forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/09/2005 : 21:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
1.Fenomenalni su! A zašto?Pa to je Chico
2.Crna Vatra
3.Sa svim specijalima i piratima oko 300-Zagor i Extra zagor iman skoro sve a ZS mi dosta fali

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Edited by - vice on 29/09/2005 21:26:48
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/09/2005 : 21:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
O ukusima se ne respravlja, al sto ti je toliko dobro u Crnoj vatri? Podsjeca na videoigricu: skupljanje druzine u Zagorovoj kolibi, prelazak u zemlju Wakan, borba s vukovima u selu, zenom-paukom, svjetlecim paucima i Wendigom, na 130 stranica. Jedino su likovi zanimljivi, Heyoka Oprecni i saman Hopi i Apac koji se medjusobno mrze.

A tebi, darkwoodski kralju, ako dopustas, dobronamjeran savjet: Zagor je ok, al ima puno dobrih stripova koji nisu Zagor, prosiri malo vidike.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/09/2005 : 21:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
1. Prvih pet Chicovih specijalaca su vrhunski, a ostali su mi uglavnom loši.
2. Princ Elfova.
3. Sve što je izašlo kod nas + 61 talijanski

Grad Stripova, vješanje svakog sata.
Stranče dobrodošao...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/09/2005 : 22:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ma Crna vatra ima sve šta volin a baš volin taj tip di odabrani junaci prelaze put na kojem se bore protiv raznih čudovišta i međusobno pomažu i žrtvuju se unatoč nekim neprijateljstvima(Oblak i Apač Natan,te Tonka i Ohiyesa) i na kraju konačni obračun dobra i zla.Svaka scena je fenomenalna,bar meni.Sigurno bi ispalo bolje na više stranica ali samo po ovome vidi se da je Boselli majstor jer na samo 130 strana ovako odličnu priču nije lako napisati.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/09/2005 : 22:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ne bih se puno upustao u rasprave na ovom topicu jer je ovo sve vec stvarno vise puta prozvakano, al puno ocekujem od ove price koju je otvorio "Crni brod" - fenomenalan Dellamonica, vampiri i Ylenia Varga; a i od epizoda koje slijede - s Kandraxom i paralelenim svejtovima, gdje ce Boselli vjesto uplesti keltsku mitologiju (naime, Zagor ce sresti mitske junake "fiannovce" o kojima mu je pricao slijepi bard u epizodi "Otocka skupina").
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/09/2005 : 22:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ovu subotu će Božica mjeseca na kioske i jedva čekan a o Kandraxu da ne govorin,obožavan mitsku tematologiju kod Zagora.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/09/2005 : 23:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

...a i od epizoda koje slijede - s Kandraxom i paralelenim svejtovima, gdje ce Boselli vjesto uplesti keltsku mitologiju (naime, Zagor ce sresti mitske junake "fiannovce" o kojima mu je pricao slijepi bard u epizodi "Otocka skupina").

to mi se posebno sviđa u cijeloj toj priči, jer mislim da je keltska mitologija slabo "prožvakana" u zagoru, a jedan od glavnih njegovih neprijatelja je upravo keltski druid (kandrax), tako da svakako ta mitologija zaslužuje da joj se posveti više pažnje u zagoru.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/09/2005 : 04:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
A tebi, darkwoodski kralju, ako dopustas, dobronamjeran savjet: Zagor je ok, al ima puno dobrih stripova koji nisu Zagor, prosiri malo vidike.

Savjet je uvjek dobrodosao ma o cemu se radilo...
Naime....Evo da odma odgovorim./...
Dosad sam probao ove stripove da citam:
Spiderman/Batman/Superman/Xman- za dicu do 9 godina, totalno glupo(moj ukus)
Alan Ford-Nije lose no nema mi neke napetosti u stripu, cesto bude i nezanimljivo
Tex-Zaista nije los ali ne dostaje mi puno stvari kod texa(mozda ih nisam dovoljno prictao ko zna...)
Dylan Dog-Ahhhh katastrofa....Dosada...Smak Svita....Cita sam ih jer volim onako Hellingen tip i kandrax ali boze mili ovo ide malo iznad ocekivanja...neke epizode su stvano dobre ali neke pak toliko dosadne...
Mr. No- Nije lose ali vrijeme radnje mi oduzima zelju za citanjem...Neke epizode su bile dobre...
Marin MysteryJoj ovaj lik mi je totalno debilan, ka retardiran je...
Connan-Dobri Conna je uvik bija legenda i to mogu s gustem uzeti u ruke...

Niti jedan mi se nije svidio kao Zagor, stoga kako si rekao u zadnjem postu...O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/09/2005 : 04:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

...a i od epizoda koje slijede - s Kandraxom i paralelenim svejtovima, gdje ce Boselli vjesto uplesti keltsku mitologiju (naime, Zagor ce sresti mitske junake "fiannovce" o kojima mu je pricao slijepi bard u epizodi "Otocka skupina").

to mi se posebno sviđa u cijeloj toj priči, jer mislim da je keltska mitologija slabo "prožvakana" u zagoru, a jedan od glavnih njegovih neprijatelja je upravo keltski druid (kandrax), tako da svakako ta mitologija zaslužuje da joj se posveti više pažnje u zagoru.

glupo se zavrsava...u nekim zagorima radnja je super ali kraj na zadnje 3 stranice....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/09/2005 : 04:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Pitanje na Brzaka:
1. Da li vam se svidjaju chico specijalci? I zasto?
2. Dosad najbolji Zagor Specijal?
3. Koliko Zagora ima vasa kolekcija?

Only God will judge me!

1.Super su, komedijas chico u akciji, malo izvan darkwooda u svom svijetu :)
2. Rekao bi Nulta godina darkwooda(uz taj sam procita samo kineska sekta i andjeo smrti)Pojasnjava mnogo toga vezano za Darkwoodskog junaka
3. Sve Obicne i Extre od SD i Ludensa, Sve ZS i LMS izdanja ali na DVD-u...Uz to sve Ludensove MAxi, zagor i chico specijal...Te sve chicove ZS specijalce osim Chico na ostrvu s blagom i par zagor specijalaca iz ZS

Only God will judge me!
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 30/09/2005 : 20:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

"Šale" upućene od tebe nisu mi nimalo simpatične ni smišne.Duhovit si ka stablo.

www.freewebs.com/faraonsun
ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 30/09/2005 : 20:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitanje na Brzaka:

Only God will judge me!

1.Naravno.Uvjek se dobro nasmijem s njima
2.Kineska sekta
3.cca 250

ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 30/09/2005 : 20:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niti jedan mi se nije svidio kao Zagor, stoga kako si rekao u zadnjem postu...O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA....

Only God will judge me!

Tako je.Zagor je bio moj prvi i ostao moj najbolji strip,i neka Zagorova
najgora epizoda mi je bolja od bilo koje epizode nekog drugog stripa.

ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 30/09/2005 : 20:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message  Reply with Quote
quote:
---------------------------------------------------------------------

Pitanje na Brzaka:

Only God will judge me!

---------------------------------------------------------------------

1. Prvih 5 su odlicni. Ostali su OK (ipak je to Ciko).
2. Crna dusa (spec. #8)
3. Sve brojeve Zlatne serije i LMS (ukljucujuci i sva specijalna izdanja), Sve extra i obicne Zagore, 150 italijanskih Zagora (zenith gigante i tutto Zagor), sve it. almanahe osim poslednjeg, sve it. specijale osim poslednjeg, sve it. Cikove specijale osim poslednjeg, sve it. maxije (imam i poslednji), Zagor Index 101-200, Zagor collezione (tvrd povez u boji) #1-3,8, Il grande opere (obe enciklopedije), sva piratska izdanja, Quarantanicon (knjiga o Feriju), 2 francuska i 2 brazilska Zagora.

Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 30/09/2005 : 20:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam da dodam i sva Ludensova specijalna izdanja.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/09/2005 : 21:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast na ogromnoj kolekciji Hulk.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/09/2005 : 21:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski kralju imaš mail.Sla san na tvoj mail iz profila pa reci je si li ga primija ili imaš novi.

Edited by - vice on 30/09/2005 23:03:09
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 01/10/2005 : 00:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitanje na Brzaka:

Only God will judge me!

1.obozavam ciko specijalce,uvek se dobro zabavljam!
2.nulta godina darkwooda
3. oko 400 LMS,ZS,HORUS,VANNINI,SD,LUDENS,Specijalci!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 10:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitanje na Brzaka:

Only God will judge me!

1.dobri su jer u svakom ciko ima provalu od koje se smijem do plakanja!
2.kineska sekta
3.oko 400 komada (sve ovo novo + nesto prije rata)

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/10/2005 : 10:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Nedime dugo te nije bilo.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 01/10/2005 : 10:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitanje na Brzaka:

Only God will judge me!

1:Pa imam samo Chico pracovjek i dobar je
2:Kineska sekta
3:Tocni broj neznam ali imam oko 350 Zagora,ali se nadam da cu jednog dana imati sve ili skoro sve Zagore
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 10:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nedime dugo te nije bilo.

tacno!!! al opet sam tu!! slinim nad ovom b. mjeseca!! kontam kako da je nabavim

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/10/2005 : 13:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Evo par pitanjaca:
1.Koji je po vama najbolji period epizoda u SD/LU,a koji najlošiji?
2.Vaša tri najbolja crtača Zagora a koja su dva najlošija?
3.Najbolji scenarist Zagora i najlošiji?
4.Najbolji Chico specijal?

Evo mojih odgovora:

1.Period od broja 9(Nestali istraživač) do broja 43(Dvoboj u svemiru) ali bilo je teško za odlučit budući da su Morska strava ,Sotonski Mortimer i ove najnovije epizode fenomenalne ,a najlošiji od 74 do 93 dakle one priskočene epizode iako su mi i one odlične(posebno Indijansko groblje i Željezni narednik) ali su mi ostale bolje.
2.Gallieno Ferri(ofkors),Rafaelle Della Monica,Marco Torricelli i Marco Verni,a dva najlošija Allesandro Chiarolla i Renato Polese(Lov na vuka)-Chiarolla mi je inače OK ali nije za Zagora dok je Polese crta samo tog Lova na vuka čini mi se i nije mi se svidija.
3.Definitivno Boselli jer je majstor za horrore i SF koje obožavan inače a kod Zagora je skupa s Buratinijem uveja dosta novih likova i nove serijale(sa Kainom,Madame Leaveau,Mortimer koji je Burattinijev,zatim Nat Murdo...).Nolitta je isto legenda ali mi je ipak draži novi Bosellijev Zagor.Najlošiji?Hmm,znan da je Toninelli po kvaliteti možda najlošiji ali njegove epizode su mi super i ne mogu izdvojit nekog najlošijeg.Ima i onih koji su pisali samo jednu-dvi epizode ali su i one super tako da ne mogu izdvojit najlošijeg scenarista.
4.Ma svi su fenomenalni ali mi je najbolji prvi Chico Story iako mi je bilo teško odlučit između Arheologa,Horrora i Pračovjeka.

Edited by - vice on 01/10/2005 13:19:46
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 13:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo par pitanjaca:
1.Koji je po vama najbolji period epizoda u SD/LU,a koji najlošiji?
2.Vaša tri najbolja crtača Zagora a koja su dva najlošija?
3.Najbolji scenarist Zagora i najlošiji?
4.Najbolji Chico specijal?

Evo mojih odgovora:

1.Period od broja 9(Nestali istraživač) do broja 43(Dvoboj u svemiru) ali bilo je teško za odlučit budući da su Morska strava ,Sotonski Mortimer i ove najnovije epizode fenomenalne ,a najlošiji od 74 do 93 dakle one priskočene epizode iako su mi i one odlične(posebno Indijansko groblje i Željezni narednik) ali su mi ostale bolje.
2.Gallieno Ferri(ofkors),Rafaelle Della Monica,Marco Torricelli i Marco Verni,a dva najlošija Allesandro Chiarolla i Renato Polese(Lov na vuka)-Chiarolla mi je inače OK ali nije za Zagora dok je Polese crta samo tog Lova na vuka čini mi se i nije mi se svidija.
3.Definitivno Boselli jer je majstor za horrore i SF koje obožavan inače a kod Zagora je skupa s Buratinijem uveja dosta novih likova i nove serijale(sa Kainom,Madame Leaveau,Mortimer koji je Burattinijev,zatim Nat Murdo...).Nolitta je isto legenda ali mi je ipak draži novi Bosellijev Zagor.Najlošiji?Hmm,znan da je Toninelli po kvaliteti možda najlošiji ali njegove epizode su mi super i ne mogu izdvojit nekog najlošijeg.Ima i onih koji su pisali samo jednu-dvi epizode ali su i one super tako da ne mogu izdvojit najlošijeg scenarista.
4.Ma svi su fenomenalni ali mi je najbolji prvi Chico Story iako mi je bilo teško odlučit između Arheologa,Horrora i Pračovjeka.

1.najbolji epizode od 9 pa do negdje 20 (obicni) i ono sa cainom prvi put (lovac na vjestice i to), ove sad epizode u africi,
najlosije su mi one sveto drvo i one gluposti, metak za kelsa i taj serijal, i prva tri broja nisu nesto
4. ciko serif

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 13:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
2. ferry je daleko najbolji a najlosiji mi je onaj sto je crtao maxi 1 (nepratim bas crtace ali ferry-ija bih prepoznao i umraku) tako da me crtaci bas i ne zanimaju mnogo

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000