To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.
Pojasni!Nisam skapirao....sta ima tamo i na kom sajtu?
Pardon.Ako misli na naslovnice Alan Forda ima ih na homepageu pod junaci-Italija.
Alan Ford se trebao ukinuti sa krajem Velikog Cezara, poslije one sage sa Mangijom, sve izdano poslije toga je trash do jaja. Da se mene pita trebali su ga ukinut već oko broja 200 i nešto, a umjesto toga oni ožive Konspiratora. To me recimo kao klinca totalno šokiralo, uopće nije bilo u stilu stripa, potpuno razočarenje.
"It is a strange fate that we should suffer so much fear and doubt over so smaller thing...such little thing"- Boromir
Pa da. Jednom godisnje neki specijal koji bi bas bio praznik za stripofile. Zaista, zasto je toliko tesko ugasiti serijal? Pa, on time ne prestaje da postoji! Doduse, odlazi u legendu:) Eeeeee... para vrti de burgija nece, drugari:)
Pa da. Jednom godisnje neki specijal koji bi bas bio praznik za stripofile. Zaista, zasto je toliko tesko ugasiti serijal? Pa, on time ne prestaje da postoji! Doduse, odlazi u legendu:) Eeeeee... para vrti de burgija nece, drugari:)
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Kao što sam rekao mogao bi izići koji specijalčić a strip nekao ode u legendu.
Ja da sam Bunker i slušam kritike na svoj račun bacio bi se u potragu za boljim scenaristom...I tu bi se nešto dobilo.Jer ako dobijemo dobar scenarij i dobarcrtež (po meni Perucca to dobro radi) strip bi se s neke strane čitao.
a ovaj klasik, mogli bi izac i svi brojevi alana... taman za nekih 30 god. sustignemo talijane... a mozda to i nije lose, te su prve su epizode kvalitetne, pa se mozda i neki novi klinci navucu :)
Navuce se oni,to bez daljneg.Provjerena je informacija za izlaza prvih 75 brojeva. No ni djeca nisu glupa,prestace kupovati sigurno nakon toga. Osim ako ne postanu fanaticni kolekcionari kao ja.:))))))
Bunker, treba slusati glas citaoca, pa oni su mu potrosaci. Treba da cuje, da ako se zeli povratak nekih starih junaka da iste i vrati u AF. Trebao bi ici u skladu sa vremenom!
Ne moze on ici u skladu s vremenom,kod je covjek jos malo pa mrtav. Ono sto je uradjeno je uradjeno.Da se sad ponovo svi vrate to bi bilo jos gore i jos nebuloznije nego sad.
ma postace fanaticni kolekcionari... ja sam stripove poceo skupljat prije 20 god. kada sam imao 5... nije me smetalo sto sam naucio citati tek sa 7 :)
Ja sam naucio prilicno rano citait(necu reci kad iz objesti),sve zbog stripja.
ko klinac sam zivio kod bake u malome mjestu tak da tamo i nije bilo druge zanimacuje od stripa... posto sam bio najmladji medju klincima tada nisam znao citat a svi su drugi skuplali stripove, osim mene... pa sam morao pocet i ja samo da bi se igrali samnom :)
Ja sam poceo skupljti iz ''voljenja,a ne da bi se igrali sa mnom.
ko klinac sam zivio kod bake u malome mjestu tak da tamo i nije bilo druge zanimacuje od stripa... posto sam bio najmladji medju klincima tada nisam znao citat a svi su drugi skuplali stripove, osim mene... pa sam morao pocet i ja samo da bi se igrali samnom :)
Sa 4 poceo da citam,sa 6 kockao u stripove,sa 34 dajem 1/3 plate svaki mesec na stripove.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.