forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 KRITIKA MARKOSA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6279 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 09/10/2002 : 20:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Što se samog foruma tiče,primjećujem puno negativne energije u zadnje vrijeme.Sve sama prepucavanja,svađe ili nabijanje postova do besvjesti.Da se razumijemo,svejedno mi je i za postove i za zvjezdive i za nečije nacionalističke ispade ali tako se prekriju neke zanimljive stvari a i ljudi koji bi se željeli na novo uključiti gube nadu kad vide što su sve pojedinci spremni izreći.Mislim da je ovaj forum prije bio jako "cool" i kvalitetan a sad mislim da je došlo do nekog zasićenja i uopće više nema pravih strip-rasprava.Pojedini članovi se uključe u raspravu isključivo kad je riječ o politici/ratu/vjeri a o stripovima se najmanje govori.Sve više gubim volju ali ipak imam par prijatelja ovdje na forumu pa zato navratim.
Možda bi bilo dobro zatvoriti ovaj forum ne jedno 10-ak dana da se stvari malo smire ili tako nešto..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 10/10/2002 : 00:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
slazem se s tobom aco pojedinci pisu o politickim/vjerskim temama u svastari po milion postova a u stripovi uopste nista ne pisu.to je zalosno.ja sam davno rekao da bi onu svastaru trebalo zatvoriti ili bar zabraniti politicke/vjerske/nacionalisticke i sve topice te vrste.pri svakoj pojavi takvog topica ili nacinjanja teme da sam na markosovom mjestu zakljucao bih topic,ili odstranio pocinitelja.sad ce neko reci to je diktatura i svako ima pravo da pise sta hoce.pa ima ali nek ide na druge forume i druge sajtove radi takvih stvari.i meni je forum poprilicno dojadio narocito zbog politickih i slicnih tema.stalno se ponavlja jedno te isto i svaki put se sve vise razocaram.kad neko pocne neku zajebanciju otvori se novi politicki topic i sve propadne u vodu i opet se stvara pritisak i grozna atmosfera na sajtu.a u stripovima je sve manje novih i zanimljivih topica.bas steta...

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/10/2002 : 11:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Znas u cemu je stos?
Neki ponavljaju do besvijseti njihove ideje i stalno se ponavljaju , time se dobija 10 istih topica pogotovo u svastari.Mozda treba forum malo filtrirati...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29531 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2002 : 12:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
I meni je isto pun kofer svega sto se dogadja sa ovim forumom i od sada cu poceti zakljucavati politicke topice a ljude koji se ne budu pridrzavali pravila cu izbaciti. Dosta je bilo.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/10/2002 : 13:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Slazem se za zatvaranje topica ove politicke tematike. Ja sam otpocetka odustao od tih topica,sam dolazim ovamo i strip forume.
A sto se tice politicki 'aktivnih' pojedinaca, ko ih j...

Zagor Fan
Go to Top of Page

umpahpah
Junior Member

Croatia
343 Posts

Member since 01/10/2002

Posted - 10/10/2002 : 13:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send umpahpah a Private Message  Reply with Quote
Meni kad u Pretrazivanju trazim ZS/LMS Specijalni brojevi izbaci malo cudne
rezultate,nema svih,ubaci i SPUNK(sto je u redu ako se to vodi pod specjalac ZS/LMS,ali
ni tada nema svih(60-tak od 108)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29531 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2002 : 13:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

rezultate,nema svih,ubaci i SPUNK(sto je u redu ako se to vodi pod specjalac ZS/LMS,ali

UH, moj agreska, bit ce ispravljeno.

Go to Top of Page

umpahpah
Junior Member

Croatia
343 Posts

Member since 01/10/2002

Posted - 10/10/2002 : 14:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send umpahpah a Private Message  Reply with Quote
Ne zamjeram ni najmanje,u svakom pogledu ovo je savrsen sajt.Svaka cast.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29531 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/10/2002 : 14:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]

Rijeseno

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/10/2002 : 22:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda nisam otkrio cari RK ali o carima klitorisa mogu da ti odrzim predavanje .

Ova je dobra...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/10/2002 : 11:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je isto pun kofer svega sto se dogadja sa ovim forumom i od sada cu poceti zakljucavati politicke topice a ljude koji se ne budu pridrzavali pravila cu izbaciti. Dosta je bilo.

To ti je stvarno pametna ideja!!!
Mislim da nisi imao ideju da napravis Site i forum u kojem ce se toliko raspravljati
o politici i ratu.
Oni koji nemaju sta pricati o stripovima nebi trebali biti dobrodosli ovdje.
Sve to pravi forum losijim i ne zanimljivijim jer se odlazi daleko od teme.
Svima kojima se vrzmaju neke gluposti po glavi preporucio bih da procitaju
Kit Teler - Agent cini gresku.

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 12/10/2002 : 12:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Ja razmišljam malo drukčije. Bolje da se ovde priča o politiki, naravno na kulturnom nivoju, nego da se agresija pokazuje na drukčije načine. Jedino me smeta, što se jedne te iste stvari pregovaraju na 10 različitih topika i 100 puta prežvakaju.

Mislim da če doči i do zasičenja politike, pa če polako nestati ovih tema.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 12/10/2002 : 13:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
quote:

diktatura proleterijata
quote:
Mislim da če doči i do zasičenja politike, pa če polako nestati ovih tema.

nazalost slovenac do tog nikad nece doci narocito na ovim prostorima.mozda u nekoj dalekoj buducnosti...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29531 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/10/2002 : 16:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

diktatura proleterijata

Pa da. Svi imaju pravo da se slažu sa mojim mišljenjem.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/10/2002 : 16:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Vidis sve ove pohvale su mu vec udarile u glavu ;-)))))

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 12/10/2002 : 18:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidis sve ove pohvale su mu vec udarile u glavu ;-)))))

Nek udare gdje hoce,samo da ja vidim svoj tekst na stranici
Politike nikad dosta,a sad su jos svugdje izbori,pa jos i to povecava interes.Moze se zainteresovanost samo smanjiti,ali nikako nestat.
Problem je sto ce se mozda smanjiti i zainteresovanost pojedinaca za ovaj site zajedno sa brojem topica...

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 16/10/2002 : 00:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000