Author |
Topic |
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 00:22:13
|
Kad se ide prema savrsenstvu idemo dalje :) Markos ako te ne mrzi ubaci sljedece: Kad se ode na aukcije,pa se klika pretrazivanje,onda upisemo ime nekog prodavaca. Izadju njegove aukcije i samo na vrhu ima prev i next za listanje,ako ne uzima puno vremena da ubacis i u dnu kao sto ima kod listanja na aukcijama.
Jos jedna stvar mi naumpade kad se ulazi na aukcije,uvijek moram upisivati UserName i password dok na ulaz na forum dovoljno je da se klikne i sve se pojavi posto windows je zapamtio ulaznu sifru,dok na aukcijama mi se nije pojavila solucija da windows zapamti.
Porter |
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 28/09/2005 : 01:05:22
|
Ovi dodaci na aukcijam dobro izgledaju.
Još samo kad bi ih ljudi koristili bilo bi super.
A kad bi se ubacilo i ovo što Porter predlaže - savršenstvo. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29276 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/09/2005 : 10:29:12
|
quote: Originally posted by Porter
Kad se ide prema savrsenstvu idemo dalje :) Markos ako te ne mrzi ubaci sljedece: Kad se ode na aukcije,pa se klika pretrazivanje,onda upisemo ime nekog prodavaca. Izadju njegove aukcije i samo na vrhu ima prev i next za listanje,ako ne uzima puno vremena da ubacis i u dnu kao sto ima kod listanja na aukcijama.
OK, dodat cu to.
Jos jedna stvar mi naumpade kad se ulazi na aukcije,uvijek moram upisivati UserName i password dok na ulaz na forum dovoljno je da se klikne i sve se pojavi posto windows je zapamtio ulaznu sifru,dok na aukcijama mi se nije pojavila solucija da windows zapamti.
To sam namjerno ostavio tako zbog securitya. Razmislit cu jos o tome.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15586 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/09/2005 : 10:56:04
|
Porter
čitaš mi misli
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 28/09/2005 : 11:42:11
|
Konto sam da si stavio zbog sigurnosti ovo za aukcije,ali opet kad skontam nema neke vece opasnosti,posto ne moze da se skine neka lova sa racuna.Cak mi izgleda opasnije da neko zloupotrijebi password na forumu i napise neke gluposti.
Porter |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 29/09/2005 : 21:38:36
|
Markoooooooooo, "Strana izdanja" rade ali ne radi kad kliknem na USA, Italija, itd...prikazuje mi Bonellije
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 29/09/2005 : 22:08:22
|
Još jedno pitanje u vezi aukcija i računa, odnosno provizije: Da li se provizija plaća i na kupoprodaje koje nisu uspješno završene, odnosno, kada se aukcija završi negativnim komentarom radi nemogućnosti obavljanja kupoprodaje?
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 29/09/2005 : 23:09:44
|
ili jos bolje, da prodam, posaljem strip, tip me zajebe a tebi moram za sve jos dat sice od provizije :)) sve mi se cini da ce se morat stvorit sindikat koji ce branit prava nas membera |
|
|
Topic |
|