasnije,ali stici ce..(oni sami znaju koji su)..zato sam zelim javno na ovoj listi da sam upisem sebe...ubudece cu malo proprofesionalnije uzeti stvar u ruke...alexandar
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 13/07/2005 : 12:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Vrijeme je da pregrizem jezik. Stripovi od Danijele (danijelaaf) su ipak stigli, iako sa ogromnim zakašnjenjem. Dakle, moje isprike što se tiče optužbi za krađu (i nedostatak stila tokom iste ). Međutim, stoji činjenica da se cijela situacija ne bi dogodila da mi je netko odgovorio na jedan od brojnih mejlova nakon što sam poslao lovu . Anyway, stripovi su tu, dakle sve je ok.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/07/2005 : 15:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Damjan

Vrijeme je da pregrizem jezik. Stripovi od Danijele (danijelaaf) su ipak stigli, iako sa ogromnim zakašnjenjem. Dakle, moje isprike što se tiče optužbi za krađu (i nedostatak stila tokom iste ). Međutim, stoji činjenica da se cijela situacija ne bi dogodila da mi je netko odgovorio na jedan od brojnih mejlova nakon što sam poslao lovu . Anyway, stripovi su tu, dakle sve je ok.

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

I meni se događa da novac ili stripovi putuju 100 godina i kad pomisliš da je sve izgubljeno i počneš sa pitanjima, baš onda stigne.
Opet možemo da zahvalimo našim brzim poštama. Doduše na pouzdanost se ne mogu žaliti, pošiljke uglavnom stignu.

Go to Top of Page

Cyenn
Starting Member

Germany
40 Posts

Member since 06/08/2003

Posted - 19/07/2005 : 03:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Cyenn's Homepage  Send Cyenn an ICQ Message  Send Cyenn a Private Message  Reply with Quote
...kvragu...

nakom so sam procitao nekoliko stranica crne liste mi se zamracilo. da ljudi varaju zbog nekoliko kuna to je stvarno jadno. sada se samo nadam da ce netko me vjerovati i moje ponudbe i potraznje shvatiti ozbiljno...
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 19/07/2005 : 12:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
cyenn, nema razloga za neki poseban strah. 99% forumasa je ovdje ipak ultra posteno i korektno, a na aukcijama mozes procitati i komentare o pojedinim prodavacima ili kupcima. to ce sigurno otjerati ovaj sumrak kojeg crna lista zna izazvati.

http://zveles.blogspot.com/

Edited by - zveles on 19/07/2005 12:15:47
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/07/2005 : 15:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cyenn

...kvragu...

nakom so sam procitao nekoliko stranica crne liste mi se zamracilo. da ljudi varaju zbog nekoliko kuna to je stvarno jadno. sada se samo nadam da ce netko me vjerovati i moje ponudbe i potraznje shvatiti ozbiljno...

Nemoj brinuti,svi ti sa crnih lista su pročitani davnih dana i ne pojavljuju se više, a kako zveles reče, 99% ljudi na forumu je pošteno. Danas su najčešće pritužbe na pošte i poštare koji znaju ponekad prisvojiti sadržaj tuđih pisama ili paketa. Nije ni to čest slučaj, ali dešava se...

Go to Top of Page

Cyenn
Starting Member

Germany
40 Posts

Member since 06/08/2003

Posted - 19/07/2005 : 17:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Cyenn's Homepage  Send Cyenn an ICQ Message  Send Cyenn a Private Message  Reply with Quote
Ok, vidim da ima ovdje i ozbiljne ekipe i posto sam vec obio nekoliko ozbiljnih ponuda na moje potraznje jasno mi je da doista imam mogucnosti dobiti stripove koje toliko volim :-). Namjeravam i dalje ostati ovje na burzi i u forumu aktivan, razmisljam skupiti jos neke druge kolekcije koje sam kao klinac rado citao ali nikad imao love da si kupim sve. Nemate pojma koliko sam trazio po netu dok sam naisao na ovu stranicu. ^^

I jednostavno je glupo kad ljudi cak i kod stripova pocnu varati...meni nije toliko do novca nisu to neke sume od kojih mogu mjesec dana zivjeti ali radi se o principu i osim toga kao obozavatelj stripova mi je glavno da ih dobijem ;-)
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 12/08/2005 : 22:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
meni se sasax jako dugo ne javlja, poslao sam mu puno mailova, stripove je odavno dobio (bar mi je to priznao), neznam kaj je s njim....prije je sve bilo dobro, a sada odjednom ovako... riječ je o 60 eura
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 25/08/2005 : 20:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vikic

meni se sasax jako dugo ne javlja, poslao sam mu puno mailova, stripove je odavno dobio (bar mi je to priznao), neznam kaj je s njim....prije je sve bilo dobro, a sada odjednom ovako... riječ je o 60 eura

To je velika lova (barem za mene). Taj tip je .
Go to Top of Page

Snake
Starting Member

Croatia
42 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 29/08/2005 : 20:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Star Wars

quote:
Originally posted by vikic

To je velika lova (barem za mene). Taj tip je .

Ah ima i takvih čudnih
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 05/09/2005 : 18:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
To nisu cudni, to su najcesce lopovi.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 29/09/2005 : 12:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Evo i mene...mislio sam da se ovo neće dogoditi ali...
...dakle, CRNA LISTA ima novog stanara:

ljubisa

RAZLOG:
Počelo je više nego dobro: ocjene u redu, cijene o.k., dostava u Zagreb, što više poželjeti...
ali jednog dana ljubiša odlučio naplatiti dostavu 12 kuna i to samoinicijativno, bez pitanja + strip nije onakav kakvim ga je ocjenio. Da je rekao da dostava košta (do sada nije, bar mene, pa se podrazumijevalo da neće bez prethodnog dogovora), ja bih odgovorio da ne treba slati niti dostavljati...jer ne želim plaćati dostavu iz Beograda jer imam vezu bar jednom u 2 mjeseca. Ako smo normalni onda možemo razgovarati i dogovoriti se. Uostalom, zašto bih strip koji u Zagrebu košta 15 kuna, platio 12+12=24 kune???
Nije ovo jedini razlog, ovo je samo kap koja je prelila čašu. Dosadilo mi je biti glup!

Pa...kako je ljubiša sam odlučio biti kauboj...ja odlučujem da više ne kupujem ništa od njega, ostali po svom nahođenju. Samo, pazite da ne naletite jer...ljubiša puno obećaje a...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."

Edited by - alanmaras on 29/09/2005 12:58:55
Go to Top of Page

torb
Starting Member

Croatia
23 Posts

Member since 02/12/2004

Posted - 30/09/2005 : 03:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send torb a Private Message  Reply with Quote
I opet ljubiša

Osvojio sam texa 1103 na aukcijama jednom se javio i više ni traga ni glasa.
Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 04/10/2005 : 15:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
I pripazite da slucajno ljubisi nedate negativan komentar jer ga odmah dobijete nazad...

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/10/2005 : 12:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Kada sam počinjao sa trgovinom stripova, radio sam na povjerenje i desilo se da stvari ne ispadnu dobro. Poslao sam strip jednom članu - nazvat ću ga nitko(jer nemam materijalnih dokaza pa da ne prozivam).Poslao sam mu strip, a on je rekao: šaljem ti novac preporučeno na adresu. Novac nikada nije stigao, a on je rekao da ni strip nije stigao. Okrivili smo poštu i na tome je ostalo. Koja sam naivčina bio... Poslije toga sam slao 100 puta po Hrvatskoj, Europi, SAD i uvijek je sve stizalo, a moja sumnja je rasla. Poslije je u jednom razgovoru o poštenju, iskrslo ime nitko(va) bez da sam ga ja prvi potegnuo i tu sam bio potpuno siguran. Da u jednoj trgovini ne stignu ni novac ni strip - nevjerovatno. I da poslije čujem njegovo ime u kontekstu sumnjive osobe sklone sitnim prevarama, svi su dokazi koji meni trebaju.
Nitko - znam da si me zajebo. Nadam se da će ti tih pedesetak kuna puno pomoći u životu jer su mene koštale puno nerviranja i sumnje u poštu kada pošiljka malo duže putuje. U poštu koja me, kako sada vidim, nije nikada iznevjerila u godinu dana kupovanja i prodavanja. Jedino, u tvom slučaju, nije stigao ni strip ni novac. Ili je možda strip stigao, a novac nisi ni poslao(zdravorazumska verzija).
Neću te prozivati imenom i prezimenom jer je prošlo vremena i kasno je da tražim papirnate dokaze(koje onda nisam tražio jer sam ti vjerovao) pa ćeš za mene uvijek biti i ostati nitko.

>> U nastupu bijesa, jedna noga reče drugoj : među nama je svršeno! <<

Edited by - Obi-wan on 12/10/2005 17:59:55
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 11/10/2005 : 12:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Kada sam počinjao sa trgovinom stripova, radio sam na povjerenje i desilo se da stvari ne ispadnu dobro. Poslao sam strip jednom članu - nazvat ću ga nitko(jer nemam materijalnih dokaza pa da ne prozivam).Poslao sam mu strip, a on je rekao: šaljem ti novac preporučeno na adresu. Novac nikada nije stigao, a on je rekao da ni strip nije stigao. Okrivili smo poštu i na tome je ostalo. Koja sam naivčina bio... Poslije toga sam slao 100 puta po Hrvatskoj, Europi, SAD i uvijek je sve stizalo, a moja sumnja je rasla. Poslije je u jednom razgovoru o poštenju, iskrslo ime nitko(va) bez da sam ga ja prvi potegnuo i tu sam bio potpuno siguran. Da u jednoj trgovini ne stignu ni novac ni strip - nevjerovatno. I da poslije čujem njegovo ime u kontekstu sumnjive osobe sklone sitnim prevarama, svi su dokazi koji meni trebaju.
Nitko - znam da si me zajebo. Nadam se da će ti tih pedesetak kuna puno pomoći u životu jer su mene koštale puno nerviranja i sumnje u poštu kada pošiljka malo duže putuje. U poštu koja me, kako sada vidim, nije nikada iznevjerila u godinu dana kupovanja i prodavanja. Jedino, u tvom slučaju, nije stigao ni strip ni novac. Ili je možda strip stigao, a novac nisi ni poslao(zdravorazumska verzija).
Neću te prozivati imenom i prezimenom jer je prošlo vremena i kasno je da tražim papirnate dokaze(koje onda nisam tražio jer sam ti vjerovao) pa ćeš za mene uvijek biti i ostati nitko.

>> U nastupu bijesa, jedna noga reče drugoj : među nama je svršeno! <<

Zasto Nitko i dalje ima privilegiju da mu cuvas ledja,a spoznao si da ti ga je metnuo.Treba s nijim u crvena i velika slova kao sto je napravio Maras dva posta iznad.Ovako trosis puno rijeci a nikome nista ne kazes!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 11/10/2005 : 14:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
po meni ovdje nema privilegiranih clanova kad se radi o trgovini
zato daj ime
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 11/10/2005 : 19:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message  Reply with Quote
PIERCE(alias Ivan Zubovic).

Stavljam ga na crnu listu...jer i moje strpljenje ima granica.
Osvojio je jednu aukciju, i sve je islo kako treba, normalno se je javljao.
Kada sam poslao stripove, onda odjednom nikakvog traga o njemu.
Nije niti poslao novac niti se barem javio, ni nakon mnogih mailova ni na forumu.
Radi se o 60kn + postarini...
Vidim da mu radi mail, jer se kasnije javljao nekima za aukcije.

Ne ide se mi za taj novac, nego ne podnosim prevarante.

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
http://robertscorner.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000