nije greška,mrno izdaje stip agent,a ne ludens. a stranica i nije nešto,ona od libellusa mi si više svidja
došao sam cak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodicna tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozac i kuvarica takodje ...
No sad valjda niko neće optuživati www.stripovi.com daje (ne)službena stranica ludensa.
Mislim da bi svakako trebali staviti neki obrazac za pitanja korisnika koja se upućuju direktno Berniju, a ne samo email. Tako da se rastereti forum svakodnevnim pitanjima glede izalazaka nekih stripova i ostalih sitničarija.
Zar Komandant Mark nije pod Bonellijem? Nego pod IF Edition?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
nije greška,mrno izdaje stip agent,a ne ludens. a stranica i nije nešto,ona od libellusa mi si više svidja
došao sam cak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodicna tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozac i kuvarica takodje ...
da, sry! zbunilo me to sto su naslvne iste kao i kod ludensa (mislim na izgled!)
________________________________________________ ...kroz taj metez cujem zov, iz ponora ili sa visine, svejedno, gore i dole su kategorije koje svemir ne poznaje. Probudi se i ustani iz svog sna. Ustani i odbaci svoju odecu od gline. Doslo je vreme da odes iz ovog sveta. Elektra, odbegla Plejada, izbeglica zodijaka, kosmicka lutalica, vratila se i razvejala svoje uvojke. Doslo je vreme bez vremena. Doslo je vreme prica...
koji ushiti ovdje zbog ničega.ima li tamo nešto novo što većina ovdje ne zna?nema.ima li tamo ičega sadržajnijeg od npr. neke prosječne obavjesti ministarstva financija,porezne uprave-središnjeg ureda?nema.ima li tamo ikakvih naznaka da u ludensu koriste telefone a ne zagorove dimne signale?nema.
Komično. Kao Ludens je nama učinio uslugu time što se reklamira online? Hvala im.
www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Nije mi jasna ova euforija oko pokretanja stranica a još su mi manje bili jasni prigovori zašto Ludens nema svoju stranicu.Mislim,Ok je to što stranica postoji,ali ne znam što će se sad bitno promjeniti?Ludens će i dalje izdavati dobre stripove a o svim novitetima ćemo saznati na ovom sajtu.Baš kao i do sada.
koji ushiti ovdje zbog ničega.ima li tamo nešto novo što većina ovdje ne zna?nema.ima li tamo ičega sadržajnijeg od npr. neke prosječne obavjesti ministarstva financija,porezne uprave-središnjeg ureda?nema.ima li tamo ikakvih naznaka da u ludensu koriste telefone a ne zagorove dimne signale?nema.
Stranicama dokazuju da se radi o ozbiljnoj firmi, a to je i jedna efektna reklama. Postoje naslovnice i najave novih brojeva. Istina da se to sada treba polako širiti, ali prvi veliki korak je učinjen.
Nije mi jasna ova euforija oko pokretanja stranica a još su mi manje bili jasni prigovori zašto Ludens nema svoju stranicu.Mislim,Ok je to što stranica postoji,ali ne znam što će se sad bitno promjeniti?Ludens će i dalje izdavati dobre stripove a o svim novitetima ćemo saznati na ovom sajtu.Baš kao i do sada.
Neće se ništa bitno promijeniti. Ovdje imamo skoro sve što izadje, ali nema recimo najava. A ovo i nisu službene stranice jedne firme.
Da li su to dobri stripovi o tome bi se dalo raspravljati.
Stranicama dokazuju da se radi o ozbiljnoj firmi, a to je i jedna efektna reklama. Postoje naslovnice i najave novih brojeva. Istina da se to sada treba polako širiti, ali prvi veliki korak je učinjen.
Life sucks, but Death swallows!
hoćeš reći da su do sada bili neozbiljna firma jer nisu imali stranicuu pravu si fakat su učinili nakon pet godina mali korak za sebe a veliki za čovječanstvo
hoćeš reći da su do sada bili neozbiljna firma jer nisu imali stranicuu pravu si fakat su učinili nakon pet godina mali korak za sebe a veliki za čovječanstvo
Za mene je firma bez web stranice neozbiljna firma. Danas svaka pizda ima svoju web stranicu, a da je nema netko tko vodi svoj posao.