forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2005 : 12:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Evo malo sam iskoristio opciju pretraživanja i poslužila mi je(prvi put) pa ću nabiti još jedan post i sam si odgovoriti.
Ovo sam našao u pretraživanju:
To ti je prvi reprint, pocinje sa numeracijom 1 dok originali pocinju sa brojem 51. Na strani ispod broja pise Zagor crvenom farbom po tome se prepoznaju i ja mislim da im je to jedina razlika u odnosu na originale. Prvi broj je objavljen juna 1970.
Još sam saznao da ima čak više tih reprinta Costolina rossa i da je izlazilo do broja 161.

>> U nastupu bijesa, jedna noga rece drugoj : medju nama je svršeno! <<
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 07/10/2005 : 16:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
"E verteru,verteru..."

PS:malo sam pod uticajem den brauna i andjela i demona

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/10/2005 : 23:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Evo malo sam iskoristio opciju pretraživanja i poslužila mi je(prvi put) pa ću nabiti još jedan post i sam si odgovoriti.
Ovo sam našao u pretraživanju:
To ti je prvi reprint, pocinje sa numeracijom 1 dok originali pocinju sa brojem 51. Na strani ispod broja pise Zagor crvenom farbom po tome se prepoznaju i ja mislim da im je to jedina razlika u odnosu na originale. Prvi broj je objavljen juna 1970.
Još sam saznao da ima čak više tih reprinta Costolina rossa i da je izlazilo do broja 161.

Fala na informaciji.Nisan to zna.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 08/10/2005 : 00:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ljudovi, Horde zla - kako se zovu nastavci i koliko ih ima, živo me zanima, to mi je ko klincu bila dobra priča

daj, šta daš
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/10/2005 : 00:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

ljudovi, Horde zla - kako se zovu nastavci i koliko ih ima, živo me zanima, to mi je ko klincu bila dobra priča

daj, šta daš

To je mnogima draga priča jer je ripof od The lord of the rings.
639-641 Plamena lobanja, Na krilima noći, Horde zla.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 08/10/2005 : 00:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by mladen13

daj, šta daš

To je mnogima draga priča jer je ripof od The lord of the rings.
639-641 Plamena lobanja, Na krilima noći, Horde zla.

hvala džedaj

daj, šta daš
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 08/10/2005 : 14:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
prijatelj m ijako dugo ganja da kupi te nastavke!! u pon. bi nadam se trebao konacno da ih nabavi u kompletu!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/10/2005 : 15:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

prijatelj m ijako dugo ganja da kupi te nastavke!! u pon. bi nadam se trebao konacno da ih nabavi u kompletu!!

ZAGOR PRIČA...

Ja ih sutra dobijam

posle 18god. cu ih ponovo drzati u rukama.Mnogo sam srecan!
I ja ih ganjam vec skoro godinu dana ,tesko ih je naci u komletu i da su ocuvani.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 09/10/2005 : 16:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
e ovi su glanceri!!! jako dobro ocuvani! nemam ih niti ganjam da ih nabavim! al su pravo dobre epizode ! koliko ces platiti ta 3 ako nije tajna??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 09/10/2005 : 19:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

Ustvari evo ti ovaj link pa reci ako ti je dobra
http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=21OXEZQ7S1ERG10UGH7HN8NFQC

www.freewebs.com/faraonsun
ARMADA
Caramba i carambita

pep. nekako sam ijanio pjesmu!! jel ti problem da je ponovo postavis da dawn. jer se izbrisala sa linka koji si naveo!pls!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/10/2005 : 20:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

e ovi su glanceri!!! jako dobro ocuvani! nemam ih niti ganjam da ih nabavim! al su pravo dobre epizode ! koliko ces platiti ta 3 ako nije tajna??

ZAGOR PRIČA...

Posto sam stalna musterija, samo za mene cena ta tri nastavka je
500 din.(oko 6 eura)
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 09/10/2005 : 20:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
dobro si prosao!! ovaj ce ih platiti 20 km (oko 10 e) al su stvarno glanceri!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
ako su glanceri i to je jako dobra cena.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 09/10/2005 : 21:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
slazem se! ja nisam mogao vjerovati kako su dobro ocuvani!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 09/10/2005 : 22:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by darkwoodski kralj

Takodjer.....
Ne znam za vas ali ja vec odavno zelim procitati zagor knjigu ili pak imati zagor knjigu....
Cekajuci na Ramatha(oprosti mi brate) mogli bi da se nacekamo....
Stoga ako se nekom dopada ideja ili ima neki clanak ili bi tija nesto da napise o zagoru moze mi poslati jer ja radim na tome da napravim zagor knjigu.
Takodjer traze se pojedinci sa crtackom umjetnoscu(eh hem Zeljko Ferri) koji bi bili ljubazni da naprave par slikica...
Fala svima, znan da skupa mozemo ovo napraviti....
Narode uzivajte mi...
Sve je mirno u Darkwoodu polsi ovog nocnog obilaska hahahaha

Pozdrav nisam se javljao al sam pratio situaciju
Znaci trebamo se izorganizovati za knjigu i cards - sve piratsko koliko vidim al to nimalo nema veze
Probajte staviti nesto ovako
* Zagor porijeklo, znacenje njegovog simbola, Ko su mu bili roditelji Zasto radi to sto radi itd
*Ciko malo veci spotlight na njega od dozivljaja do porijekla do rodbine
*Prijatelji Zagora i njihove uloge u njegovom zivotu
*Neprijatelji i njihove zlobe
*Mjesta koje je posjetio, nabrojati utvrdjenja, rijeke planine itd

Takodje za karte treba i dosta slika
Sve ovo nabrojano slati Darkwood King-u na mail ili postavljati ovdje koliko znate i cega se vec sjetite sve pomaze
evo cim stignem napisem i ja nesto mada nemam toliko Zagora (oko 200) da znam sve bas suprotno al hajmo se pokrenuti

---------------------

I'll make you fameous
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/10/2005 : 01:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
sorry zbog nejavljanja prijatelji, nazolost sam zauzet uzasno....posao najvise :(
ali budem startao ovaj tjedan knjigom...
cekam zaljka sa mi posalje par slike.... :)

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/10/2005 : 10:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
i meni je fax poceo!! pa sam malo al ako sta zapne tu sam!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/10/2005 : 12:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
U buducoj zagorovoj knjizi se bi isto mogle staviti neke statistike o zagoru:Naprimjer koliko je Zagor protivnika ubio,koliko je ljudi spasio,ili koliko puta je Zagor dobio metak u tijelo...Kojim oruzjem je koliko puta nekoga savladao ili ubio...
Mogla bi se i napraviti karta Darkwooda:Gdje je zagorova koliba,gdje je mocvara Mohila,gdje su sve tvrdave ili sela i gradici,gdje se nalaze indijanska sela,brdo Naatani...
Biografije o protivnicima...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/10/2005 : 12:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
to sa statistikom je tesko!! jer podatci ne bi bili relevantni!! mogli bi se samo spomenuti oni dogadjaji do ovog broja koji je izasao u hrvatskoj!! pa bi tu doslo do malog ne poklapanja!! inace i meni se jako svidja ta ideja o knjizi!! super je prijedlog za tu kartu darkwooda! a poglavice!! hocemo mi imati kakav popust kada ta knjiga ugleda svjetlo dana?? aBd

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/10/2005 : 14:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

U buducoj zagorovoj knjizi se bi isto mogle staviti neke statistike o zagoru:Naprimjer koliko je Zagor protivnika ubio,koliko je ljudi spasio,ili koliko puta je Zagor dobio metak u tijelo...Kojim oruzjem je koliko puta nekoga savladao ili ubio...
Mogla bi se i napraviti karta Darkwooda:Gdje je zagorova koliba,gdje je mocvara Mohila,gdje su sve tvrdave ili sela i gradici,gdje se nalaze indijanska sela,brdo Naatani...
Biografije o protivnicima...

Ubijeno 1000 zlih ljudi po par posjekotina nozem plus ubodi blizu srca rane od metaka u rukama i nogama 100 udaraca u glavu sa kundakom kamenom i ostalim ''mekim'' objektima
A sad ozbiljno cini mi se da sam negdje vidio nacrtanu mapu darkwooda moram provjeriti

---------------------

I'll make you fameous

Edited by - Billy_the_Kid on 10/10/2005 14:55:46
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/10/2005 : 16:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Statistika?E,volio bi vidit kako će to netko napravit...
Koliko je puta bio vezan,pa se odvezao ili ga je netko odvezao
koliko puta je molio nekog da odloži osvetu,a ovaj to nije napravio
koliko je puta bio ranjen u ruku/nogu/glavu/rame ili okrznut u isto
koliko se puta izvukao iz najnemogućnijih situacija uz pomoć neke osobe ili sam
koliko je pobio bijelaca/indijanaca/čudovišta/
koliko se puta poljubio sa ženom/muškarcom
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/10/2005 : 19:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
odgovor na zadnje pitanje je 0 !!! (to s muskarcem) a ostala su glupa do bola!

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 10/10/2005 19:32:56
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/10/2005 : 20:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico
koliko se puta Kico poljubio sa muškarcom

zar nije neko spomenuo neki broj oko 1000??
osveta

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/10/2005 : 20:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Svidja mis e ideja o karti....
Statistike bi bile nerealne jer kad izadje novi zagor a mi gotovi s knjigom nase informacije bi bile nerealne....
Dobro onda prijatelji ajde da ugovorimo svakome zadatke i da ih spojimo u 2 tjedna...
Bit cu veceras na forumu i napisat cu detaljnije....
Za-Gor-te-nay

Only God will judge me!

Edited by - darkwoodski kralj on 10/10/2005 20:58:07
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/10/2005 : 21:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Znao sam da ćete ovako reagirati...
Al neka,tako mi i treba kada se petljam di mi nije misto.
Nego,stvarno...
Jedan moj susjed radi ovakvu statistiku na račun prvih sto brojeva redovnih i prvih sto brojeva extra,potpomognut specijalima,a poslije će svu tu statistiku nadopunjavat sa izlaskom novih brojeva (sada već 113/120)plus specijali.Reko je da pirate neće dirat...
Što se tiče karte,ona mislim da postoji,kako je već netko primjetio,čini mi se da sam naletio u nekakvoj striparnici na cijeli Zagorov pohod po svijetu i onako u kutu bila je označena darkwoodska šuma sa močvarom u kojoj dotični živi...
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000