forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 02/10/2005 : 17:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

ne!! nisam siguran za kraj! ali s.m. ode kao zagorov prijatelj svojim putem! tako nekako

ZAGOR PRIČA...

Evo to je bilo tako:rastali su se prijateljski sa sakom u glavu

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 02/10/2005 : 17:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Sorry,Skener mi nije dobro radio,valjda je Zagor bacio nekoga protivnika na njega,ali sada opet funkcionira.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 02/10/2005 : 18:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
Valjda ce se opet nekad pojaviti.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/10/2005 : 18:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Burattini je u Zagrebu rekao da nece, i da sam Bonelli smatra da je i drugo pojavljivanje bilo previse, jer da je Supermike sve rekao vec u prvj prici u kojoj se pojavio.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 02/10/2005 : 19:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
mislim da je poenta bila da se nece zadugo pojaviti!! ne samo on vec i svi ostali! da ce u narednom periodu biti pauza poznatih likova!! tako nekako

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 02/10/2005 : 19:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Sorry,Skener mi nije dobro radio,valjda je Zagor bacio nekoga protivnika na njega,ali sada opet funkcionira.

"mislim da sam isplatio svoje dugove prijatelju...."!! ipak je otisao prijateljski svojim putem kao sto sam ja i rekao!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 02/10/2005 : 22:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
e odgovorište mi bolje nego kakva enciklopedija !
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 02/10/2005 : 22:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

e odgovorište mi bolje nego kakva enciklopedija !

welcome to darkwood! hawe a nice day!! tu smo da pomognemo

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 00:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Koje su vam tri najbolje epizode od sljedećih:
Glasnik manitua,Tvrdokrilac,Zagor Neumoljivi,Tajanstveni samostan,Izgubljeni sin,Kradljivac sjena,Čovjek s puškom,Metak za Kelsa,Krvna braća i Blago Jeana Lafittea.

Meni je najbolja Tvrdokrilac, Kradljivac sjena i Blago Jeana Lafittea.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/10/2005 : 00:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
e tako treba,u rezervat s vama zagorovcima

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 00:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 03/10/2005 : 09:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Glasnik manitua,Tvrdokrilac,Zagor Neumoljivi,Tajanstveni samostan,Izgubljeni sin,Kradljivac sjena,Čovjek s puškom,Metak za Kelsa,Krvna braća i Blago Jeana Lafittea.

Meni je od tih Zagora najbolji Tajanstveni samostan,jer ta epizoda ima super Ferry atmosferu.I ovi drugi su dobri.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 09:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

glasnik manitua, tajanstveni samostan i krvna braca

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 03/10/2005 : 09:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verter

omere!!! mani se budalastina! ako imas nesto vezano za zagora reci!! ako ne...

... opet reci!! neka te kralju!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 03/10/2005 : 12:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski kralju zahvaljujem ti na ovom divnom topicu.
Ovde je prava iskrena Zagoromanija.
Javljam se uskoro kad budem imao vise vremena...
SVI Zagorovci koji mogu da dodju na sajam knjiga u Beograd,videce moje fotokopirane nacrtane table stripa Zagor...

Zagor one and only!

www.zeljkosrdic.com

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 03/10/2005 : 12:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Ah da,hiljadu mu bubnjeva,zaboravio sam ovo...

Aaaaahyak i zagor smileies hehe
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 03/10/2005 : 18:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Zagorove table su nacrtane po scenariju mog velikog prijatelja Hulka(Damjana).
Kupio je skoro u Italiji 4 ukoricena Zagorova stripa u boji.Prve 4 Zagorove price prvi put u koloru!
Jedna kosta 25 eura!
Video sam to kod njega i rekao sam sebi da cu ih nabaviti sto pre!Za mesec dva...
Da samo vidite to blago.........

Zeljko Ferri

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 20:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Star Wars

quote:

nemate pojma koliko je meni krivo sto extra serija ne izlazi cesce!!! ako ovako nastave izlazit ce do 2022 g. ko ce to toliko cekati!?!???!

ZAGOR PRIČA...

Ja.

The Force is in my hands....

Slazen se, kad bi bar izaslo ono svaki drugi tjedan ali opet onda pogledaj malo bolje to bi bilo 32 kn za 1 misec samo u zagoru extra...
Jedan misec nije puno, ali 10 miseci je to 320 kn...
Iako meni ne bi bio ni najmanji problem, nekima pak bi...nazalost

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 20:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim da je poenta bila da se nece zadugo pojaviti!! ne samo on vec i svi ostali! da ce u narednom periodu biti pauza poznatih likova!! tako nekako

ZAGOR PRIČA...

Slazen se s tobom.
Imam nekakv feeling da ce se nakon 20tak epizoda udriti po epizodama sa poznatim likovima ponovo

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 20:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

quote:

Meni je od tih Zagora najbolji Tajanstveni samostan,jer ta epizoda ima super Ferry atmosferu.I ovi drugi su dobri.

Wahe mudro zboris brate

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 20:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omere!!! mani se budalastina! ako imas nesto vezano za zagora reci!! ako ne...

... opet reci!! neka te kralju!!!

ZAGOR PRIČA...

Reci mu nedime reci.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/10/2005 : 20:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Darkwoodski kralju zahvaljujem ti na ovom divnom topicu.
Ovde je prava iskrena Zagoromanija.
Javljam se uskoro kad budem imao vise vremena...
SVI Zagorovci koji mogu da dodju na sajam knjiga u Beograd,videce moje fotokopirane nacrtane table stripa Zagor...

Zagor one and only!

www.zeljkosrdic.com

Molim lipo, ali hvala i svim koji sudjeluju u ovom topicu takodjer.
Inace pogledao sam tvoj site i zagor slike se nisu tile otvoriti ali sam vidio par slika i dat cu ti savjet: Idi u Milano nek te zaposle za crtanje zagora, pa boje si ga nactra nego ferri!
AHYAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKK

Only God will judge me!
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/10/2005 : 21:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
"omere!!! mani se budalastina! ako imas nesto vezano za zagora reci!! ako ne...

... opet reci!! neka te kralju!!!"

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/10/2005 : 06:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

"omere!!! mani se budalastina! ako imas nesto vezano za zagora reci!! ako ne...

... opet reci!! neka te kralju!!!"

Culi smo ga prvi puta, ali ipak dobro da se ponovi eli

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/10/2005 : 06:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
TATATATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TRAMTAATATTTTTAAAAAAAAAAAAAA (zvuk truba-hahaah)

VAZNO-VAZNO-VAZNO.....
Mole se svi dobrovoljci da pomognu...
NAime ima vec godina dana od kako je poceo projekt "zagor trading game". O cemu se ovdje radi??
Jednostavno Igra sa kartama koje se zasniva na zagoru i likovima iz zagorovog svijeta ali mnogo unikatna i drugacija od do sad vidjenih Yu-gioh,Pokemon i MAgic Card.
Igra se ne osniva na strateskoj umjetnosti igraca i obavljanja zadataka-VRLO UNIKATNO.

Do sada je pokusano dva puta da se dobiju autorska prava ali oba puta su bili odbijeni!-nazalost.
Naime, ovoj projeck je zapocet od strane Genija(kojeg vec dugo vremena nisam cuo) i mene.
Pokusavajuci sam da prodjem kroz sve stripove zlatne serije i SD i Ludens uzelo bi previse vremena(kojeg na zalost uz posao i fax nema mnogo). Zato molim za pomoc....sve koji su voljni pomoci....talentirane i netallentirane...zagorljubce...odrasle i teenagere...

SOS
Tko god zeli pomoci nek mi se javi na email(goranbigpurkovic@hotmail.com) ili nek se prijavi ovdje i ja cu dati upute...
takodjer cu polsati dosad ideju o informacijama sa karata, mapama za podlogu, i pravilima(iako ce to biti jos dopunjeno)

Unaprijed hvala svima...
Darkwoodski Kralj-A true Zagor fan

Only God will judge me!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000