forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/10/2005 : 04:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vikic

čini se zasad ok, samo možda malo drugačije posložiti poglavlja... ali za to ima vremena.

jel ima neki lagani poslić za mene?
uglavnom, ako trebaš nekaj, samo reci.

čestitke na anažiranosti.

hahaha ma nije to redosljed to su samo poglavlja...naravno da ce biti drugacije poslozena

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/10/2005 : 04:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

O Zagoru se ne usudim pisat,jer nisam siguran da bi to ispalo dobro,pa zato to tebi prepuštam kralju.

I don`t feel guilty your honor
ARMADA

Ok, ali zato ti mogu dati drugu ulogu....
Mozes proci kroz Extre i skupiti na kojima je zagor bio mjestima i i utvrdama te plemenima i ko je poglavica (napsis takodjer na koj je str. najbolja slika za knjigu) eto ako ti se to da ciniti samo naprid

Only God will judge me!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/10/2005 : 10:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Malo inteligentnijeg pristupa ne bi skodilo: npr., umjesto suhoparnog nabrajanja Zagorovovih prijatelja, neprijatelja, utvrdjenja, plemena i "mjesta u kojima je bio" - podataka koje ionako imate u samim stripovima - mogli biste pisati o tome koja su filmska i knjizevna djela posluzila kao predlosci za pojedine epizode Zagora (npr. Kingov "IT" je obradjen u Sveti Breg / Zakon predaka / Hiljadu lica straha).
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 18/10/2005 : 18:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski Kralju nisam imao vremena ove dane pa cu ti poslati sada za par dana slike gradica,sela...koje je Zagor posjetio.

WAHE
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/10/2005 : 22:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Darkwoodski Kralju nisam imao vremena ove dane pa cu ti poslati sada za par dana slike gradica,sela...koje je Zagor posjetio.

WAHE

nema problema

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/10/2005 : 22:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Malo inteligentnijeg pristupa ne bi skodilo: npr., umjesto suhoparnog nabrajanja Zagorovovih prijatelja, neprijatelja, utvrdjenja, plemena i "mjesta u kojima je bio" - podataka koje ionako imate u samim stripovima - mogli biste pisati o tome koja su filmska i knjizevna djela posluzila kao predlosci za pojedine epizode Zagora (npr. Kingov "IT" je obradjen u Sveti Breg / Zakon predaka / Hiljadu lica straha).

Ma moga si covice....
Ovo je ono sve na jednom mistu da ne moras ici kroz stripove :)
Plus karakterizacija likova ce niti mnogo unikatnija nego sto mislis...vidjet ces....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 19/10/2005 : 23:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski kralju još jedan mail na
goranbigpurkovic@hotmail.com

ARMADA
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 21/10/2005 : 05:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Samo salji pepopepic :)

Only God will judge me!
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 21/10/2005 : 16:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Only God will judge me!

Pa poslao sam ti.Kako napreduješ s tim?

ARMADA
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 22/10/2005 : 01:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:

Only God will judge me!

Pa poslao sam ti.Kako napreduješ s tim?

ARMADA

ide...pokrecemo se...mislio sam da ce biti mnogo laska ali ajde...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/10/2005 : 10:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
kralju!! jel ostalo sta sto nije pregledano?? extra ili obicna serija, neki dio da nije pregledan?? da to nabrzinu pregledam. jer fakat nema se vremena.. fax..

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 22/10/2005 : 15:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

kralju!! jel ostalo sta sto nije pregledano?? extra ili obicna serija, neki dio da nije pregledan?? da to nabrzinu pregledam. jer fakat nema se vremena.. fax..

ZAGOR PRIČA...

ma salis se prijatelju...U biti nista nije ni pregledano :(
Mislin dobija ssam ja neke emailove (i svaka cast a to) ali niko se nije drzao mojih upustava tako da je sve saroliko i ne uklapa se u sliku :(

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/10/2005 : 15:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ok! znaci po sugestiji da prikupim u kojem se broju spominje koje pleme, fort i sl???

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/10/2005 : 20:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
AAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAAIIIIIIKKKKKKKKK!!!!!!

Evo me braco,malo me zaustavio "virus", ali ponovo sam aktivan i povezan sa svetom.
Haugh!Karamba!!!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/10/2005 : 20:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Sura cu natenane da pogledam sta se to izdogadjalo za vreme moga odsustva.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/10/2005 : 20:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Ughhh! Izvinjenje!!!

Pozdrav Kralju i svim ostalim stalni clanovima plemena!!!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 23/10/2005 : 12:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by nedim

ZAGOR PRIČA...

ma salis se prijatelju...U biti nista nije ni pregledano :(
Mislin dobija ssam ja neke emailove (i svaka cast a to) ali niko se nije drzao mojih upustava tako da je sve saroliko i ne uklapa se u sliku :(

Only God will judge me!

Žao mi je ali stvarno se nema vremena a i pregled epizoda puno vremena oduzima pored dnevnih obaveza. Jeli moguće da ti se niko nije javio??? ja sam prešao samo 10 epizoda nastojeći da to učinim detaljno Da li uopšte vrijedi nastavljati ili da ovaj forum iskoristimo za zezanje, pitanja itd??? Jesi ti ista uspio napisati???

---------------------

I'll make you fameous
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/10/2005 : 13:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
i ja sam prosao 10-tak detaljno! pa sam dobio sugestiu da povadim samo plemena, utvrde i likove! pa cekam da vidim da li je samo to dovoljno??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 23/10/2005 : 22:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski kralju,danas sam ti poslao 33 slike(na ovaj Mail:goranbigpurkovic@hotmail.com) od svih mjesta koje je Zagor posjetio u Afriki,drugi puta,tako za par dana cu ti poslati slike od mjesta koje je sve Zagor posjetio u njegovim lijepom Darkwoodom.

Zagor je u afriki posjetio sljedeca mjesta:
OTOK KOSTURA
RIJEKA NIGER
VELIKI SLAPOVI
GRAD YAOUR
ZEMLJA PIJESKA
OAZA ASADJAN
PLANINE TEDREST(u tim Planinama je bio i Mister-No)
LOGOR U TEDRESTU
PUSTINJA NISTAVILA
DAYA(Mali bunar u pustinji gdje jos ima malo vode)
ZABORAVLJENI PUT
IZGUBLJENI GRAD ACHRON
UTVRDA GEBEL SHAAT
NAPUSTENO SELO U PRASUMI
SELO BAHMILE(Naselje se nalazi na drvecima)
SONGHAY
GRADIC I LUKA U LAGOSO
SELO MONROVIA
KOLIBE TRGOVCA U GVINEJSKOME ZALJEVU
SAVANA
SELO AMAZONKI

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/10/2005 : 04:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Haugh braco....
Nazalost nije me bilo jer me je obuzela hladna bolest(citaj emocijalna nestabilnost) ali zahvaljujuci svetim travama sve je nabolje...
Primio sam mnogo emaila i svaka cast svima za rad...Jos se ne predajemo...
Ok...Ajde da se rasporedimo....
Pogledajte onaj spisak koji sam dao pa cemo se tako orijentirati...Dajte mi d sride da vam dam primjer iz svkog poglavlja....Vrlo jednostavno i ucinkovito premda svaka cast svima na radu i taj rad nece propasti....
Npr. sto ja trazim....(bar mislim da bi bilo dobro, kazite ako se ne slazete)....Davate recenziju za zivi pokopani...
Ukratko u par recenica napisite o cemu se radi ali nemojte dati kraj i ne ulazite u detalje...
Onda ajde da vidim koji je Fort to bio...FORT PITT(naprimjer) pa ko su likovi u forpitu(evo slike par vojnika, pikovnika mccourtija i generala flokis)
Idem kroz strip i vidim na jednu super sliku zagora, ili chica ili nekog drugo lika...kazem str. 54, zagor ex 43 zagor slika, onda evo jos jedne zagora u dobroj pozi, zagor ex 43 str. 78...
Super...Zasad ide cool :)
Hmmmm....Kralj orlova mi se uvukao u srce, zelim naci par njegovih slika i opisati lika te staviti par njegovih quotova...
Naravno za opi ne ces staviti; Kralj Orlova: Ben stivens, voli orlove, zagor ga je porazio, maniti ludjak koji je htio vladati nad indijanskim plemenom...
Ma to na nista ne lici...
Kralj Orlaova, pravim imenom Ben Stivens, je nesretnjak kojag su zivog skalpirali indijacni...itd..(navesti broj i epizode di se pojavlja
Proslost-sadasnjost-buducnost....
Neki kazu buducnost? ddada kako je zavrsio, dal se jos pojavio i di
Kazem vam prijatelji...ovo ce biti bomba od knjige...bomba

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/10/2005 : 04:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Takodjer, mozete raditi i na svoj unikatni nacim, kao neki clanovi...garantiram vam da vas rad, ma kakv bio, nece se samo procitati i baciti....to sve ide za knjigu...sve

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 24/10/2005 : 11:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Ok nemoj se brinuti za sarenilo bas zbog toga ce knjiga biti kako ti kazes unikatna

---------------------

I'll make you fameous
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 24/10/2005 : 21:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski Kralju poslao sam ti na email jos dve slicice mog Zagora i Cika.

pozz svim Zagorovcima!

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

quote:

Takodjer, mozete raditi i na svoj unikatni nacim, kao neki clanovi...garantiram vam da vas rad, ma kakv bio, nece se samo procitati i baciti....to sve ide za knjigu...sve

Only God will judge me!

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/10/2005 : 22:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

i da nevolim zagora! pogledajte umjetnosti...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 26/10/2005 : 19:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
sav materijal je primljen i sve ce se to uvrstit u knjigu...
samo naprijed prijatelji....

Only God will judge me!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000