forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Postenje - aukcije i dodatne prodaje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 16:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom pokusavam kupiti uz aukciju neki dodatni strip ukoliko je postarina ista za jos par komada. Tako onda uzmem od cesto od prodavaca jos par komada.
Zadnji puta sam tako dobio i platio 3 eura za strip koji nije imao nekoliko zadnjih stranica. Prodavac ce razumjeti u cemu je stvar. Ostali stripovi nisu isto tako bili dovoljno dobri prema trazenoj cjeni ali su oni koji su bili dobljeni direktno na aukcijama vise manje ok s datom ocjenom.
Pitam se zaprravo da li da stavim kao komentar koju rijec o tome prodavacu, tako da ljudi znaju. Ili da stavim neutralan kometar.
Hvala za vase ideje i utiske.
Tristan

TK

Markos
Webmaster

Croatia
29284 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/10/2005 : 16:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To je tvoja osobna stvar, odluci sam. Ako mislis da te je prodavac prevario... daj mu negativan komentar.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/10/2005 : 17:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ako mu fale zadnje stranice, bez ikakvog upozorenja od prodavaca i ako si platio 3 euro za taj strip ostavi mu negativan komentar s puno zadovoljstva !

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/10/2005 : 19:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
O.K. Tristane,pošto sam dotični "prodavac" ja,a ti nisi našao za shodno da mi odgovoriš na mail,evo ovde ćemo rešiti stvar..

Taj dotični strip si platio 3€ zato što si prihvatio moju cenu,kao što sam ti napisao,ja sam taj isti samo bolje očuvan platio 5€,ti si mogao odmah da kažeš da ti je skup i da ga nećeš uzeti(mogao sam da stavim i veću,svako mora da zna koliko je spreman da plati).Strip sam pogrešno ocenio,to stoji,u žurbi a ne namerno,kako si ti to interpretirao.Zbog toga sam ti poslao besplatno 2 dodatna stripa kao odštetu i ponudio da mi dotični strip vratiš a ja tebi da vratim novac,i naravno bih ti platio poštarinu.Ponavljam,greška je moja u oceni stripa i tu imaš prava. Ukoliko želiš mogu ovde da postujem i naše mailove,da i drugi ljudi vide..Na to mi nisi ništa odgovorio.
Platio si za 11 stripa 25€,u proseku 2,2€,znači cenu koju plaćaš na kiosku za nove Ludense,na primer,a dobio si ZS od broja 500 i nešto do 800 i nešto.Izmedju ostalog i trilogiju sa Hellingenom(Svemirska braća..),a svi znamo koliko se to traži..Ono što je tebe naljutilo je da si za poštarinu morao toliko da platiš(poslao sam ti link od švajcarske pošte da se sam uveriš da je stvarno toliko skupo) i to što nisi hteo da mi pošalješ novac u preporučenom pismu,već si hteo da ideš preko banke,a tu si onda platio još 20€(ja sam ti zato i predložio najjeftiniju varijantu)..
Kao što sam ti već predložio,evo opet ću,pošalji mi taj strip natrag,dobićeš tvojih 3€ natrag,a više ti se neću izvinjavati,pošto sam to dovoljno puta uradio,a ti nisi našao za shodno da mi se javiš.
Naravno,negativne komentare ostavi slobodno,ja te tu ne mogu sprećiti,samo mislim da si sa stripovima koje si osvojio na aukcijama VIŠE NEGO ZADOVOLJAN,pogrešno ocenjeni strip nije sa aukcija,a sa tim komentarima mi nećeš nauditi puno,pošto sam ja u 99°% slućajeva KUPAC,ne prodavac,a ljudi sa kojima saradjuje me dovoljno dobro poznaju da znaju kakav sam...

I ja bih takodje hteo da čujem mišljenje drugih o ovom slučaju..Hvala.

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 01/10/2005 : 20:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Ako mu fale zadnje stranice, bez ikakvog upozorenja od prodavaca i ako si platio 3 euro za taj strip ostavi mu negativan komentar s puno zadovoljstva !

"And now for something completely different... "

gluposti

kupac se prvo treba javit onome ko mu je strip prodao i dogovorit se o zamjeni stripa ili povratku novaca , tek kad prodavač ne bi na to pristao onda ostavljat negativne ,
glupost još jednom
nego imam nekoliko ljudi kojima bi trebao ostavit komentare a nikad se nisu javili misliš li da bi ih zato trebalo ocrniti
ja mislim da ne

Programiranje je kao seks:
jedna greška i morate davati
podršku cijeli život.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/10/2005 : 20:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ah da,zaboravio sam da napomenem da sam Tristanu poslao PREPORUČENU pošiljku,specijalno upakovanu,što me je koštalo dodatnih 15€,iako se nismo tako dogovorili.Svesno sam išao na taj gubitak,hteo sam da stripovi što bolje stignu kod njega.Meni se uopšte nije radilo o zaradi,prodaja stripova mi nije nikakav izvor prihoda,radi se samo o duplikatima koji mi zauzimaju mesto u stanu..

Guffy,ja sam se Tristanu odmah javio i predložio mu da mi vrati strip a ja njemu novac,medjutim nisam od njega dobio nikakav odgovor.A i mislim da su ta dva stripa koja sam mu poslao besplatno dovoljna da mu ublaže duševnu bol...

Deep in the bosom of the gentle night/Is when I search for the light/Pick up my pen and start to write/I struggle, fight dark forces/In the clear moon light/Without fear... insomnia...I can't get no sleep

Edited by - manhunter on 01/10/2005 20:38:29
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 01/10/2005 : 23:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Evo preciznijih detalja,
bila je tu trilogija heiligena ali bas u njoj jednom fali nekoliko zadnjih stranice (zagora).
U svakom slucaju ne vjerojem da je moguca bilo kakva greska jer strip bez nekoliko stranica za mene, a vjerujem i za sve vas ne vrijedi absolutno nista. Sto se mene tice, nisam odgovorio direktno jer me ne interesira uopce dobiti natrag tih tri eura ili nesto drugo, ali taj strip nista ne vrijedi.
Isto tako, ostali stripovi su dosta lose kvalitete, osim, kao sto sam rekao, onih koji su direktno dosli s aukcija. Zato se vracam na moje prvo pitanje, da li komentar vrijedi samo za strip direktno kupljen ili za cjelokupnu uslugu.
Nisam odgovarao direktno prodavacu, koji mi je istina predlozio vratiti 3 eura, jer za mene vise nema o cemu razgovarati kad dobim takve stripove.
Istina isto da sam platio dosta za slanje novca, ali to nema absolutno nikakve veze mojim pitanjem ni s mojim stavom o losem stanju stripova.
TK

TK
Go to Top of Page

Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts

Member since 30/09/2005

Posted - 01/10/2005 : 23:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pen Karker a Private Message  Reply with Quote
Svasta, neko ti podvali svoje smece kojeg se hoce rijesiti za skupe pare i uz to te jos i javno provocira.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 00:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tristan

Evo preciznijih detalja,
bila je tu trilogija heiligena ali bas u njoj jednom fali nekoliko zadnjih stranice (zagora).
U svakom slucaju ne vjerojem da je moguca bilo kakva greska jer strip bez nekoliko stranica za mene, a vjerujem i za sve vas ne vrijedi absolutno nista. Sto se mene tice, nisam odgovorio direktno jer me ne interesira uopce dobiti natrag tih tri eura ili nesto drugo, ali taj strip nista ne vrijedi.
Isto tako, ostali stripovi su dosta lose kvalitete, osim, kao sto sam rekao, onih koji su direktno dosli s aukcija. Zato se vracam na moje prvo pitanje, da li komentar vrijedi samo za strip direktno kupljen ili za cjelokupnu uslugu.
Nisam odgovarao direktno prodavacu, koji mi je istina predlozio vratiti 3 eura, jer za mene vise nema o cemu razgovarati kad dobim takve stripove.
Istina isto da sam platio dosta za slanje novca, ali to nema absolutno nikakve veze mojim pitanjem ni s mojim stavom o losem stanju stripova.
TK

TK

Ne znam sta hoces,ako vec kazes da se meni ne zelis obracati..Ja sam ti se vise puta izvinio i predlozio da pokusam da ispravim tu moju gresku,ne znam sta vise ocekujes od mene..
Za tvog prijatelja koji se juce uclanio na forum:
Nikakvog se ja smeca nisam hteo da otarasim,ukoliko te bas zanima,na tim stripovima sam zaradio celih 8€,pa sad ti vidi.Tristana nisam provocirao,ne znam odakle ti to.
A za sve ostale ovo je Tristan kod mene narucio,u zagradama su ocene ocuvanosti..
ZS 584(3+),586(4),588(3),604(-4),620(3+),694(3),695(3+),837(3+),838(3+).Iste ovakve ocene je dobio i Tristan na uvid...
Iz ovoga bi svako mogao da zakljuci da stripovi nisu bas strava ocuvani,i da tu ne bi trebalo biti nekih iznenadjenja.Izuzev tog jednog stripa,za koji JE MOJA GRESKA,sto sam pogresno ocenio...Ne znam samo zasto bih te namerno pokusao da prevarim,a da ti istovremeno saljem ta dva stripa kao odstetu i da ti jos nudim da mi vratis strip a ja tebi novac?????
Reci mi MOLIM TE sta zelis,pa da pokusamo da to resimo...

Edited by - manhunter on 02/10/2005 00:17:49
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/10/2005 : 00:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ako kupac nije zadovoljan sa stripom najbolje je da se obrati preko emaila direktno prodavacu.Moze se strip vratiti nazad ili se dogovoriti za neku drugu vrstu kompenzacije.
Takodje mnogi ljudi nemaju isti stav oko ocuvanosti stripova,pa je veoma tesko samo na opis dobiti pravo stanje stripa.
Moze se takodje desiti da prodavac uopste ne zna da nedostaje neka stranica,pa zbog toga moze ispasti nesporazum.
Ipak mislim da u vezi ovoga je lako naci rjesenje.

Porter
Go to Top of Page

Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts

Member since 30/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 08:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pen Karker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
A i mislim da su ta dva stripa koja sam mu poslao besplatno dovoljna da mu ublaže duševnu bol...

Gdje provociras? Svaka druga ti je provokacija. Vidi ovo sto pises o dusevnoj boli. Sramoto. Prvo covjeku posaljes strip za koji znas da mu nedostaju stranice, ali stavis mu jos dva gratis u posiljku. Eh da, ima se jos smeca koje niko nece, a zao nam baciti.
Znaci prevaris covjeka i jos ga onda provociras. Kakva dusevna bol? Sta mislis?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 09:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pen Karker

quote:
A i mislim da su ta dva stripa koja sam mu poslao besplatno dovoljna da mu ublaže duševnu bol...

Gdje provociras? Svaka druga ti je provokacija. Vidi ovo sto pises o dusevnoj boli. Sramoto. Prvo covjeku posaljes strip za koji znas da mu nedostaju stranice, ali stavis mu jos dva gratis u posiljku. Eh da, ima se jos smeca koje niko nece, a zao nam baciti.

Slušaj Pene,ne znam koji su tvoji razlozi da se ovako vatreno ubacuješ u ovu raspravu,ali dobro,navikao sam da ima svakakvih neizživljenih ljudi u ovom virtuelnom svetu.
Ja sam video da stripu nedostaju stranice tek na dan kada sam hteo da pošaljem,zato sam na brzinu spakovao još 2 gratis(GLANCERA,by the way,nisu bili "smeće" kako ti kažeš)i mislio sam da ćemo to već rešiti na ovakav ili onakav način.Toliko.To što Tristan više nije hteo samnom da komunicira,to je već nešto drugo.
Ne znam samo zašto ti mene vredjaš i koji je tvoj problem.Sa dužnim poštovanjem,od juče si na forumu,ne razumem zašto hoćeš odmah da se svadjaš.Izuzev ako nisi neki stariji član,koji ima dva nicka,i to se dešava...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 09:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A najviše mrzim kada me neko nazove nepoštenim,zato pozivam javno Tristana da predloži šta dalje,kako da rešimo ovaj problem.Ja sam sa svoje strane učinio sve da ispravim moju grešku,da ne bude da sam hteo nekoga da zajebem za pišljivih 3 €.

Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 02/10/2005 : 10:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svasta, neko ti podvali svoje smece kojeg se hoce rijesiti za skupe pare i uz to te jos i javno provocira.

ma koje skupe pare???

pa ti se stipovi prodaju po 50 kn/kom,

podršku cijeli život.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 02/10/2005 : 10:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Ako kupac nije zadovoljan sa stripom najbolje je da se obrati preko emaila direktno prodavacu.Moze se strip vratiti nazad ili se dogovoriti za neku drugu vrstu kompenzacije.
Takodje mnogi ljudi nemaju isti stav oko ocuvanosti stripova,pa je veoma tesko samo na opis dobiti pravo stanje stripa.
Moze se takodje desiti da prodavac uopste ne zna da nedostaje neka stranica,pa zbog toga moze ispasti nesporazum.
Ipak mislim da u vezi ovoga je lako naci rjesenje.

Porter

eto , kao i uvijek Porter je potpuno u pravu,

podršku cijeli život.
Go to Top of Page

Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts

Member since 30/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 11:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pen Karker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Guffy
ma koje skupe pare???

pa ti se stipovi prodaju po 50 kn/kom,

podršku cijeli život.

Ne znam ko daje tolike pare za to i prije svega zasto. Mogu se oni prodavat i po 500. Vecinu svojih stripova sam nabavio po 4-5 Kuna od bivsih skupljaca, baba na placu i gdje se nadje.
Hoces da ti prodam spomenute Zagore po 50 Kuna komad?
Go to Top of Page

Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts

Member since 30/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 11:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pen Karker a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Slušaj Pene,ne znam koji su tvoji razlozi da se ovako vatreno ubacuješ u ovu raspravu,ali dobro,navikao sam da ima svakakvih neizživljenih ljudi u ovom virtuelnom svetu.
Ja sam video da stripu nedostaju stranice tek na dan kada sam hteo da pošaljem,zato sam na brzinu spakovao još 2 gratis(GLANCERA,by the way,nisu bili "smeće" kako ti kažeš)i mislio sam da ćemo to već rešiti na ovakav ili onakav način.Toliko.To što Tristan više nije hteo samnom da komunicira,to je već nešto drugo.
Ne znam samo zašto ti mene vredjaš i koji je tvoj problem.Sa dužnim poštovanjem,od juče si na forumu,ne razumem zašto hoćeš odmah da se svadjaš.Izuzev ako nisi neki stariji član,koji ima dva nicka,i to se dešava...

Ne shvacam zasto ti se sad svadja. Nisam se tebi ni obratio, niti me zanima kako se rjesavas falicnih romana. Sta me provociras.
Tristan se obratio forumu za misljenje i zasto ne bi dao svoje? Ja bi dao negativni komentar. Oprez, prevarant. Nikad vise. I dobro.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 11:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Meni se ne svadja,ti si ovde počeo...A ti slobodno daj negativne komentare ako te nek prevari na aukcijama,i ja bih to uradio.Samo što ja Tristana prvo nisam prevario,a drugo to sve se nije desilo na aukcijama.Ako si toliko pametan,idi pa pogledaj moje komentare na aukcijama,pa me onda zovi prevarantom.
I otkači se više.Kada naučiš kako se normalno ponaša i komunicira,onda mi se ponovo obrati.Pročitaj još jednom svoje postove,ako ne znaš o čemu se radi..

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 02/10/2005 : 11:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

zosko opet u elementu
kolko puta si se več registrirao ovdje? 10, 15???
ccccc
Go to Top of Page

Pen Karker
New Member

Germany
150 Posts

Member since 30/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 11:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pen Karker a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni se ne svadja,ti si ovde počeo...A ti slobodno daj negativne komentare ako te nek prevari na aukcijama,i ja bih to uradio.Samo što ja Tristana prvo nisam prevario,a drugo to sve se nije desilo na aukcijama.Ako si toliko pametan,idi pa pogledaj moje komentare na aukcijama,pa me onda zovi prevarantom.
I otkači se više.Kada naučiš kako se normalno ponaša i komunicira,onda mi se ponovo obrati.Pročitaj još jednom svoje postove,ako ne znaš o čemu se radi..

Tonto
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/10/2005 : 11:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
obrati se čovjeku direktno mailom i riješi problem
ako ne možeš onda mu daš minus komentar ali samo za strip koj si kupio na aukcijama
to što kupuješ van aukcija nema veze sa komentarom stipa sa aukcija

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/10/2005 : 11:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
daj mu minus na burzi :-)))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 11:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

zosko opet u elementu
kolko puta si se več registrirao ovdje? 10, 15???
ccccc

to sam i ja odmah pomislio,ali rekoh,ko zna..

Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 02/10/2005 : 14:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Evo da to zavrsimo.
Ja nisam ovdje toliko dugo ko i neki od vas te sam radi toga htio dobiti vase reakcije. Nisam htio direktno odgovarati prodavacu prije nego vidim kako se to radi na ovim web stranicama. Zato nisam direktno odgovorio na njegov (tvoj) mail.
Nisam isto htio direktno staviti negativan komentar jer je istina da sam dobio dva dodatna stripa i da je priznao gresku i predlozio vratiti novce. Nisam isto htio reci o kome je rjec prije nego dobim vase utiske, makar sam znao da je (si) dosta prisutan u forumima pa da ce (s) se javiti direknto.
Ni njemu (tebi) ni meni nije do tih nekoliko eura.
Vjerujem isto da ako strip nije direktno s aukcija, nije mozda fer da mu (ti) stavim los komentar kod kupje stripa koji je bio ok. Isto ima (s) dobre komentare pa cemo s tim danas zavrsiti.
Sto se mene tice, nije mi bas toliko jasnije kako bih trebao reagirati, ali cu ostati na ovome.
Necu stavljati nikakav komentar.
Pozdrav svima
Tristan

TK
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2005 : 14:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa vidiš,da si se javio na moj mail koji sam ti poslao,mogli smo sve već tada da završimo...Ali dobro sad.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/10/2005 : 15:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
manhunter
ZS 584(3+),586(4),588(3),604(-4),620(3+),694(3),695(3+),837(3+),838(3+)
Ako si mu predočio ove podatke prije nego je čovjek kupio stripove, onda se nema što previše buniti. Zna se da strip ocjenjen ocjenom sa na primjer 3+ ne može biti bog zna kako očuvan.
A to što u jednom fali par stranica, vjerujem da to nisi namjerno napravio. Takvi propusti se svima mogu dogoditi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000