forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 04/10/2005 : 12:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

quote:
Originally posted by Star Wars

quote:
Originally posted by nedim

nemate pojma koliko je meni krivo sto extra serija ne izlazi cesce!!! ako ovako nastave izlazit ce do 2022 g. ko ce to toliko cekati!?!???!

ZAGOR PRIČA...

Ja.

The Force is in my hands....

Slazen se, kad bi bar izaslo ono svaki drugi tjedan ali opet onda pogledaj malo bolje to bi bilo 32 kn za 1 misec samo u zagoru extra...
Jedan misec nije puno, ali 10 miseci je to 320 kn...
Iako meni ne bi bio ni najmanji problem, nekima pak bi...nazalost

Only God will judge me!

ma naslo bi se para!! samo da to vise ugleda svjetlo dana a ne da ja sa 36 godina u ruci drzim ponovo lov na vuka!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 04/10/2005 : 14:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

TATATATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TRAMTAATATTTTTAAAAAAAAAAAAAA (zvuk truba-hahaah)

VAZNO-VAZNO-VAZNO.....
Mole se svi dobrovoljci da pomognu...
NAime ima vec godina dana od kako je poceo projekt "zagor trading game". O cemu se ovdje radi??
Jednostavno Igra sa kartama koje se zasniva na zagoru i likovima iz zagorovog svijeta ali mnogo unikatna i drugacija od do sad vidjenih Yu-gioh,Pokemon i MAgic Card.
Igra se ne osniva na strateskoj umjetnosti igraca i obavljanja zadataka-VRLO UNIKATNO.

Do sada je pokusano dva puta da se dobiju autorska prava ali oba puta su bili odbijeni!-nazalost.
Naime, ovoj projeck je zapocet od strane Genija(kojeg vec dugo vremena nisam cuo) i mene.
Pokusavajuci sam da prodjem kroz sve stripove zlatne serije i SD i Ludens uzelo bi previse vremena(kojeg na zalost uz posao i fax nema mnogo). Zato molim za pomoc....sve koji su voljni pomoci....talentirane i netallentirane...zagorljubce...odrasle i teenagere...

SOS
Tko god zeli pomoci nek mi se javi na email(goranbigpurkovic@hotmail.com) ili nek se prijavi ovdje i ja cu dati upute...
takodjer cu polsati dosad ideju o informacijama sa karata, mapama za podlogu, i pravilima(iako ce to biti jos dopunjeno)

Unaprijed hvala svima...
Darkwoodski Kralj-A true Zagor fan

Only God will judge me!

A o cemu se radi u tim kartama?

www.freewebs.com/faraonsun
ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 04/10/2005 : 15:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
pa ako ste bili odbijeni za autorska prava kako cete nastaviti sa projektom? ili cete piratski???

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/10/2005 : 17:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verter

pa ako ste bili odbijeni za autorska prava kako cete nastaviti sa projektom? ili cete piratski???

pih ne mora se to prodavati, davao bi besplatno :)
KAd se napravi jos jedan prezentacija i onda cemo viditi...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 04/10/2005 : 18:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by verter

pih ne mora se to prodavati, davao bi besplatno :)
KAd se napravi jos jedan prezentacija i onda cemo viditi...

Only God will judge me!

pa malo objasni u cemu je stvar? na koji nacin se igra? sta? kako??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/10/2005 : 06:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Ok ne znan zasto ali pola vasih postova mi se nije pojavili prvi puta....
Igra se osniva na taktickoj umjetnoscu, kada bi imali sansu bile bi figure umisto likova ali to je sad nemoguce.
Zapravo o cemu se radi???
Strateska trading card igra....
Glavan obiljezja......2 grupe karata-sile dobra i zla...
Svaka karta osim da pripada silama dobra/zla ima obiljezje kao vojnik,indijanac,lupez, vrac....
Svaka karta se sastoji od sljedeceg:
hp, reflex, special attack, basic attacks, call....
Takodjer se kockice koriste jer pri obrani se mora baciti kockica da se napad izbjegen i tako...
Koristi se najvise do 50 karata sa svake strane i svaka karta ima svoju snagu i slabu tocku.
Upravlja se sa njavise 5 karata po potezu
takodjer bit ce uveden range(nadam se da ce raditi) sto ce omoguciti da Zagor ne moze sprovesti napad sjekirom kao sto moze s puskom(govorim o daljini i preciznoscu)
Igra se na raznim mapama(npr. mapa napad na tvrdjavu, vojnici ili sile zla brane tvrdjavu dok sile dobra napadaju i tako..
Ovo je vrlo unikatna igra./...
Mozda vam svima ovo zvuci kao O CEMU ON TO GOVORI?? ali nemam sad bas puno vremena da pisem...
Cilj igre je obaviti pojedine zadatke, iliti mini objekte...Nije cilj da se sve karte ubiju(premda i to moze biti)
Ahhhh mnogo toga ima...
Ako je ko zainteresiran za pomoc nek se javi....jer je to sto trebamo

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/10/2005 : 06:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Takodjer.....
Ne znam za vas ali ja vec odavno zelim procitati zagor knjigu ili pak imati zagor knjigu....
Cekajuci na Ramatha(oprosti mi brate) mogli bi da se nacekamo....
Stoga ako se nekom dopada ideja ili ima neki clanak ili bi tija nesto da napise o zagoru moze mi poslati jer ja radim na tome da napravim zagor knjigu.
Takodjer traze se pojedinci sa crtackom umjetnoscu(eh hem Zeljko Ferri) koji bi bili ljubazni da naprave par slikica...
Fala svima, znan da skupa mozemo ovo napraviti....
Narode uzivajte mi...
Sve je mirno u Darkwoodu polsi ovog nocnog obilaska hahahaha

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 05/10/2005 : 10:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
pa ako ti mogu pomoci! tu sam!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 05/10/2005 : 11:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Odlicna ideja Darkwoodski kralju.

Bilo bi zanimljivo napraviti Zagor igru sa kockicama kao sto je Monopoly,sa sve crtezima Zagora i sve vezano za njega i sa zadacima i kaznama...

Zeljko Ferri

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/10/2005 : 11:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
I ja san za.Pokušat ću napisat nešto za knjigu.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 05/10/2005 : 15:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Strava ideja,ali treba volje.

ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 05/10/2005 : 15:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

Strava ideja,ali treba volje.

ARMADA
Caramba i carambita

Ali pomoći ču

ARMADA
Caramba i carambita
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/10/2005 : 04:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Wow ovo je stvarno super...Sto god imate bilo za knjigu ili za igru posaljite mi
Za Knjigu(tekst, misljenje, pismo, crtez, recenziju epizode, opis lika, likovi, opis necega...)
Za igru( treba mi par dobrovoljaca koji ce mi pomoci u trazenju likova...Naime treba da se prodje kroz svaki strip i stave glavni i vazni likovi(npr. kaptani utvrda, vodje plemena, badniti..) Ja sam prosao kroz 90tak cini mi se ali na zalsot sam izgubio popis :( stoga moram ponovo...Ako bi neko tija poceti sa Zagor extra od SD a neko od ludensa extra i obicni. Takodjer Zlatna serija treba da se prodje..PRIMJER: Zagor, str. 32, SD Ex iliti Digging Bill str.54 Zag ob.-Trazim imena likova i njabolju sliku lika.
Ako neko ima volje da starta sa Zagor extrom ,polako nema zurbe, uzme oko 2-5 minuta za strip...
I neko sa ludens extra +obicni. JA cu sa SD obicni i onda cemo kasnije svi skupa sa ZS...
Eto prijatelji mozemo da pocnemo sa NASIM projektom.
Za sve informacije goranbigpurkovic@hotmail.com ..
Fala van svima...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 06/10/2005 : 12:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice materijala mozes se obratiti mom drugu scenaristi Hulku(Damjan).
On ima sve zivo i mrtvo od Zagora.

A ja cu ti vrlo rado poslati tonu moji crteza Zagora uz njegovo odobrenje.

Jedva cekam da kupim prve 4 Zagorove price u boji koje stampa Mercury.Tvrd povez!!!
Komad 25 eura a samo 4 se izdaju godisnje!!

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

quote:

Wow ovo je stvarno super...Sto god imate bilo za knjigu ili za igru posaljite mi
Za Knjigu(tekst, misljenje, pismo, crtez, recenziju epizode, opis lika, likovi, opis necega...)
Za igru( treba mi par dobrovoljaca koji ce mi pomoci u trazenju likova...Naime treba da se prodje kroz svaki strip i stave glavni i vazni likovi(npr. kaptani utvrda, vodje plemena, badniti..) Ja sam prosao kroz 90tak cini mi se ali na zalsot sam izgubio popis :( stoga moram ponovo...Ako bi neko tija poceti sa Zagor extra od SD a neko od ludensa extra i obicni. Takodjer Zlatna serija treba da se prodje..PRIMJER: Zagor, str. 32, SD Ex iliti Digging Bill str.54 Zag ob.-Trazim imena likova i njabolju sliku lika.
Ako neko ima volje da starta sa Zagor extrom ,polako nema zurbe, uzme oko 2-5 minuta za strip...
I neko sa ludens extra +obicni. JA cu sa SD obicni i onda cemo kasnije svi skupa sa ZS...
Eto prijatelji mozemo da pocnemo sa NASIM projektom.
Za sve informacije goranbigpurkovic@hotmail.com ..
Fala van svima...

Only God will judge me!

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 06/10/2005 : 12:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ljudi,ovo će bit super.Činimo pravu stvar za našega junaka.Ponosin se šta san dio toga.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 06/10/2005 : 17:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
bratstvo iluminata

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 06/10/2005 : 20:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
E verteru,verteru...

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 06/10/2005 : 22:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ispadosmo sad i sekta!! Boze sacvaj kakve sve postove danas pisu... ccc

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/10/2005 : 05:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
neka nas je braco,nek nas vide :)
Zeljko samo ti salji i ti isto vice, sve sto dodje je super...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2005 : 10:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Hajde ljudi malo pomoći za neznalicu, trebaju mi neki podatci.
Primjetio sam da na sajtu postoje slike naslovnica za sljedeće talijanske serijale Zagora : striscia, original i tutto.
Prvo pitanje je kada su točno u Italiji počeli izlaziti ovi serijali?
Drugo, postoji li još ponavljanja Zagora(reprinta) osim ovih koje sam naveo?

>> U nastupu bijesa, jedna noga rece drugoj : medju nama je svršeno! <<
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 07/10/2005 : 10:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Sve sto vas interesuje o fenomenu Zagor pitajte Hulka.On zna bukvalno sve informacije o Zagoru.

Karamba i karambita

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/10/2005 : 10:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Hajde ljudi malo pomoći za neznalicu, trebaju mi neki podatci.
Primjetio sam da na sajtu postoje slike naslovnica za sljedeće talijanske serijale Zagora : striscia, original i tutto.
Prvo pitanje je kada su točno u Italiji počeli izlaziti ovi serijali?
Drugo, postoji li još ponavljanja Zagora(reprinta) osim ovih koje sam naveo?

Striscia-lipanj 1961
Original Bonelli format-srpanj 1965
Tutto-lipanj 1986

za druge reprinte ne znan je li ih bilo,znan da ima sad nekih HC izdanja prvih Zagorovih brojeva u boji od strane druge izdavačke kuće ali o tome će ti neko drugi moć više reć.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2005 : 11:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja imam neke Zagore koji su počeli izlaziti negdje u 6. mjesecu 1970.
Naslovnice mi izgledaju identične onima originalnog Bonelli formata pa me ustvari zanima što ja to imam. Očigledno nije original serija(zbog godine), ali čudan mi je to reprint koji je počeo izlaziti samo 5 godina nakom originala - pa original je tek bio na broju 60.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/10/2005 : 11:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
To je možda takozvana Crvena serija,negdi san tako pročita.Neka me neko ispravi ako griješim.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2005 : 12:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da vjerovatno si u pravu, slučajno sam vidio na aukcijama da netko prodaje - Costolina Rossa. To je vjerovatno to.
Dodatno pitanje : u čemu se razlikuje Costolina Rossa od Zagora koji su počeli 1965? Naslovnice mi izgledaju identično. Još jedno pitanje : Koliko je Zagora reprintano u "crvenoj seriji", izlazi li ona još uvijek?

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000