forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Darkocetnik
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/09/2005 : 14:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Molim moderatore da baniraju doticnog idiota koji se pod ovim idiotskim nickom logirao na forum.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/09/2005 : 14:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Vidim da je već baniran.

Ase ležit vojnik Gorcin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noc i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/09/2005 : 14:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Vidim da je već baniran.

Nadam se da je dozivotno baniran!

"One bukkake cumming up "

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/09/2005 : 14:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Bez obzira na tog glupana - kako znas da je netko baniran? (Osim sto se vise ne pojavljuje u diskusijama naravno.)

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/09/2005 : 14:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Bez obzira na tog glupana - kako znas da je netko baniran? (Osim sto se vise ne pojavljuje u diskusijama naravno.)

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 22/09/2005 : 14:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Kako se netko može ovakvog što sjetiti...stvarno žalosno...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/09/2005 : 15:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Treba ga kazniti tako tako da se javi njegovoj mami što je učinio. Pa da vidiš kako će se popraviti.

Mjenjam knjige za stripove. Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/09/2005 : 16:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by alen

odes u members i ukucas njegov nick. Vidjeces katanac, to znaci ban .
Glavno da tip ima 14 godina .

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/09/2005 : 17:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Vidi se kako su ga roditelji odgojili. Fuj!

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 22/09/2005 : 17:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Mozda je me(n)talac.:(((

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7303 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/09/2005 : 21:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Jadnik glupi

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/09/2005 : 00:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by seinfeld

quote:

Vidi se kako su ga roditelji odgojili. Fuj!

Pa godine moze svako upisati kako hoce, dakle ne mora znaciti da ima 14 godina.
Idiot se moze i roditi kao idiot i bez utjecaja roditelja biti takav, utjcati moze i drustvo.
Kao da se jednom desilo da su se roditelji sramili svoje djece...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 23/09/2005 : 02:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Kao da se jednom desilo da su se roditelji sramili svoje djece..."

moji se mene srame jer skupljam stripove i nece da me pokazuju svojim prijateljima

sva sreca da je sve pod budnim okom naseg samira trebao bi ti biti sagovornik u emisiji oko sokolovo na hrtu

"I believe comic book heroes walk the earth..."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/09/2005 : 06:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by verter

moji se mene srame jer skupljam stripove i nece da me pokazuju svojim prijateljima

sva sreca da je sve pod budnim okom naseg samira trebao bi ti biti sagovornik u emisiji oko sokolovo na hrtu

Ma ja trebam nastaviti porodičnu tradiciju. Već me tražio MUP HNK i nudili su mi posao glavnog detektiva.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12617 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/09/2005 : 10:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

Molim moderatore da baniraju doticnog idiota koji se pod ovim idiotskim nickom logirao na forum.

pa kazao sam ja u jednom od topica da se postavi disclaimer o nickovima koji se ne mogu upotrebiti... Jer če u protivnom Darko reči da je Četnik njegovo prezime

Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 23/09/2005 : 13:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Hej to je veoma pametno.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/09/2005 : 13:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
hm. čovek je rekorder. nije ni progovorio, a več izletio.

ps. zar obstoji mogučnost da takvo prezime postoji? od čega je nastala ta riječ?
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 23/09/2005 : 15:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Ma ja trebam nastaviti porodičnu tradiciju. Već me tražio MUP HNK i nudili su mi posao glavnog detektiva"

novi herlok solms

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3069 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 23/09/2005 : 15:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Darkocetnik!?!?
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 23/09/2005 : 22:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message
Darkocetnik????
He,he ima nas svakakvih

www.freewebs.com/faraonsun
ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/09/2005 : 11:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
pa dobro nije prvi put da se stavlja takav username,ali ako se dobro sjecam sejo je svaki put reagovao(a moderatori bili revnosni sto im moram odati priznanje i brzinom svjetlosti zakljucavali i brisali account)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/09/2005 : 16:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Moja mama moje stripove naziva "smecem" i kaze mi da skupljam smece po sobi.
E pa sad ne znam tko se koga treba sramiti...
A ovo sa Sejom za oko sokolovo se ne slazem. Zna se koji je njegov klub u HR pa bi objektivnost bila upitna!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8576 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/09/2005 : 03:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by panzer
pa kazao sam ja u jednom od topica da se postavi disclaimer o nickovima koji se ne mogu upotrebiti... Jer če u protivnom Darko reči da je Četnik njegovo prezime

Slijedeća scena- Darko tuži Markosa zbog predrasuda. Markos se javno ispriča, za sve okrivi Seju i u napadu bijesa banira ga na 10 godina, a DarkoČetnik s vremenom postaje member koji širi dobru volju i toleranciju među ljudima, a nakon nekoliko godina dogura do moderatora. Poslije nekog vremena Seji prestaje ban i on se vraća na forum na kojem vlada.......DarkoČetnik. Neznam šta je u ovoj priči tužnije, to šta se tip preziva Četnik ili Sejo koji je ni kriv ni dužan bio u buksi 10 godina.

"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/09/2005 : 06:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Moja mama moje stripove naziva "smecem" i kaze mi da skupljam smece po sobi.
E pa sad ne znam tko se koga treba sramiti...
A ovo sa Sejom za oko sokolovo se ne slazem. Zna se koji je njegov klub u HR pa bi objektivnost bila upitna!

BBB I DINAMO!!!!!!!!!

Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2005 : 09:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
khm, khm
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 26/09/2005 : 10:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by zosko

khm, khm

eto... baš sam o ovome pričao.
možda da se čovjeku ipak pošalje mail, objasni se situacija i moli ga da se logira pod drugim imenom.
a ako ne želi, onda ok.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000