Author |
Topic  |
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 07/10/2002 : 16:43:03
|
ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku.sad ces reci,ajde kritikuj.ne mogu ja sad trazit te postove,ali ti ne ozes da prihvatis da nesto fali sajtu.ja kazem da je odlican,nikad na netu nisam nista bolje nasao,ali svati da ni ovaj sajt nije savrsen.i kad ti neko npr.kaze tesko je pretrazivanje,nemoj ga kamenovat...eto toliko...
neki su me zvali BOGI...i bili su u pravu...
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 07/10/2002 : 16:54:22
|
quote:
ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku.sad ces reci,ajde kritikuj.ne mogu ja sad trazit te postove,ali ti ne ozes da prihvatis da nesto fali sajtu.ja kazem da je odlican,nikad na netu nisam nista bolje nasao,ali svati da ni ovaj sajt nije savrsen.i kad ti neko npr.kaze tesko je pretrazivanje,nemoj ga kamenovat...eto toliko...
neki su me zvali BOGI...i bili su u pravu...
Pa ja prvi kazem da sajt nije savrsen i ima hrpu stvari koje mu ja sam zamjeram a koje vam avjerojatno ni ne padaju na pamet. Ali dobro. Pretrazivanje je tesko? Dobro, mozda je nekome i nerazumljivo, ali to me zaista cudi. U svakom slucaju, moze se pitati. I ja nisam nikoga kamenovao, niti sam nikog vrijedjao, ja sam se samo nacudio kako netko tko dolazi na ovaj sajt ne moze naci popis ZS i LMS. Daleko je to od kamenovanja.OK?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 07/10/2002 : 20:20:34
|
Ali uistinu se desava da kad se kod pretrazivanja cjelokupnih popisa, dakle ne po 20 kom pa cak i bez covera, dolazi do pogresaka...cak podizanje popisa uglavnom pukne
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 07/10/2002 : 20:47:33
|
quote:
Ali uistinu se desava da kad se kod pretrazivanja cjelokupnih popisa, dakle ne po 20 kom pa cak i bez covera, dolazi do pogresaka...cak podizanje popisa uglavnom pukne
To je nazalost stvar servera a ne mene. Kod nekih jako zahtijevnih ispisa stvar pukne tj. server prekine izvrsavanje. Na to ne mogu utjecati, nazalost. Preporucam max. 100 rezultata po stranici.
 |
|
Archangel Vule
Starting Member
Croatia
74 Posts
Member since 06/06/2002 |
Posted - 07/10/2002 : 22:47:02
|
i jos nisi naljepio moju sliku??? mozda ne zelis dijeliti moje lijepo lice s drugima, nego ga štuješ na desktopu??? ; ]]]
"You and whose army? You and your cronies.
You forget so easy..."
|
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 08/10/2002 : 11:16:03
|
Meni je najveci uzitak kada trazim SVE.. Nemam nikakvi problema sa LMS i ZS, jednostavno otvara sve, samo sto treba malo sacekati..   SVAKA CAST MARKOSE..
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 08/10/2002 : 11:36:57
|
quote:
I ja otvaram sve odjednom i zna da "pukne",pokusacu sa max. 100 items/page...
Ma zavisi od opterecenosti servera:-( Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/10/2002 : 17:34:11
|
quote:
quote:
Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Nemoj zezat!Stvarno? 
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:03:04
|
quote:
quote:
quote:
Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)
Nemoj zezat!Stvarno? 
Da, nemam pojma zasto . Da pitamo Bogija, mozda je on na svom sajtu to vec rijesio, pa da se ja ne mucim ponovo ?
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:11:52
|
Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam 
|
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 08/10/2002 : 18:18:08
|
meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica. quote: Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam
ma ne znas ti nista seinfelde jer nisi otkrio cari RK i njeno produhovljenje.kut humi je jedan od pocetnika u RK pa ti vidi kako je   
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:25:33
|
quote:
meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica.
To vec nije dobro. Daj mi molim te napravi screen shot ili objasni sto si radio i sto si birao da to rijesim. Pogotovo ako je ponovljivo.
quote: Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam
BOGI je pravi politicar. Moze pricati koliko god hoces, a sto je tocno rekao ili htio reći nitko ne zna .
A sad mala isprika. Nisi ti Bogi los decko, nemoj se ljutiti na ovo zezanje, ali ponekad stvarno ispadas pomalo dosadan. Ne kazem da si u stvarnosti takav, moguce da jednostavno nisi navikao na ovakav nacin komunikacije, preko Foruma.
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:32:37
|
quote: Mozda nisam otkrio cari RK ali o carima klitorisa mogu da ti odrzim predavanje .
pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti   quote: quote: --------------------------------------------------------------------------------
meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica.
--------------------------------------------------------------------------------
To vec nije dobro. Daj mi molim te napravi screen shot ili objasni sto si radio i sto si birao da to rijesim. Pogotovo ako je ponovljivo.
quote:
to mi se dogadja kad otvaram naslovnice nathana(talijanske).i cesto ne samo da pukne i prekine prenos i otvaranje,nego mi skroz ugasi explorer.(ono ...ilegal operation... ili nesto slicno)
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:36:26
|
quote:
pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti  
Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues

Edited by - seinfeld on 08/10/2002 18:36:54 |
 |
|
Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 08/10/2002 : 18:38:57
|
Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.
BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:49:10
|
quote:
to mi se dogadja kad otvaram naslovnice nathana(talijanske).i cesto ne samo da pukne i prekine prenos i otvaranje,nego mi skroz ugasi explorer.(ono ...ilegal operation... ili nesto slicno)
Hm, s talijanskim naslovnicama ja nemam puno veze, ja ih samo linkam sa bonellijevog sajta. Moguce da oni imaju problema sa svojim serverom. Pretpostavljam da je razlog pucanja explorera u tvom OS-u. Nemoj mi reci da imas 98 ili nedajboze ME/95?. Dajte ljudi instalirajte Win2000 i uzivajte.
quote:
Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.

quote:
BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.
Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 08/10/2002 : 18:53:41
|
quote: quote: --------------------------------------------------------------------------------
pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti
--------------------------------------------------------------------------------
Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues
sto jel ih to sad prodajes na videokaseti?   
win 98 ma fazon je sto mi to radi samo na nathanima
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 08/10/2002 : 19:09:39
|
quote:
Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.
Pa mora ti dosaditi forum nekada to je sigurno,meni dosade stripovi pa ih ne citam mjesec,dva... On je na pocetku bio veoma aktivan mozda da mu je sada sve to dosadilo a i bio je kao i nekoliko nas na zagorovom forumu.Mozda su teme za njega isfurane i prezvakane kao i za mene da budem iskren... Oho, znaci slijedeci korak je break od foruma ;-)!
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 08/10/2002 : 19:14:00
|
Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Posted - 08/10/2002 : 21:10:59
|
quote:
quote:
quote: Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam
BOGI je pravi politicar. Moze pricati koliko god hoces, a sto je tocno rekao ili htio reći nitko ne zna .
A sad mala isprika. Nisi ti Bogi los decko, nemoj se ljutiti na ovo zezanje, ali ponekad stvarno ispadas pomalo dosadan. Ne kazem da si u stvarnosti takav, moguce da jednostavno nisi navikao na ovakav nacin komunikacije, preko Foruma.
u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...
U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts
Posted - 09/10/2002 : 10:58:21
|
quote:
Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Ne znam, nije mi bas trivijalno to dodati, iako u bazi imam polja predvidjeno za datum izlazenja. Vidit cu.
quote:
u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...
OK.
 |
|
Topic  |
|