forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 KRITIKA MARKOSA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 07/10/2002 : 16:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku.sad ces reci,ajde kritikuj.ne mogu ja sad trazit te postove,ali ti ne ozes da prihvatis da nesto fali sajtu.ja kazem da je odlican,nikad na netu nisam nista bolje nasao,ali svati da ni ovaj sajt nije savrsen.i kad ti neko npr.kaze tesko je pretrazivanje,nemoj ga kamenovat...eto toliko...

neki su me zvali BOGI...i bili su u pravu...

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/10/2002 : 16:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku.sad ces reci,ajde kritikuj.ne mogu ja sad trazit te postove,ali ti ne ozes da prihvatis da nesto fali sajtu.ja kazem da je odlican,nikad na netu nisam nista bolje nasao,ali svati da ni ovaj sajt nije savrsen.i kad ti neko npr.kaze tesko je pretrazivanje,nemoj ga kamenovat...eto toliko...

Pa ja prvi kazem da sajt nije savrsen i ima hrpu stvari koje mu ja sam zamjeram a koje vam avjerojatno ni ne padaju na pamet. Ali dobro. Pretrazivanje je tesko? Dobro, mozda je nekome i nerazumljivo, ali to me zaista cudi. U svakom slucaju, moze se pitati. I ja nisam nikoga kamenovao, niti sam nikog vrijedjao, ja sam se samo nacudio kako netko tko dolazi na ovaj sajt ne moze naci popis ZS i LMS. Daleko je to od kamenovanja.OK?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 07/10/2002 : 16:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
ma ok...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/10/2002 : 20:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
Ali uistinu se desava da kad se kod pretrazivanja cjelokupnih popisa, dakle ne po 20 kom pa cak i bez covera, dolazi do pogresaka...cak podizanje popisa uglavnom pukne

I Realised Fear One Morning,
To The Blare Of The Fox Hunters Sound,
When They're All Chasing After Poor Bloody Fox,
It's Safer To Dress Like The Hound!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/10/2002 : 20:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali uistinu se desava da kad se kod pretrazivanja cjelokupnih popisa, dakle ne po 20 kom pa cak i bez covera, dolazi do pogresaka...cak podizanje popisa uglavnom pukne

To je nazalost stvar servera a ne mene. Kod nekih jako zahtijevnih ispisa stvar pukne tj. server prekine izvrsavanje. Na to ne mogu utjecati, nazalost. Preporucam max. 100 rezultata po stranici.

Go to Top of Page

Archangel Vule
Starting Member

Croatia
74 Posts

Member since 06/06/2002

Posted - 07/10/2002 : 22:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Archangel Vule's Homepage  Send Archangel Vule an ICQ Message  Send Archangel Vule a Private Message  Reply with Quote
i jos nisi naljepio moju sliku???
mozda ne zelis dijeliti moje lijepo lice s drugima, nego ga štuješ na desktopu??? ; ]]]

"You and whose army?
You and your cronies.

You forget so easy..."

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 07/10/2002 : 23:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
sredio sam ti sliku sto si mi je poslao, samo ubaci ovaj link u profilu gdje treba ubostu url slike i eto te:
http://free-st.hinet.hr/Sandro/vule.jpg

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 07:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Pretraživanje je sasvim OK. Samo treba kad biraš naslovnise da ne tražiš spisak svih odjednom. To je jedini problem.

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 11:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Meni je najveci uzitak kada trazim SVE.. Nemam nikakvi problema sa LMS i ZS, jednostavno otvara sve, samo sto treba malo sacekati.. SVAKA CAST MARKOSE..

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 11:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
I ja otvaram sve odjednom i zna da "pukne",pokusacu sa max. 100 items/page...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/10/2002 : 11:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma zavisi od opterecenosti servera:-( Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 17:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)

Nemoj zezat!Stvarno?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Meni doma sve leti, kad radim lokalno:-)

Nemoj zezat!Stvarno?

Da, nemam pojma zasto. Da pitamo Bogija, mozda je on na svom sajtu to vec rijesio, pa da se ja ne mucim ponovo?

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 08/10/2002 : 18:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica.
quote:
Nemoj molim te BOGIja pitati ;-))).Evo zasto...and i quote "ja samo zelim da te kritikujem jer ne prihvatas kritiku".Ako ovo nije filozofska recenica onda ti ja ne znam

ma ne znas ti nista seinfelde jer nisi otkrio cari RK i njeno produhovljenje.kut humi je jedan od pocetnika u RK pa ti vidi kako je

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Mozda nisam otkrio cari RK ali o carima klitorisa mogu da ti odrzim predavanje .

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni skoro svaki put pukne kad otvaram naslovnice.cesto mi uopste ne moze otvoriti naslovnice nego stavi crvene krizice na mjesto gdje bi trebala biti naslovnica.

To vec nije dobro. Daj mi molim te napravi screen shot ili objasni sto si radio i sto si birao da to rijesim. Pogotovo ako je ponovljivo.

quote:

BOGI je pravi politicar. Moze pricati koliko god hoces, a sto je tocno rekao ili htio reći nitko ne zna .

A sad mala isprika. Nisi ti Bogi los decko, nemoj se ljutiti na ovo zezanje, ali ponekad stvarno ispadas pomalo dosadan. Ne kazem da si u stvarnosti takav, moguce da jednostavno nisi navikao na ovakav nacin komunikacije, preko Foruma.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 08/10/2002 : 18:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mozda nisam otkrio cari RK ali o carima klitorisa mogu da ti odrzim predavanje .

pa to moze da mi odrzi svaka curica,pa tako i ti
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

To vec nije dobro. Daj mi molim te napravi screen shot ili objasni sto si radio i sto si birao da to rijesim. Pogotovo ako je ponovljivo.

quote:

to mi se dogadja kad otvaram naslovnice nathana(talijanske).i cesto ne samo da pukne i prekine prenos i otvaranje,nego mi skroz ugasi explorer.(ono ...ilegal operation... ili nesto slicno)

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues

Edited by - seinfeld on 08/10/2002 18:36:54
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.

BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/10/2002 : 18:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

to mi se dogadja kad otvaram naslovnice nathana(talijanske).i cesto ne samo da pukne i prekine prenos i otvaranje,nego mi skroz ugasi explorer.(ono ...ilegal operation... ili nesto slicno)

Hm, s talijanskim naslovnicama ja nemam puno veze, ja ih samo linkam sa bonellijevog sajta. Moguce da oni imaju problema sa svojim serverom. Pretpostavljam da je razlog pucanja explorera u tvom OS-u. Nemoj mi reci da imas 98 ili nedajboze ME/95?. Dajte ljudi instalirajte Win2000 i uzivajte.

quote:

Jao nesrečnik. Pa ne otvaraj mi Nathana pobogu. Zar neznaš da je to Markos namjerno učinio, jer ga mrzi.

quote:

BTW Markos. Možda nešto znaš o Darkwood devilu, jer ga več dugo nema ili sam nešto promašio. Izvini ako pitam previše.

Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 08/10/2002 : 18:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:

Da slucajno ne mislis na The Vagina Monologues

sto jel ih to sad prodajes na videokaseti?

win 98ma fazon je sto mi to radi samo na nathanima

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/10/2002 : 19:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alen se ohladio od Foruma, razocaran onim "u sto se to pretvorilo". Tu i tamo navrati ali se ne logira i ne salje mailove. Valjda ce ga proci. Mi se i dalje redovito vidjamo i nalazimo ali njemu je izgleda Forum dosadio. A ja ga i ne krivim previse, ni meni vise nije nesto posebno zanimljiv, ali nekako to pratim iz inercije.

Pa mora ti dosaditi forum nekada to je sigurno,meni dosade stripovi pa ih ne citam mjesec,dva...
On je na pocetku bio veoma aktivan mozda da mu je sada sve to dosadilo a i bio je kao i nekoliko nas na zagorovom forumu.Mozda su teme za njega isfurane i prezvakane kao i za mene da budem iskren...
Oho, znaci slijedeci korak je break od foruma ;-)!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/10/2002 : 19:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 08/10/2002 : 21:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

BOGI je pravi politicar. Moze pricati koliko god hoces, a sto je tocno rekao ili htio reći nitko ne zna .

A sad mala isprika. Nisi ti Bogi los decko, nemoj se ljutiti na ovo zezanje, ali ponekad stvarno ispadas pomalo dosadan. Ne kazem da si u stvarnosti takav, moguce da jednostavno nisi navikao na ovakav nacin komunikacije, preko Foruma.

u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...

U sobi utrobe izvrnute uzasom i laticama bilo je vremena samo da se zuri,zuri i mozda,kad bi neko imao smisla za smjesno,da se izgovori kratka molitva.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29530 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/10/2002 : 10:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marko da li bi mogao napraviti listu u kojoj bi pisalo u kojoj su godini svi stripovi izlazili? ZS i LMS su to prije uvijek radili (mislim da su to radili 1, 2 puta godisnje)

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?

Ne znam, nije mi bas trivijalno to dodati, iako u bazi imam polja predvidjeno za datum izlazenja. Vidit cu.

quote:

u redu,sve to prihvatam,i vjerovatno si u pravu(ovo mi je 1.forum)al me molim, te nemoj zvat decko...

OK.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000